Má Ford Fiesta 2009 malé miesto na kočík?
Mate niektora ford fiesta r 2009? Ma maly kufor? Mali by sme ist na obhliafku, len dopredu si zistujem, ci ma maly kufor alebo nie. Ci sa tam zmesti kocik 🙂
Kočík s vaničkou nie. Podvozok kočíka som dávala do kufra a vaničku na zadné sedadlo. Deti vo vajíčku som mala na sedadle spolujazdca s tým, že som mala vypnutý airbag.
Teraz máme aktuálne menší športový kočiar, ten sa zmestí. A jeden väčší športiak a aj ten sa zmestí. Ale už veľa k tomu do kufra nedám.
Vozím dve deti, 8 r. a 2.r. A niekedy aj manžela.
Vždy sa viem do auta naukladať tak aby som vedela zobrať všetko čo potrebujem. Hlavne keď idem iba ja a deti.
Čo vidím ako nevýhodu je, že výrobcovia nemysleli na zadné interiérové svetlo, hlavne v zimných mesiacoch, ťažko sa mi zapínali deti do autosedačiek. To som riešila tak, že mi držali mobil so svetielkom.
Inak je to fajn auto, deti podrastú a úplne stačí.
Moja fiesta je aj dosť rýchla. Nedala by som ju za nič. Možno časom za focusa st line.
Vezmite na obhliadku ten konkretny kocik. Vo vseobecnosti - clovek sa vzdy nejako zbali do auta, ktore ma, lebo musi. Nic nie je dokonale a vsetko ma svoje vyhody, aj nevyhody. Fiesta je urcite male auto (trieda Fabia), ale kopu ludi s takymi autami vie fungovat. Zas pri parkovani ci manevrovani nielen v podzemkach je to pohodicka. A mnohe kompaktne auta vedia byt v meste obratne, svizne, nevazia vela a aj zakladne motory ich vedia dostatocne rozhybat. Zalezi aj na tom, ci ako rodina ste "vozici vsetkeho", alebo skor minimalisti.
My sme si kvôli pohodliu v súvislosti s kočíkom kúpili pred rokmi VW Touran - má širokú a nízku nakladaciu hranu a kočík som teda nemusela ani skladať. Ale po meste som používala VW Lupo s tým, že zadné sedačky som mala sklopené, aby som tam dala podvozok a dcéra bola vo vajíčku vedľa mňa vpredu. Nákupy a podobne som si dávala na miesto pre nohy u spolujazdca. 🙂
Mne to takto vyhovovalo a keby som sa mala znova rozhodnúť, tak to urobím rovnako.
mala som fiestu r.v.2013, dokonca 3 dverak a kocik som zmestila. S prvorodenym sme sa vsade dopravovali s fiestou. Ale na vylety viacdnove uz sme brali muzovu sluzobnu octaviu combi. Teraz mam deti 2, ford c-max a kufor sa mi zda extremne maly :D
Zmestí sa malý športový kočík.
Veľký kombinovaný som tam dala len tak, že spodok do kufra a vanička/športový vrch dopredu.
Fiestu som využívala vo veľkom ako slobodná, resp aj ako vydatá. Ale ako náhle prišlo bábo, už mi to auto nestačilo (sedačka, kočík, taška, prípadne muž a ideme ako sardinky).
Ale zase ak máš väčšie, tak je to opäť v pohode. Kamoška má 7 ročnú, v pohode sedačka a idú.
Takže ak chceš pre seba, okey.
Ak pre rodinu, hľadala by som väčšie.
Mame rocne dieta a dalsie na ceste. Kocik mame cybex balios, co je dost maly lahky kocik, no uvidime aky bude ten kufor na obhliadke. Toto auto budem vyuzivat len ja s detmi, kedze muz do prace bude chodit na nasom druhom aute a ked pojdeme niekde na vylet vsetci, tak pojdeme na jeho aute. 🙂 kazdopadne, potrebujem nejake mensie auto kedze som zacinajuci vodic 😅

necelých 300 litrov. Pre porovnanie, octávia má cca 600