Ľudia nemajú jeden názor
Vsimla som si zeny, ze niektore z vas su dost aktivne tu na MK. Ja si diskusie citam ked mam chvilku cas a niekedy ma zaraza, ako jedna osoba dokaze pod dva rozfielne prispevky napisat protichodne nazory :D neviem, ci sa robite len take dolezite alebo chcete rozduchavat doskusia, hadat sa tu :D dam priklad. Minule si tu jedna zena vyliala srdce, ze jej partner s nou nechce odist do zahranicia, ze ho lubi, ale ze je tu nestastna. Milion komentarov o tom, ako sa s nim ma rozist, ved chlapov je na zemi ako maku a ma si ist za snom. Ale ked nejaka zena napise, ze jej partner ide pracovat do zahranicia, tak tie iste zsny jej tam pisu, ze akeho ma partnera hrozneho. Ktory si radsej vyberie pracu, ako ju :D prosim vas, majte jeden nazor a zbytocne tu netliachajte k temam, ktore sa vas ani netykaju len preto, ze sa nudite. Nebuden tu menovat, ale asi zacnem robit screen obrazovky a budem vam to posielat ;)
Ak ťa to baví, môžeš to robiť, nikto ti nebráni. Pochybujem však, že tým nejako ľudí prinútiš, aby sa správali tak, ako ty chceš.
... ináč toto som si všimla tiež...hlavne druhým vytýkajú smietky v oku a vo svojom brvno nevidia..na ploche sa pýtajú pitchoviny, ale keď sa niekto druhý opýta to isté tak hned vysmiaty, či nevie googel používať 🤪🤪no čo už..ale nejako ma to netrápi.. mám iné starosti😁🙃
@jabadabadu neboli to dve odlisne zivotne situacie. Jediny rozdiel bol, ze v jednom chcela odist zena, v druhom muz
To sú starosti 🤣🤣🤣🤣🤣 screenshot 🤣🤣🤣🤣🤣
Tak asi aj ty tu tráviš čas keď vieš tak zhodnotiť protichodné názory..
Ale ano, deje sa to, často sa na problém pozerá úplne inak ak ide síce o rovnakú situáciu ale vymenia sa pohlavia, tiež som si to všimla.. býva to časté pri mnohých veciach, proste to tak je..
@ninka297 kde si mam co dokazovat?:D pisala som, ze to poslem konkretnym osobam a nie, ze to tu budem davat. Navyse zmenit nazor behom 2 tyzdnov je zaujimave :D
ja som zvedavá na tie screen obrázky...😉