icon

Má sen o zosnulej starej mame význam?

4. máj 2025

Ahojte, prosím tie, ktoré neveria na tieto veci nekomentujte to. Ale k veci, starká je už 12 rokov po smrti, zomrela rýchlo, mala rakovinu. V sne som mala toľko rokov čo teraz a dozvedeli sme sa, že je stará mama chorá, ja som sa začala veľmi modliť a veriť že sa uzdraví, celý čas som mala v sne príjemný pocit a nakoniec sa aj uzdravila a všetci sme boli šťastní, starkú som videla ako keby v takej hmle. Dávali by ste tomuto snu nejaký význam? ja vôbec neviem, keďže som mala príjemne pocity, no zároveň sa starká v reálnom živote neuzdravila takže tomu nerozumiem.

simca115
4. máj 2025

Prišla ťa navštíviť v sne , ja mám také bežne sny .. Väčšinou do snov chodia momenty na ktoré myslíš každý deň 🙂 Ja som raz mala tiež s babkou čo už dávno zomrela taký sen že som jej hovorila ako mi hrozne chyba a plakala som počas toho a reálne som sa zobudila s plačom ..

kavasmliekom
4. máj 2025

Áno, sníva, ja vtedy idem na cintorín, zapalim sviečku, pomodlim sa, porozprávam sa a potom dlho sa mi už nesníva.

autor
4. máj 2025

Ano aj mne sa dedo už párkrát sníval, ale vždy to bolo ako sedel na jeho obľúbenej lavičke pod stromom a vysmiaty mi mával. Toto som, ale ostala zmätená keďže starká sa reálne neuzdravila a mala som cele ráno výčitky, že som počas jej posledných chvíľ neurobila dosť.

bloger
4. máj 2025

Chcela ti ukázať, že je teraz spokojná a šťasná. Aj vdaka tvojím modlitbám. Možno si sa aj predtým modlila za jej uzdravenie. Môžeš obetovať za ňu svätú omšu.

balerina2025
4. máj 2025

aj mne sa sniva s tatinkom :(

som_realistka
4. máj 2025

Moja mama hovorila, ze ked sa s mrtvym sniva, bude prsat. A zatial sa mi to vzdy splnilo, ale skor si myslim, ze pred dazdom je taka pochmurnejsia nalada, myslis na svojich blizkych, tak sa ti potom s nimi aj sniva.

tess123
4. máj 2025

Snívala sa mi babka ktorú som mala veľmi rada bývalá s nami v dome fakt super babička to bola ....a vo sne hombala na nohe dieťa a bola šťastna vysmiata aj to bábo ja som o týždeň po sne potratila asi mi dala babička signál ,že sa mi dobre postará o anjelika 😭🙏😘tehotenstvo bolo od začiatku komplikované pre vysvetlenie ale vydržali sme do 4 mesiaca len žiaľ 😭

pikachu999
6. máj 2025

Nedávaj tomu veľmi výzvam to sú myšlienky tvojho mozgu 🙂 urobila si najlepšie ako so vtedy mohla takže nemaj výčitky..ak bola babka veriaca tak sa za ňu pomodli 🙏

pikachu999
6. máj 2025

Mne sa tak vie tiež snívať, beriem to ako pekné pripomenutie sa blízkeho ( aj keď vždy plačem) 😅 ale som vždy rada keď sa mi o niekom takto sníva