Lístok na osobný vlak
Ahojte, keď si zakúpim lístok na osobný vlak v apke ideme vlakom, už naň nemôžem cestovať iným osobákom ?Dajme tomu kúpila som si lístok na 10:20 a vlak som nestihla ,musím si teda kúpiť ďalší lístok a tento prepadne ?
Neskor ist mozes len na skorsi nie. Ale v tvojom pripade mozes ist listok plati
@klementinka58 hej, len mi zmizol z apky , kúpila som si na prvý ranný spoj s tým, že pôjdem keď budem potrebovať a teraz pozerám a lístok nikde..
Pozri email, tam by mal byt listok. Mne sa minule ani nenačítal listok (qr kod) do appky a v emaile bol.
@klementinka58 Dobre vediet 🙏
@klementinka58 hej, len mi zmizol z apky , kúpila som si na prvý ranný spoj s tým, že pôjdem keď budem potrebovať a teraz pozerám a lístok nikde..
@anonym_autor lístok ti určite z appky nezmizol... stačí kliknúť na tie tri čiarky a História ciest
Pozri email, tam by mal byt listok. Mne sa minule ani nenačítal listok (qr kod) do appky a v emaile bol.
Daj si 3 čiarky - história ciest - vyber trasu a tlačítko doklady, ja tam vidím lístky aj spred roka.
Ano mozes cestovat na ten listok z emailu. Ja som tak išla do BA, revizor skontroloval a nebol žiadny problem.

Neskor ist mozes len na skorsi nie. Ale v tvojom pripade mozes ist listok plati