Levíčatká 2007 IV. Pridajte sa
Ahojte, tak vytvaram novu temu, kedze nas Zuz11 o to poziadala a uvodom chvalim Lenku aj s dvojickami, ste krasne Valentinky 🙂
Nika, ano ano aj Matka uz chceme konecne vidiet, bude urcite nadseny, ked sa ho tety budu vypytovat 😃
No a stolar, ej veru zlu temu si nacala, mal volat v piatok-najneskor v pondelok cenovu ponuku, v stredu som to ja uz nevydrzala a ze teda co je s nim a on ze ma vela prace, ze na nas nezabudol, len mam cakat, tak uz z neho nemam taky fantasticky pocit, ako som ti opisovala 😞
No a stolar, ej veru zlu temu si nacala, mal volat v piatok-najneskor v pondelok cenovu ponuku, v stredu som to ja uz nevydrzala a ze teda co je s nim a on ze ma vela prace, ze na nas nezabudol, len mam cakat, tak uz z neho nemam taky fantasticky pocit, ako som ti opisovala 😞
bilu na nás nemáte - objednali sme si 16teho februára 2009 niečo od stolára.. v máji sme to zaplatili.. potom sme poslali asi 100 výhražných sms a telefonatov, potom v novembri to prišiel zas zamerať, lebo to stratil 😃 😃 a v januári ho už mm zj..l pod čiernu zem a tak nám miesto toho, čo mal spraviť vrátil peniaze, že nestíha 😃 😃 😃 :-p
Kati, no mas pravdu, vyhrali ste 😃 😃 😃 😃
Ja aj Mimi stale vravim, ze ona uz bude mat vystruzlikany cely dom od stolara, kym nam niekto spravi tychto ubohych par policiek ]-( A nemozem zabudnut na mudre reci MM, ze ale Jankaaa, ved to je taka lahka praca, na to nepotrebujeme stolara, ja to spravim aj sam ]-( To pocuvam uz pol roka a stolara zhanam treti mesiac ]-( ]-( ]-(
Ja aj Mimi stale vravim, ze ona uz bude mat vystruzlikany cely dom od stolara, kym nam niekto spravi tychto ubohych par policiek ]-( A nemozem zabudnut na mudre reci MM, ze ale Jankaaa, ved to je taka lahka praca, na to nepotrebujeme stolara, ja to spravim aj sam ]-( To pocuvam uz pol roka a stolara zhanam treti mesiac ]-( ]-( ]-(
ahojte 😉
zuzi, super gratulujem k pohybom, aj ja som ich teraz citila skoro, tiez v tom 15tt 😉 a presne ako pises parkrat aj skor ale to som si este nebola ista
my do restik teda teraz moc nechodime, jednak nas maly tiez neobsedi (co by sme ale raz zacas zvladli) ale sme asi nejaki lenivi alebo co. to domov si pizzu objedname castejsie 🙂 a teraz s babom to zase chvilu nebude hrozit...
zuzi, super gratulujem k pohybom, aj ja som ich teraz citila skoro, tiez v tom 15tt 😉 a presne ako pises parkrat aj skor ale to som si este nebola ista
my do restik teda teraz moc nechodime, jednak nas maly tiez neobsedi (co by sme ale raz zacas zvladli) ale sme asi nejaki lenivi alebo co. to domov si pizzu objedname castejsie 🙂 a teraz s babom to zase chvilu nebude hrozit...
baby a myslite ze mozem s tym vybratym znamienkom na spinnig kym mam stehy este a solarko asi tiez ne ze? :-p
no mam to ja ale problemy
peta: to je dobry napad s tou skolkou v kitsee, sa mala nauci jazyk,my tu taku moznost nemame😞
bilu: ze bezchrbtaci 😃
kati: co si spravil to mas 😃
ja som si konecne objednala tie plavky tak som zvedava
no mam to ja ale problemy
peta: to je dobry napad s tou skolkou v kitsee, sa mala nauci jazyk,my tu taku moznost nemame😞
bilu: ze bezchrbtaci 😃
kati: co si spravil to mas 😃
ja som si konecne objednala tie plavky tak som zvedava
Začni písať odpoveď...

Odošli
väčšinou obsedí a ked nie tak nech si behá :-N
akeby sa zaneho chlap hanbil - jedinú vec by som mu povedala - ako si si spravil, tak máš 😃