Má moderátorka Chreneková - Pietrová už dieťa?
Ahojte neviem sa dopátrať či táto moderátorka už porodila? Mám ju rada tak ma celkom zaujíma táto info 🤗 ak niečo viete napíšte dakujem
Myslim ze ano- uz tam dlho nie je. Ale ona a jej rodina si sukromie silno strazi takze asi sa nic nedozvies z titulkov casopisu.
To určite bola, veď už posledné týždne pred odchodom na materskú mala bruško už viditeľné pod sakom. Termín mala niekedy júl-august, tak už hádam porodila, ak sa nič zlé nedajbože nestalo. Ale asi naozaj o tom nikde nič nie je, jej svokrovci sú milionári, žijú v nejakom paláci v ČR, tak asi ani paparazzi nič zatiaľ nevypátrali, ak sa nikde neukazuje
Ano, rodila v KE- Saci, pred vyse mesiacom. Priletela vrtulnikom tyzden pred planovanou sekciou a odletela 2 a pol tyz. po sekcii s novorodencom.
@petronellla87 vsak svokrova firma tu nemocnicu vlastni. hadam nebude trocharcit a cestovat autom. a s novorodencom by take stovky kilometrov ani nedala.
@petronellla87 tak to už áno 😅 mňa len tak napadlo že ten posledný mesiac pred pôrodom som sa ledva nasukala do auta, neviem si predstaviť ako by som nasadala do vrtuľníka🙈😅🤣
Ahojte.
Ja som tiež hľadala na internete, či sa náhodou niečo o tom nepíše, ale nič. 😐
Práve včera som sa kdesi dočítala, že sa jej narodila vytúžená dcérka. Ale nič viac tam o dieťatku nenapísali, ona si vraj veľmi chráni súkromie. Koniec koncov, jedna z mála normálnych verejne známych osobností, ktorá nevystavuje fotky z "priebehu svojho života". A aj preto mi je veľmi sympatická.
Jeej,akurát niečo o nej hľadám. Som si spomenula,ze by aj rodiť mohla. Ja myslím,že ona sa neukazuje preto lebo svokrovci alebo muž nakazali. Lebo fotky,co su na nete sú väčšinou ešte zpred manželstva.
@matkahelka fiha,tam asi aj petsonal podpisoval mlčanlivosť 🙂
@adulkam mlcanlivost neviem, ale urobili z toho riadne rodeo. speci vyber personalu, komplet nove uniformy, uplne uzavreli cast pavilonu kvoli nej...
@matkahelka asi dosť mením názor na ňu k horšiemu,či s tým súhlasila ci nie. Lebo neviem ako na mňa vplyvalq farba trička pôrodnej asistentky,asi nijak

Nikto nič?