icon

Má Dominika Mirgová urobené estetické úpravy?

24. feb 2024

A prosim mamicky „nemam problem, vyrobim si ho“ vystrelte 🤣. Som len proste zvedava, v ziadnom pripade nechcem hejtovat, Dominiku mam rada, ale vsimla som si, nie len na nej ale aj inych babach ze si presli takym opeknenim, A tak mozno sa niekto vyznate a viete povedat🙂

mamamasama
24. feb 2024

Najbežnejšie. Pery, botox, výplne kyselinou, možno aj lifting,obočko...

lubkovaandrejka
24. feb 2024

Citala som davnejsie,ze si dala urobit prsia, vyplnit pery. Je sice stale pekna a je mi sympaticka, ale, co ti ja viem. Mne to pripada akoby sa jej celkovo zmenili crty tvare a bol to iny clovek. Pred upravami sa mi rozhodne pacila viac. 😊

zuzinka888
24. feb 2024

Vsetky dostupne, ved sa na seba ani nepodoba. Asi chce byt J-Lo.🤣

veronkaxxx
24. feb 2024

Všetko 😂, prsia,nos,pery,botox,lifting obočia

nikpa
24. feb 2024

Prešla opeknenim? Opeknela keď schudla, to jej naozaj pristalo. Ale potom... Prsia, ok ak to potrebovala kvôli sebavedomiu, obočie tiez v pohode a dajme tomu aj raz za čas volaka výplň do tváre aj keď v jej veku to ešte nepotrebovala. No klinec do rakvy bola ta kačacia papula, vyzerá otrasne a staro. Škoda jej. Inak spieva stále pekne.

danyelia
24. feb 2024

Ja nechcem byť zlá, no ,,opeknením,, by som tento jej proces nenazvala 😁

ankare
24. feb 2024

Už sa na seba ani nepodobá. 😔 A pritom bola peknucka a milá.

drahomirrra
24. feb 2024

Ved ta zena sa kompletne dohovadila; uz vobec nevyzera ako ona.
Ja sa nedivim, ze jej muz siel za prirodzenejsou, vsak toto je desive, ako ona vyzera. A ma tu aj zozerte.

ely27
24. feb 2024

Ja keď som používala technológie na lifting pre domáce ošetrenie,tiež sa mi zmenila tvár . Ale musíš to používať pravidelne. Dominika je veľmi pekná , možno to bude aj tým že je spokojná...podľa mňa to čo máš v sebe tak vyžaruješ aj von do sveta.

oli18
24. feb 2024

@ely27 tak to potom sa ti meni tvar podla toho, ako casto pouzivas tu technologiu. To mas aj 2 obcianske? 🤣🙉

marca12
24. feb 2024

Neviem,ale uz by sa mohla spamatat. Krasna baba a takto sa doriadila.

marca12
24. feb 2024

@drahomirrra trubka jej muz odisiel v case,ked este bola prirodzena. Navyse jej muz bol povalac,ona ho zivila. Takze len jej sa dobre stalo,ze sa ho zbavila

ankare
24. feb 2024

@marca12 už bola dorobena, keď odišiel.

ankare
24. feb 2024

@marca12 aha, tu ešte bola s muzom

kika147
25. feb 2024

Všetky tieto “celebrity” sa na seba začínajú podobať . 😄

drahomirrra
25. feb 2024

@marca12 Trubka si tu akurat tak ty. Staci pozriet fotky a potom mudrovat od veci.

gabika0825
25. feb 2024

Mne nepride krajšia, ak ti to príde ze to je opeknenie, tak neviem. A to sama chodim na pery a na kozmetiku a starám sa o seba, čiže nie som proti úpravám, ale ona vyzerá naozaj tuctovo a predtým bola oveľa krajšia.

jankasmejka
25. feb 2024

Všetky🙄🤔😊

jankasmejka
25. feb 2024

@oli18 🤣🤣🤣

zuzulka558
25. feb 2024

Som musela vygooglit kto to je 🤣

maryetta
25. feb 2024

Mozno opeknela. Darmo je uz z nej zena nie dievcatko. Ale veru kym bola v superstar taka uolne prirodzena charizma z nej isla. Teraz to v nej zial nevidim. ☹

lakebabe
25. feb 2024

Výplne urobia velmi vela , líca brada nos pery kyselina, botox na vrásky ma urobené prsia vyšportovala sa a ma nadpojene vlasy pokiaľ sa nemylim