icon

Kupujete lístok aj pre drobca na Smejka a Tanculienku?

luciasid
2. mar 2018

Ahojte, chystáme sa s naším drobcom na predstavenie Smejko a Tanculienka. Kupujete lístok aj drobcovi? Alebo len dospelákom? Lebo na Ticketportali sú vyznačené obsadené miesta, kde to vyzerá, že tam sedí len jedna osoba, bez dieťaťa... Asi sedí na kolenách 🙂

usmiatamima1987
2. mar 2018

No ja s malým sme mali každý svoj lístok, ale tiež som videla mamu s dvoma deťmi a mali len dva lístky, tak neviem ako je to možné lebo všade pisu že každý musí mať listok

susanna33
Autor odpoveď zmazal
usmiatamima1987
2. mar 2018

Ale dieťa do 1 roka by som na také predstavenie nebrala, je to hlucne

nevesta1974
2. mar 2018

My sme boli 4ria...deti 5 a skoro 2r.obaja mali svoje listky aj ked mensi mi nakoniec sedel na kolenach a na moje prekvapenie tam bolo velmi vela malickych deti, aj mladsie ako rok, co ja osobne tiez neuznavam...

senta_sofia
Autor odpoveď zmazal
meggyinka
2. mar 2018

My sme boli minuly tyzden . Mala ma rok a pol a veeelmi sa jej pacilo. Tlieskala tancovala. Co sa tyka listkov tie sme dostali ako darcek . Boli sne traja a mali 3 listky ale samozrejme mala bola stale na kolenach a nik nam nekontroloval ci mame 2 ci 3 listky . A potom som sa bavila so znamou co tam bola a ona nekupovala listok malej .takze ja by som uz tiez nekupovala. Nepoviem ked mas uz dvoj ci trojrocne dieta. A ak by nieco vraveli povedz ze si si to neuvedomila . Urcite kee bude vypredane ta neposlu domov

luciasid
autor
Autor odpoveď zmazal
marion09
3. mar 2018

@luciasid a odkial ste?

luciasid
autor
4. mar 2018

@marion09 z Čadce