icon

Kuriér do Čiech

3. aug 2023

Prepáčte, že anonymne, ale balíček má byť prekvapenie a nechcem, aby to dotyčná osoba nejak odhalila🙂
Prosím, dievčence, to naozaj kuriér do ČR je cca 15-20 eur? Nemáte niektorá skúsenosti s lacnejšou verziou? Pozerala som porovnávače, kde mi tie najznámejšie spoločnosti ponúkli takúto sumu za obyčajný malý balíček okolo pol kila. Našej pošte neverím ani nos medzi očami, čo sa týka času a miesta doručenia, preto by som radšej iný spôsob. Ďakujem, prípadne uvítam akúkoľvek dobrú radu. Posielať budem zo západného Slovenska do Brna.

viestta
3. aug 2023

Toptrans, ked nevyklikas infromovat prijemcu, tak mu kurier len tak zazvoni pred dverami (aspon pred casom to tak bolo)

autor
3. aug 2023

@viestta mne skor išlo o to, aby ma to nevyšlo 20 eur a to prekvapenie som skor myslela, že preto píšem anonymne, aby sa príjemca náhodou z tejto diskusie nedomákol, keby som písala pod svojim menom. Každopádne ďakujem za odpoveď a idem mrknúť koľko ma to tam vyjde🙂

devin123
3. aug 2023

Cez Packetu dorucenie na adresu. Ako kontaktny mail mozes dat svoj. Akurat, ze je mozne, ze mu pride aj sms o podaji zasielky. To treba overit v Packete

autor
3. aug 2023

@devin123 díky, overím. To poštovné je celkom prijateľné🙂

drusila1407
4. aug 2023

Určite Packeta ;) teraz som posielala balíček sesternici do Prahy a do rozmerov 50x40x30cm ma to vyšlo aj s 50€ poistením 4€. V pondelok poobede posielané, vo štvrtok prevzaté.

autor
4. aug 2023

@drusila1407 super, vďaka🙂