Má niekto matrac Memory 2 + 12 + od Dormea?
Neviem ci je to len reklama,alebo su aj osobne pozitivne skusenosti s tymito matracmi?
@mravvcek hmmm teraz ma muž presviedča, že my máme comfort a on ešte u rodičov orthopedic, ale neviem neviem, mne sa zdá že tento memory máme (a samozrejme blok neviem nájsť) 😎 no ale tak či tak, na obidvoch sa nám spí ozaj super a aj dcére chcem novú posteľ a matrac bude určite z dormea. Inak máš tam tuším až 60 dní na vrátenie a to viem, že bez problémov berú späť a vrátia peniaze, takže kľudne odskúšaj... a na stránke pozerám, že k matracom prikrývky, vankúše zdarma, to tiež poteší 😀 inak milujem tie prikrývky Sanja, to máme ako paplóny
@mravvcek comfort je označený ako tvrdý a memory ako stredne tvrdý... neviem, ak má pravdu muž, tak máme comfort a je podľa mňa je dosť tvrdý ... aj naši majú dormeo matrace doma aj na chalupe, aj svokrovci (rôzne) a teda všetci sme spokojní... a ako som písala, nie je problém s reklamáciou (kamoška vracala, lebo kupoval jej muž a nejak sa nepochopili, ale nejaké dva týždne ho používali a bez problémov).
Ja aj moji rodičia sme kupovali tiež Dormeo, na základe dobrej reklamy atď. no ani my s manželom a ani rodičia sme spokojní neboli. Nevyhovovala nám tvrdosť, poťah bol taký podľa mňa dosť odfláknutý a keď som si sadla hneď sa prehlboval takže som bola veľmi sklamaná. Vrátili sme ho, s tým problém nebol, to musím povedať. Potom sme si dali ešte raz takto "virtuálne" poradiť konfigurátorom http://www.drsleep.sk/sk/o-konfiguratore ktorému požičal hlas Maroš Kramár, je to veľmi milé a hlavne nám to dobre vybralo, takže spíme už niekoľko rokov na matraci Fox značky Tropico, ten možem odporúčať 🙂

@mravvcek ja ho mám necelý rok a maximálna spokojnosť 🙂 máme aj vankúše a prikrývky a už by som iné nechcela...