icon

Levíčatká 2007 IV. Pridajte sa

zuzana76
13. feb 2009

Ahojte, tak vytvaram novu temu, kedze nas Zuz11 o to poziadala a uvodom chvalim Lenku aj s dvojickami, ste krasne Valentinky 🙂

lenkamt
9. apr 2009

ahojte 🙂

dnes bolo supeeeeeeeeeeeeeer, aj keď sme sa s táslerom videli len asi 2min /aj to sme sa bozkávali/ 😀
Grétka vie krásne povedať uhm a uum akože áno a nie 🙂 obed - úplne najsamlepší , koláč tiež 🙂 a ešte sme vyfasovali aj super umelé príboriky 😵 😵 😵

Lenka síce mala svoj deň a furt revala, ale inak super pohoda 🙂 fotky má Bailey ja pridám len dve, aj keď sú dosť o ničom, nechápem čo ten foťák zaostroval 😀

no a jasné že ma doma čakal riad v drese, hlavne že pri pc pohár s cinzanom 😝 😅 🙄

adulak
9. apr 2009

caute baby.
tak ja som nakoniec predsa len skoncila v tej nemocnici ☹ drzali si ma tam 2 tyzdne, kazdy den mi davali glukozovu infuzku so vselijakymi liekmi. malinke sa mi vypapalo, takze uz nezaostavame o dva tyzdne, ale len o jeden 🙂 dufam, ze to tak bude az do porodu, lebo mna by tam uz asi nikto nedostal 😅 normalne som bola z toho na prasky. a tych hrozostrasnych porodov co tam bolo ani nehovorim. aj toho mojho sa bojim ako dopadne 😢 a rodili sa skoro sami chlapci s vahou okolo 4kg....no kde to uz spejeme s takymi velkymi detmi? 😕 😕
a doma ma cakalo dalsie prekvapenie....odkedy som sa vratila, tak ameli sa trieska o zem a reve ako o dusu ked sa jej nieco nepaci 😠 😒 ide ma z toho slak trafit 😠
neviem co u vas noveho, lebo sa mi uz nechce ani len citat, takze sa velice ospravedlnujem 😅

lenkamt
9. apr 2009

Adulak - tak nemocka? ☹ aj tak si myslím že to zaostávanie je o tom že by mimčo nemalo tie 4kg ale "len" 3,5 😅 hlavne že ste ok, neboj všetko dobre dopadne 😉

a o zem sa trieskame aj my, zurivostné záchvaty trvajú aj 30min, a keď je to na striedačku tak to mám celý deň 😝

lenkamt
9. apr 2009

a videla som svadobné fotky táslerovcov - fest krásni 🙂 Bailey 30kg a dlhé tmavé vlasy s melírom 🙂

no a Lenkin marker stále nie je na svete 😠 😢

adulak
9. apr 2009

bailey mala teraz niekedy svadbu? ci mi nieco uslo? 😕 😕 😕

lenkamt
9. apr 2009

nie 😀 len sme boli so ségrou zvedavé aká bola nevesta - no a bola kráááááááááásna 🙂

lenkamt
9. apr 2009

no a teraz som zistila, že nebol kúpiť mäso 😠 ja ho zabijem, bude žrať omelety do utorka, normálne že bodkáč 😠

adulak
9. apr 2009

jaaaj, ja ze sa teraz niekedy svadbovali 😀

aj so mnou v nemocke bola jedna vydata za bodkaca 😀 😀 😀 stacilo mi ked mi o nom rozpravala vselijake story 😀 😀 😀
ten tvoj bodkac bude mat aspon post 😉

lenkamt
9. apr 2009

ibaže aj my 😝 😀

no chápeš, celý deň doma veget a nevládze ani odskočiť 300m do obchodu, no normálne mám dosť 🙄

určite ma zajtra bude vyháňať do tesca 😠

mmem_
9. apr 2009

ahojte 🙂

baby zelam vam krasne sviatky i ked my ich uz extra neslavime. cez vikend odchadzame na taky mensi vylet k vranovskej priehrade a budeme mat aj vyrocie 5-rocne o tyzden tak to takto spojime.

leni: ja som videla tiez jednu fotku zo svadby a nevesta bola prekrasna 😉 a preco volate tvojho muza bodkac?

snad ste uz vsetci ako tak zdravi

adulak: urcite to dopadne dobre neboj sa

tak co som nezachytila alebo nereagovala tak sorry ale nestiham, maly dnes vobec nespal, asi s nim prestanem chodit na aktivity 😀 boli sme hladat cokoladovae vajcia a on bol z toho taky hotovi ze proste nezaspal, nabuduce bude doma skakat na slonovi gumovom a nikam nepojde 😀 😀 😀

a pomaly ucime na tu velku postel,

1 noc - zaspal v postielke, prelozili sme ho a o druhej v noci sme ho nasli ako sladko spinka v strede izby na paplone 😀
2noc - zaspal v postielke, bez padu
3 noc - detto
4 noc- zaspal sam na velkej - ale cez den nespal nic tak si mozno ani nevsimol kde sme ho ulozili

tak a teraz ako som to tu napisala asi to bolo posledny krat

este zajtra nakuknem ked stihnem

papa

mima07
9. apr 2009

cauko babule
vsetko som precitala nic si uz nepamatam 😀 😀 😀
fotky su krasnucke
stretko zavidim ja zravy typ sa na buduce asi vtirknem 😀 😀 😀
uzite si sviatky kazda ako si zelate 😉 ja pustim psa a budem na zahrade tak ak ste sa neohlasili nechodte 😀 😀

baileysa
10. apr 2009

ahojte levice velkonocnice,

my konecne sviatkujeme, sme boli uz na 1prechadzku, na jednu este pojdeme, ked lady vstane, ja som zatial sadla za pocitac a podorabala resty, co som mala z celeho tyzdna 😝

dakujem za pochvaly svadobnych fotiek, sak sa ani za stol nezmestim, ako som narastla 😵

aj nam bolo vcera super, domov sme dosli az okolo 8, ten ucet trval neskutocne dlho a potom sme este absolvovali nakupy,vecer som rajbala chladnicku, lebo uz bola priserna a nechceli sme tam ten nakup, tak sme sa vyzivali 😝

fotky pridam neskor, ked sa mi podari zas pripojit 😉

no mima, som chcela dojst na kus reci, ale teda nedojdem 😀 a na buduce ta cakame na stretku, bude u lenky, tak som v klidku, ze sa dobre napapkas 😀 😀 😀 teda ak s nami nepojdes v maji na michala davida z recesie 😀

adulak, gratulujem, ze si uz doma z nemocky, ze je mimco uz dost velke, sa ti to dako rapidne krati, sak to dako rychlo preslo tych 9 mesiacov, ci sa to len mne zda 😕 drzkajte sa 😵 akurat som dnes dstala sms, ze sa vcera kamoske narodila dcerka, ma asi o mesiac mladsieho chlapceka od nasich levicat, tak budu mat tiez veselo 😅

peta a ty este nosis plienky do jasli? sak timka uz bola bez 😕 ci iba na spanie? 😕 uzite si cyklovylet 😉

baileysa
10. apr 2009

este som zabudla zreportovat koberec: MAME NOVY KOBEREC pre malu do izby 😎 dala som na vase rady, usmievala sa a zmurkala na predavacov, este som len auto zaparkovala na parkovisku 😀 a vyysledok: koberec som nechala poslat na obsitie, odtial ho poslu do predajne v ziline a tam uz ponho pojde tasler, aka som? 😀

baileysa
10. apr 2009

a je to tento, celkom dole na tej stranke, vola sa butterfly

http://jutex.sk/koberce.php

lenkamt
10. apr 2009

čafte 🙂

jasné že som bola dnes ráno v tescu 😝 😀 s ďaľšími 1000 spoluobčanmi 😝 potom sme boli 1x na piesku s formičkami - celkom pekne sa vyhrali - 1/2 piesku mimo ihriska 😀

teraz sa najeme a zas niekam ideme 🙂 zajtra do handlovej 😒 v nedeľu doma a v pondelok stále neviem čo 😝

Bailey, ty akože makaj potrebujem tie fotky na vieš čo 😀 hodím ti do ip mail adresu 😉

lenkamt
10. apr 2009

a koberec krásny 🙂

v tescu nenormálna akcia na oblečenie - pravdaže body 18-24 žiadne a kraťasy len jeden pár ružové a žlté, ešte som chcela jeden aby mali rovnaké 😖

Verči plavky z poľska 8-9 veľké tak som jej kúpila 6-7 a tiež veľké 😝 má menšiu riť ako dvojičky 😀

baileysa
10. apr 2009

lenka, uz som ti to poslala, ale je to straaaaaaaaaasne velke, tak cakaj, 6 mailov je toho 🤐

baileysa
10. apr 2009

sa mi to vratilo, ze je to moc velke, drbne ma 😒 a som ti iba 4 fotky davala, tak sa idem s tym dalej trapit 🙄

mima07
10. apr 2009

baily kludne dojdi 😉 ale nemam nic nachystane a na michala davida chcem ist aj ja snad mi muz donesie listky

baileysa
10. apr 2009

no ked ja som sa toho psa zlakla 😀 tak som si uz spravila nahradny program 😀

mima07
10. apr 2009

baily co uz s tebou tak nabuduce 😉
idem rozmyslat ku komu sa vtirknem 😀 😀 😀

baileysa
10. apr 2009

lenocka, secko sa mi to vracia naspat, nemam na to nervy teraz, poslem neskor, a ty si vyprac schranku, dufam, ze nie v tom je problem 😉

lenkamt
10. apr 2009

nemám ju plnú 😕 ale už mi to robilo s fotkami, tak som ti ipla druhú adresu 😀

a neodolala som a spravila pohľadnicu 😀 tak kuknite album 😉

čafte 🙂 🙂 🙂

baileysa
11. apr 2009

ahojte,
Dnes ideme k našim,do zajtra,tak vam este prajem pekné sviatky.
Leni,tie fotky skúsim poslať,ked mala vstane.

katika1
11. apr 2009

Babyyyyyyyyyyyyyyyy máme 3 šteniatka!!!!! Boli 4 ale jedno umrelo - ale to ešte v brušku niekedy - nebolo dovyvinuté.. Sú to dvaja chalani a jedna baba!!!!! A tú babu si necháme aj keby čo bolo, nech sa moj chlap aj na hlavu postaví

aj to čo umrelo bola baba

Pusinke začala odtekať voda a potom z nej vypadol aj ten vak, ale neotvárala sa, tak spravili cisársky.. teraz sú ešte na pohotovosti, ale už pomaly pojdu domov. Sa na ne tak tešíííííííííííííííííííííííííííííííííím!!!!

a teraz vraj idú domov a Pusinka sa preberá a ked prídu mala by už aj chodiť

mima07
11. apr 2009

katika super tak trojcata 😉 😀 😀 a nech v noci pekne spia a nebuntosia 😀 😀

mima07
11. apr 2009

katika a nezabudni pridat fotky

meganik
11. apr 2009

ahojte mamulky..tak ja po dlhsom case hlasim, ze zijeme 🙂
zelam vam vesele velkonocne sviatky 🙂

ja nemam vobec na nic cas, od kedy je vonku takto teplo, tak sme s malou cele dni vonku, domov sa chodime len naobedovat a vyspinkat,inak sme cele dni na ihrisku 🙂 Natalke sa medzi detickami neskutocne velmi paci, beha po ihrisku, na hojdacky, smyklavku, do piesku..no proste vsade 🙂 vecer ideme domov az okolo osmej a aj to s velkym placom 😠 takze sa teraz musim zas preorientovat na iny rezim, lebo takto nestiham nic...ani prat, zehlit, varit a o upratovani ani nehovorim, aspon ze bakalarku uz mam hotovu 😎
Natalka sa najnovsie zacala prezyvat, ze je biba ( my ju doma volame bubi, ale to jej zatial nejde), takze pekne povie alebo lepsie povedane da najavo co chce asi takym stylom, ze biba chce papat, biba sa kupala a pod. 🙂 mna vola mama alebo ked chce povedat mamina tak povie mama-mima 🙂 akurat nam lezu spodne trojky, dasienka mame tak naliate az hroza a uz treti den malinko teplotujeme, tak snad uz to bude za nami, lebo Natali je teraz aj viac placliva a aj velmi malo papa a to nema vo zvyku 😒 inak velmi rada kresli, pekne sme jej zaviedli zosit, ten si rano vytiahne z pisacieho stola a aj ceruzky si nachysta a kresli, obkresluje si ruky, nohy a aj hlavu uz skusala a tak..mame pokreslenu sedacku, stol...steny zatial setri, takze je to take akcne 😵
tak len tolko tak v skratke...este ma napada vela veci, ale nechcem vam tu pisat litanie

Kati..gratulujem Pusinke k drobcekom, pekne sa o nich starajte, nech pekne prospievaju a aj novopecena mamina, nech sa rychlo zotavi po porode 🙂 aj nam dneska svokra volala, ze sa im v noci narodili dve kozliatka
😵
zbezne som pozrela fotky, levicatka su vsetky krasnucke a ako som stihla precitat, tak aj velmi sikovne 🙂
tak sa tu majte krasne 😉

meganik
11. apr 2009

no tak som pridala par fotiek 🙂
idem chystat nejake to papanie pre predvelkonocnych sibacov..paa

katika1
11. apr 2009

dakujeme ženy.. ale máme potiaže s kojením.. najprv Pusina nechcela dať a teraz sú také vysilené, že sa nevedia napiť a stále spia.. tak ich budíme, aby si aspon kvapku dali.. jáj truľkovia! Ale sú dokonalí!!!!
Pridám potom fotos.. tá jediná baba spomedzi nich je najväčšia a najtučnejšia 😀 a jediná nemá biely flak na brušku.. My sme si Pusinu vybrali kvôli tomu, že tiež bola najtučnejšia a mala biely flak 🙂