Kupili by ste si AirPods 2. generácie za 250 EUR?
Ma tu niekto airpods 2.generacie?
sebe ano kedze si na veci viem dat pozor-dcere nie kedze by ich do tyzdna stratila... otazne je-ci ich chces lebo su to airpods alebo ci ich ozaj potrebujes.. za tu cenu mozes mat kvalitnejsie sluchatka s lepsou hudbou
sebe ano kedze si na veci viem dat pozor-dcere nie kedze by ich do tyzdna stratila... otazne je-ci ich chces lebo su to airpods alebo ci ich ozaj potrebujes.. za tu cenu mozes mat kvalitnejsie sluchatka s lepsou hudbou
@ukgirls ci sa to nepokazi rychlo 🤣
@ukgirls ci sa to nepokazi rychlo 🤣
@filipjohns nie ,existujú aj lepšie
@filipjohns nie ,existujú aj lepšie
@minenkaa ake? Ja chcem len take štople
Nie....existujú kvalitnejšie značky ako nice body,ktoré stoja zlomok ceny a sú kvalitnejšie.
Ja som nicitel sluchadiel a nie nepokazili sa na rozdiel od ostatnych znaciek vydrzali najdlhsie. Ale teda ked porovnam zvuk s napr. Bose, tak tie apple su veru slabsie. Ale su sikovne, mam ich stale niekde v kabelke pohodene.
Nie. Mala som rôzne slúchadlá za rôzne ceny a jediné mi prežili a vydržali bezdrôtové z Aliexpressu za 4 €.
Nie nekupila, momentalne mam JLB "len" za 50€ co je podla mna prehnane, kedze som uz asi 4 ks predtym vyprala omylom (lacnejsie verzie) a 1ks mi pocas behu spadol a nenasla som ho 🫣 🤷♀️

@filipjohns ano mám 😀 niečo konkrétne sa chceš spýtať?