icon

Mačka v byte

emilyfamily
28. mar 2017

Ahojte, chcem sa podeliť o moju novinku v byte. 🙂 Zobrala som si mačičku z dočasky do môjho malého bytu. Mačička si rýchlo zvykla no bolo na nej vidieť že má málo priestoru pre život. Najradšej sedáva na okne a pozoruje čo sa vonku deje, keďže bývam vysoko nemohla som nechať otvorené okno aby mačička nevypadla. V zime mi to moc nevadilo, vetrala som len sem tam keď som ju mala pod kontrolou. No teraz ako sa otepľuje, chcela som to riešiť

Mačka v byteMačka v byteMačka v byteMačka v byteMačka v byte
anita1978
Odpoveď bola odstránená
sardinka336
29. mar 2017

No neviem..aby som koli mačke mala okná a dvere zamrežované ako v Leopoldove, tak to fakt nemusím. Ale ako vidím tak ,,kočičkári,, vymyslia aj ,,ancijáša,,. Sak ked vam to tak vyhovuje, tak proti gustu ziaden dišputát. Naši majú mačku v dome, sedáva na parapete myslím si, ze to jej bohate stačí, aj tak predrichme väčšinu dna.

alaguema
29. mar 2017

@emilyfamily prepáč, ale pripomína to basu. Myslím, že každé zviera, ak už je v byte, má mať možnosť výbehu do záhrady, alebo niekam do prírody.

ali007
20. nov 2022

@emilyfamily
Ale super že má takto zabezpečený výhľad z okna.
A ako sa má cica dnes?
Viem, že mačka dokáže žiť aj v garsónke.

som_realistka
20. nov 2022

@emilyfamily ahoj, vôbec nevadí ze je dnu. Von sa pozerá lebo mačky rady sledujú okolie, dopraj jej každý deň nejaký čas aktívnej hry s Tebou, teda nie ze bude loviť Teba😀 ale ze sa s ňou pohras s nejakými mačací i hrackami 15 20 min. A ešte, nevidela som tam skrabadlo, neviem ci ma ale je to super vec, o ruší si pazúriky, môže ležať tak ze ma výhľad na svoje teritórium-byt a hlavne, nebude skrabat nič iné a nezničí ti byt.