Ladycomp
Dobrý večer, prosím vás, máte niekto skúsenosť s používaním prístroja ladycomp ako formu prirodzeného vyhýbania sa tehotenstva?
Funguje to ozaj tak presne?
Dakujem
@jarka91 dakujem
Vy s tým nemáte skúsenosť?
@momkomonika nie len som narazila na tú komunikáciu , lebo som hľadala ja zas vnutromaternicové teliesko ako atikoncepciu
@jarka91 aha 🙂 vďaka, lebo ja dom zas nič o ladycomp tu nenašla tak som dala novú tému.. všetko dobre prajem..
Ladycomp je predrazeny. Navyse by som nedokazala verit pocitacu, ktory pocita plodne dni len na zaklade teploty v ustach.
Ja mam skusenost s ifertrackerom. Vyjde o dost lacnejsie a meria teplotu, plus si mozes sledovat hlien a zapisovat do tabulky a spolahlivo zistis plodne a neplodne dni.
Ale samozrejme najlacnejsia a najspolahlivejsia varianta je obycajny bazalny teplomer a merat kazde rano + sledovat hlien. A drzat sa zasad symptotermalnej metody. Ak mas viac otazok, pytaj sa. 🙂 je super, ze sa zaujimas o prirodzenu antikoncepciu. 🙂
Ja tento prístroj mám a je veľmi presný čo sa týka výpočtu ovu a menzes. Bola som s ním veľmi spokojná ale už ho žial nepotrebujem, takže aj keď je stále v záruke tak predávam 🥺

@momkomonika
https://www.modrykonik.sk/forum/antikoncepcia/skusenosti-s-pouzivanim-lady-comp-a-pearly/