icon

Legíny Lanuma

smajluska
18. nov 2022

Žienky, máte niektoré z Vás legíny Lanuma? Ste s nimi spokojné? Veľkostne sedia? Držia dobre aj na páse? Držia si farbu po opratí, nežmolkujú sa? Rozmýšľam nad nimi. Ďakujem za info 🙂

jaga18
18. nov 2022

V podstate je to to isté ako lelosi či pikaluna. Pekné, kým sa neoperu. Potom samý zmolok a po viacerých praniach ako handra .

smajluska
autor
2. dec 2022

Už ich mám doma a sú úžasné 👍🏻 Príjemné a jemné na dotyk. Super kvalita. Uvidím po čase či sa nebudú robiť žmolky. Budem ich radšej prať v rukách. Ďakujem za odpoveď.

lindusss2016
3. mar 2023

@smajluska ako si s nimi spokojna?

smajluska
autor
5. mar 2023

@lindusss2016 Páčia sa mi. Pekné vzory, ale po opraní farby trochu vybledli. Ale inak sú príjemné na dotyk. Rada ich nosím.

wewe26
Autor odpoveď zmazal
wewe26
13. sep 2023

S krátkymi legínami som bola spokojná ale iba s čiernymi, s inej farbe boli cez brucho strašne pevné, vadilo mi to, a to isté keď som si tie legíny objednala teraz tak tiež sú na bruchu úzke, musela som ich vrátiť, poštovné ma stalo 7eur do Slovinska takže už viac objednávať nebudem. A komunikácia 0 bodov ziadnu odpoveď na spravy som od nich nedostala

stankot
14. júl 2025
@smajluska

@lindusss2016 Páčia sa mi. Pekné vzory, ale po opraní farby trochu vybledli. Ale inak sú príjemné na dotyk. Rada ich nosím.

@wewe26
@smajluska baby za aku dobu vam prisli leginy?Mne napisali 9.7.ze su na ceste ku mne a stale nic.