Kúpili ste niekto tento batoh?
Prosim, kupili ste niektora tento batoh, ci sa to oplati alebo ci cakat vysledok ako z aliexpresu? Dakujem

Sestra ma ale z inej stranky a velmi super
@dmk_1 ja ho mám s Aliexprese našla som 7days deliveri prišiel mi za 4 dní za 18 eur a je mega prakticky kvalitný veľký proste taška ktorú by mala mať každá mama môžem poslať link na presne ten čo mám ja odskusany
@dmk_1 na čo sa pýtam proste ho sem rovno dám baby naozaj môžem povedať že tento batoh čo prišiel mne je úžasný bez jedinej chybi neverila som tomu však je to s Číny ale pecka
€ 7,77 40%OFF | Diaper Mummy Bag New Styles Nappy Bag Large Capacity Baby Bag Backpack Maternity Designer Nursing Bag for Baby Care
https://a.aliexpress.com/_mP95w5V
@dmk_1 určite odporúčam vyskúšaj a uvidíš sama
@kristina1001 dakujem 🙂 prekvapiva kvalita a celkom rychlo dosiel. Len ten malicky pasik, drziak na kocik - vydrzal ti, ci ho rovno vymenit za nieco pevnejsie? Vdaka 🙂
@paola357 vcera mi dosiel, prekvapivo fajn. Ale objednavala som z linku, co preposlala
@kristina1001 a brala farbu z belgickeho skladu - drahsi, ale bez cla a rychlo dosiel.
@dmk_1 som neskutočne rada že som mohla poradiť ja som si ešte dokupila toto
€ 1,14 40%OFF | 2pcs Multi Purpose Baby Stroller Hook Baby Stroller Accessories Shopping Pram Hook Props Carriage Hook Baby Car Hanging Hanger
https://a.aliexpress.com/_mNx0nh9
@dmk_1 lepšie by bolo keby zoženiete na Sk toto fakt dlho trvalo pokedy prišlo ale dovtedy som využívala napínanie ku kočíku na ušiach tašky a fungoval chcela som ešte dodať kamarátka neverila kvalite s Číny a objednala so zo slovenskej stránky presne taký ako prišiel s Číny vám a bola v šoku keď zistila že sú to presne tie isté batohy ešte aj tá nášivka v predu bola taká istá až na to že môj stal 20 a jej 45 plus pošta
@kristina1001 poprosim info
@nana888 aké info by ste chcely vedieť
ako vyzera celkom dobre, no neviem, ved aj tu sa daju v pohode a za celkom lacno taketo batozteky zohnat, takze mne by sa asi nechelo riskovat, ze by neprisiel
@dada_99 tak ono je každého vec kde si čo kúpi ja som dala len moju skúsenosť za ktorou si stále stojím ale samozrejme každý si môže vybrať kde si čo kúpi

@dmk_1 dodacia doba 20 dní....