icon

Malá pozornosť 82 ročnému doktorovi

mischell0110
14. máj 2017

Chcem len nejaky typ na malu pozornost pre 82roc.doktora,ktory mi velmi pomohol.Viem,ze budu nazory,naco "uplatky" ved ma za pracu plat.Niechcem dat nieco ako uplatok,ani nic take.Proste je to clovek,ktory si nasiel cas aby mi pomohol (s chrbticou),zaplatila som si ako kazdy iny,no ten pan Dr.ma neskutocne pochopenie,trpezlivost a mile slov,pre mna zazracne ruky a ma teraz narodeniny a kedze idem na poslednu navstevu,chcem mu dat nieco na pamiatku ako podakovanie a netusim co,co dat 82r.cloveku doktorovi,aby to neurazilo,nebolo od veci ...

pink_lady
14. máj 2017

@mischell0110 papierove topanky 🙂 Ale nie, hlupy zart...Je skvele, ked v tolkych rokoch dokaze niekto este pomahat ludom s cistou hlavou...kedze v podstate vsetko je povazovane za uplatok, tak ozaj nejaku malickost - nejake kvalitne vino, kvalitnu bonbonieru,.....obraz...(nic ine ma nenapada...)

mischell0110
autor
14. máj 2017

@pink_lady dakujem,tiez som rozmyslala nad niecim takym,no neviem.presla som uz tolkymi Dr,ze nie kazdy je ochotny a robi to,co robit ma,preco vlastne vystudoval medicinu.preto si vazim toto a hlavne,ze v tom veku vie byt stale ustretovy a vie pomoct a som clobek,co si veci vazi.a uplatky nedavam nikdy nikomu,lebo si to nik podla mna nezasluzi,ma robit pracu,lebo sa rohodol ju robit a pomahat.no toto je len o vdake za vsetko.

kenzom
14. máj 2017

Listky do divadla?