icon

Kúpele Lučivná. Boli ste tam s dieťatkom?

sara2
2. mar 2009

ahojte maminky 😉
Na odporučanie nášho imunoalergologa by som s malou mala ísť do kúpeľov.Odporučal nám Lučivnú.Pozerala som na nete informácie.Ja sama som tam pred 25 rokmi ako malé dieťa bola.Nedá sa to porovnať s tým ako to vyzerá teraz.
Prosila by som vás o nejaké postrehy,ktorá ste už tam s dieťatkom absolvovala liečebný pobyt.Niečo o tom ako je to tam s doprovodom čo sa týka ubytovania,stravovania a hlavne koľko mamička ako doprovodná osoba dopláca.
Telefonovala som tam opakovane ale mi nik nedvíha.Na stránke majú uverejnené len jedno dostupné číslo.A na mail neodpovedajú 😒
ďakujem 🙂

strelko
4. mar 2023

@zuzana851 v Bardejove aj v Horn.Sm.od 3 rokoch

darinb
Autor odpoveď zmazal
vrabecek
4. mar 2023

@zuzana851 ďakujem moc sa tešíme a, ake počasie mate ke tym aj sneh

vrabecek
4. mar 2023

@zuzana851 ja vždy, aj pol roka dopredu volám na, termín

zuzana851
5. mar 2023

@vrabecek ja bola stale v tom ze prve schvalia az tak sa vola nie opacne

zuzana851
5. mar 2023

@strelko a h.s maju bazen ci treba ist do inej budovy

zuzana851
5. mar 2023

@darinb ahaaaa tak to my sedi... ze obsadene maju stale

venusa85
5. mar 2023

@zuzana851 tam su procedury "roztahane" po roznych budovach-vodne su v jednej, telocvik a inhalacie zase v inej.

venusa85
5. mar 2023

@darinb az sa mozem opytat, kolko vas to vyslo na tyzden? Vsetko-ubytko, strava aj zakupene procedury? My sme boli vlani mimo sezony, na 3 tyzdne schvalene poistovnou a platila som vyse 400€. A vsade som chodila s dcerou-aj do bazenu, do sauny, vajicko, virivka

31stanka123
5. mar 2023

Ja idem s mojimi 2 babami-4 a 7 rokov,prvykrat a mna ako sprievodcu schvalila ZP a aj tak nas pobyt bude stat okolo 850 eur na 21 dni,ideme do Brezy...Tiez sa mi to zda dost vela,ale dufam teda ze im to pomoze a nebudeme byvat tak casto chori

zuzana851
5. mar 2023

@darinb ja volala 28.2 uz po 2x a stale vsetko obsadene maju do jesene mam schvalene od zaciatkom februara

darinb
Autor odpoveď zmazal
venusa85
5. mar 2023

@darinb vdaka. Len pre porovnanie som chcela, ja som zatiaľ stale mala schvaleny doprovod. Ako pisem, vlani som bola dost sklamana z prístupu lekarov, ci uz vizita, nehovoriac o prepustacej sprave. Uvidime tento rok, bude zmena

strelko
5. mar 2023

@zuzana851 treba ist do inej budovy do bazena,ale tam sa bazen plati zvlast a ak nechcete tak nemusite

zuzana851
5. mar 2023

@strelko praveze chceme bazen syn sa nato tesi

strelko
5. mar 2023

@zuzana851 ano tak je plateny a ide sa do ineho hotela

venusa85
5. mar 2023

@zuzana851 myslím, že bazén ako procedúru dajú každému. Pripadne si opýtajte sami, ja som tak vlani vajíčko pýtala. Inak, viem len o 1 bazéne - slúži na procedúry a 2 x do týždňa boli po 2 hodiny volne vstupy(asi sa neplatilo, neboli sme)

zuzana851
5. mar 2023

@venusa85 ale to v lucivnej ci v hs??

venusa85
5. mar 2023

@zuzana851 Lučivná. Aj ste riešili HS, tak sa ospravedlňujem

zuzana851
5. mar 2023

@venusa85 hs neriesila ale asi zacnem

vrabecek
5. mar 2023

@venusa85 ja idem od 14.3 do 4.4 topoľ prišlo mi 672 euro

vrabecek
5. mar 2023

@zuzana851 ja, si volám vzdy aj krd nemám ešte podané na poisťovni a vždy mi lukacova vyhovie

zuzana851
5. mar 2023

@vrabecek nabuduce ak nejake bude asi prv termin tsk poistovnu....

vrabecek
5. mar 2023

@zuzana851 presne tak uz to robím 8 rok

venusa85
5. mar 2023

@vrabecek my sme mali vlani Topol, nov/dec.a vyslo ma to na vyse 400€,takže riadne to stuplo 😵

elinka1051
9. mar 2023

Dobrý deň, čakám na termín do lucivnej, mam prisľúbený koniec apríla, máj, v pondelok sa dozviem. Idem s 4 a 2 ročnými chlapcom. Co také si zobrat z domu, na čo sa pripraviť? Ďakujem

vrabecek
9. mar 2023

@elinka1051 mo nástup 14. 3 počasie človek nikdy nevie ako bude neviem co treba zbaliť ci uplne zimné ci nie

mirkazdenko
9. mar 2023

@misinka20 ahoj prosím ta kultúrny program na marec môžeš odfotiť prosím?! 🙏😊 A ako tam je, neviem aké veci pobaliť,a co všetko.. treba ešte zimne? 😊

svetlana261
9. mar 2023

Dnes nám prišlo schválenie z VŠZP, predbežný termín máj -jun sme si zarezervovali bez problémov u p.Lukackovej.

elinka1051
9. mar 2023

@vrabecek starsi ma teraz kiahne, predpokladam, ze ich dostane aj mladsi, takze mne celkom vyhovuje, ze termin mame april - maj momentalne. no ja si zbalim pevne nervy a netusim co, ci nejake odrazadlo mladsiemu, bicykel asi nenatlacim do auta. osusky su potrebne ?