Kurz viazania kytíc v okolí Martina
Dobry den.Chcem sa opytat a zaroven aj poziadat o pomoc.Potrebovala by som ukazat hlavne zaklady viazania kytic,vencov a vsetkeho co suvisi s kvetinarstvom.Ci by bola nejaka kvetinarka/kvetinar z okolia Martina az Trencina mi s tym pomoct.Moc dakujem
Či máš odomknutú túto tému alebo tú ďalšiu, máš v podstate asi jedno. Marí sa mi, že už si zakladala podobnú tému aj dávnejšie, všakže? Niečo podobné som tu už videla pred pár mesiacmi. Možno si to nebola ty, neviem.
Nuž, ak sa chceš naučiť viazať kytice, budeš sa musieť zúčastniť nejakého oficiálneho kurzu ( trebárs formou rekvalifikácie). Nemyslím si, že ti už hotoví aranžéri len tak odovzdajú svoje know how a urobia si tak z teba potenciálnu konkurenciu. Neviem, k čomu to viazanie potrebuješ.... Ak chceš v tejto oblasti podnikať, na tvojom mieste by som túto možnosť prehodnotila. Kvetinárstiev je v dnešnej dobe dosť. Musela by si ponúkať niečo veľmi výnimočné. Ak som ťa ešte stále dostatočne neodradila :D a stále sa nenašiel nik, kto by ti pomohol - mrkni si nejaké videá na youtube, prehľadaj internet....aj tu nájdeš určite kopu dobrých tutoriálov ako na vec 😉 Rob, skúšaj, dá sa to. Čakaním na niekoho, kto ti pomôže, sa asi ďaleko nedostaneš.

Prosba na admina.Nemohli by ste zablokovat tuto temu ktoru som dala omylom duplicitne a odblokovat tu ktoru som pridala do "volnej diskusie"
https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/najde-sa-kvetinarka-ochotna-pomoct/ moc dakujem