icon

Ladycomp

momkomonika
17. feb 2018

Dobrý večer, prosím vás, máte niekto skúsenosť s používaním prístroja ladycomp ako formu prirodzeného vyhýbania sa tehotenstva?
Funguje to ozaj tak presne?
Dakujem

momkomonika
autor
19. feb 2018

@jarka91 dakujem
Vy s tým nemáte skúsenosť?

jarka91
19. feb 2018

@momkomonika nie len som narazila na tú komunikáciu , lebo som hľadala ja zas vnutromaternicové teliesko ako atikoncepciu

momkomonika
autor
19. feb 2018

@jarka91 aha 🙂 vďaka, lebo ja dom zas nič o ladycomp tu nenašla tak som dala novú tému.. všetko dobre prajem..

myjusiatko
19. feb 2018

Ladycomp je predrazeny. Navyse by som nedokazala verit pocitacu, ktory pocita plodne dni len na zaklade teploty v ustach.
Ja mam skusenost s ifertrackerom. Vyjde o dost lacnejsie a meria teplotu, plus si mozes sledovat hlien a zapisovat do tabulky a spolahlivo zistis plodne a neplodne dni.

Ale samozrejme najlacnejsia a najspolahlivejsia varianta je obycajny bazalny teplomer a merat kazde rano + sledovat hlien. A drzat sa zasad symptotermalnej metody. Ak mas viac otazok, pytaj sa. 🙂 je super, ze sa zaujimas o prirodzenu antikoncepciu. 🙂

michaelaahoj
1. feb 2024

Ja tento prístroj mám a je veľmi presný čo sa týka výpočtu ovu a menzes. Bola som s ním veľmi spokojná ale už ho žial nepotrebujem, takže aj keď je stále v záruke tak predávam 🥺