Kuriér doručil balík a jeho obsah bol poškodený
Dnes nam kurier dorucil balik,dosku na krbove kachle.Predal nam to vonku a odisiel.Neskor,ked prisiel manzel,tak to otvoril a zistili sme,ze doska je po celej sirke prasknuta a este je z laveho rohu odstiepnute.kurirovi sme hned volali,povedal,ze to mame reklamovat.Tak som dosku odfotila a poslala firme.Bolo mojou povinnostou balik pred nim rozbalit,aj ked krabica bola neposkodena?
Takze nie je mojou povinnostou to pred nim reklamovat,ci nie?Najlepsie na tom je,ze to nam pridla uz reklamovana doska,ta prva povodna praskla na kachliach po mesiaci pouzivania 🙄
Pred nim rozbalovat,nie reklamovat 😀
@peta1510 pokial je obal neposkodeny, co si teda aj podpisovala pri preberani, tak u dodavatela, nie u kuriera. Kurierska sluzba ti ani nedovoli rozbalit balik predtym, ako im podpises prebratie. Mrkni si obchodne podmienky dodavatela a obchodne podmienky danej kurierskej sluzby.
Ziadne obchodne podmienky im tam nevidim 😒
ja som si brala mobil cez net, prišiel kurier, balík pred ním otvorila, všetko pokukala a až potom zaplatila... 😵
v zásade treba kupovať od overených internetoých predajcov.

@peta1510 , pokial balík vyzeral v poriadku, reklamuj to u dodávatela, kurier s tým nič nemá...nie je tvoja povinnost to skontrolovat pred kuriérom..ak je firma seriozna, uznaju reklamáciu 😉