icon

Kupili by ste si AirPods 2. generácie za 250 EUR?

filipjohns
17. júl 2025

Ma tu niekto airpods 2.generacie?

ssimusska
17. júl 2025

@filipjohns ano mám 😀 niečo konkrétne sa chceš spýtať?

ukgirls
17. júl 2025

sebe ano kedze si na veci viem dat pozor-dcere nie kedze by ich do tyzdna stratila... otazne je-ci ich chces lebo su to airpods alebo ci ich ozaj potrebujes.. za tu cenu mozes mat kvalitnejsie sluchatka s lepsou hudbou

filipjohns
autor
17. júl 2025
@ukgirls

sebe ano kedze si na veci viem dat pozor-dcere nie kedze by ich do tyzdna stratila... otazne je-ci ich chces lebo su to airpods alebo ci ich ozaj potrebujes.. za tu cenu mozes mat kvalitnejsie sluchatka s lepsou hudbou

@ukgirls ci sa to nepokazi rychlo 🤣

minenkaa
17. júl 2025
@filipjohns

@ukgirls ci sa to nepokazi rychlo 🤣

@filipjohns nie ,existujú aj lepšie

filipjohns
autor
17. júl 2025
@minenkaa

@filipjohns nie ,existujú aj lepšie

@minenkaa ake? Ja chcem len take štople

doriiis
17. júl 2025

Nie....existujú kvalitnejšie značky ako nice body,ktoré stoja zlomok ceny a sú kvalitnejšie.

luckajozko21
17. júl 2025

Ja som nicitel sluchadiel a nie nepokazili sa na rozdiel od ostatnych znaciek vydrzali najdlhsie. Ale teda ked porovnam zvuk s napr. Bose, tak tie apple su veru slabsie. Ale su sikovne, mam ich stale niekde v kabelke pohodene.

mirokub
Odpoveď bola odstránená
anonym_4bf66b
17. júl 2025

Nie. Mala som rôzne slúchadlá za rôzne ceny a jediné mi prežili a vydržali bezdrôtové z Aliexpressu za 4 €.

banalu
17. júl 2025

Nie nekupila, momentalne mam JLB "len" za 50€ co je podla mna prehnane, kedze som uz asi 4 ks predtym vyprala omylom (lacnejsie verzie) a 1ks mi pocas behu spadol a nenasla som ho 🫣 🤷‍♀️