icon

Mali ste stres počas autoškoly?

csipcsip000
15. mar 2025

Čaute pytam sa lebo to momentalne absolvujem spravili ste na 1 x krat? S čim ste mali problemy? Ako dlho vám trval cely kurz proste všetko ma zaujima ohladom toho 😃

Strana
z2
ivik4
15. mar 2025

Nie nespravila som na 1x , dovody boli priam nechutne zo strany polisa, to tu pisat nebudem , ja len k tomu stresu , mal ho tam kazdy, dokonca jedna baba so mnou uzivala volnopredajne lieky na upokojenie

csipcsip000
autor
15. mar 2025

@ivik4 mala si jazdy az po teorii ? Ja sa najviac bojim cviciska

domka222
15. mar 2025

Áno, spravila. Trvanie 4 mesiace. Stres na skúškach riadny. Teória asi mesiac,potom cvičisko, jazdy.

mimusha3
15. mar 2025

Strašný stres som mala.. Teória asi mesiac, cvičisko pár dní, jázd som mala asi 22,celá autoškola trvala asi 3 mesiace. Neurobila som na prvý krát, zhodila som kužeľ pri cúvaní, na druhý krát som už urobila ale poprosila som inštruktorku o cvičiská navyše (tie som si priplatila).

stellarstar
15. mar 2025

Ja som mala stres ale ja popri vodičáku robila aj kurz takže aj na skúšky som sa musela učiť ale dala som obe na 1

patka06
15. mar 2025

Dcéra robila pred 1 a1/2 rokom
Stres nemala, tešila sa, veľmi chcela VP
Urobila na 1.x, najväčšiu trému mala asi z cvičiska
Kurz mala 4 mesiace, lebo musela čakať do 17tych narodenín
Mala asi 6 hodín teorie, potom 2x cvičisko a išla na cesty.

csipcsip000
autor
15. mar 2025

My mame 30 hodin teorie aj ja som sa velmi tesila ale zrazu mam z toho taky blby pocit ...

miska1997
15. mar 2025

@csipcsip000 Ja som si robila vodičský minulý rok ako 26 ročná čo som sa bála, ale veľmi. Od 18 som to odkladala kvôli strachu. Muž ma učil šoférovať (na bývalom letisku, pre rypalky), ako som mala sadnúť za volant som sa skoro pozvracala zakaždým asi prvých 8 jázd, začalo ma triasť, slzy v očiach. To čo som zažívala sama so sebou bolo hrozne, nikdy som taký stres necítila ako pri šoférovaní. Urobila som ho na prvý krát.
Naučila som sa a jazdím denno denne aj ďalej ako u nás v meste ... Pracovala som jeden čas aj ako kuriér, nonstop v aute (pred rokom aj čosi pre mňa NEPREDSTAVITEĽNÉ)
Inštruktor nechápal, keď som sadla za volant na prvú jazdu a nemusel nič riešiť lebo všetko som vedela z "domu".
Mne to trvalo 3 Mesiace aj s odkladaním zo zdravotných dôvodov (Inštruktor).
Zvládneš to, držím palce ✊🏻

csipcsip000
autor
15. mar 2025

Som zo seba taka sklamana ze mi zmizla ta radost ja som tiez skusala na polnej ceste dokonca aj cuvat tesila som sa na cely kurz a teraz mam z toho dokonca zlu naladu a to mam akoze iba teoriu zatial

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
miska1997
15. mar 2025

@csipcsip000 to je iba obdobie, neboj ono keď sa do toho dostaneš, keď budeš mať jazdy, myslím že to nadšenie príde opäť. Skôr sa iba bojíš čo sa bude "diať" lebo nevieš čo od toho očakávať. Ja som mala to isté. Rozmýšľala som aj nad tým ze si to odložím na neskôr (pár mesiacov posuniem).

marca12
15. mar 2025

Robila som vodicak v 18,takze som nemala az taky stres z jazdenia. Skor som citila zodpovednost,aby som nesklamala rodicov. Spravila som na prvy krat.

tetapetra
15. mar 2025

@csipcsip000 spravila som na prvý krát, stres neskutočný. Neverila som si. Keď som už mala vodičák, chodila so mnou kolegyňa. To mi veľmi pomohlo

csipcsip000
autor
15. mar 2025

@miska1997 presne tak ako chodim uz na tie teorie z toho ma chyta asi taky smutok ze neviem presne co ma caka musim sa priznat kukam videa ako spravit cvicisko ani tomu nechapem ze co a ako zatial...

csipcsip000
autor
15. mar 2025

@marca12 aj ked nemam 18 tiez mam strach z toho ze sklamem rodicov ....co ja viem taky blby pocit ma chytil...

denkabemommy
15. mar 2025

Stres na autoškole nie, mala som super inštruktora, vždy sme si fajn pokecali. Na skúške som stres mala, urobila som na 2. pokus

mimikarol
15. mar 2025

Strašne som sa bála cvičiska. To mi absolútne nešlo a nikdy som sa nenaučila pozdĺžne zaparkovať. Spravila som na 1. krát. Cvičisko sa mi podarilo zázrakom, inštruktor mi potom vravel že mi chýbalo 10cm a už by som to nedala. Nepamätám si či by som zhodila kužel alebo by som trčala. A parkovať ma policajt chvalabohu pozdĺžne nedával. Takže v mojom prípade to bolo ozaj šťastie. Jazdy po meste som sa nebála, to bolo v pohode.

katica06
15. mar 2025

Kurz trval pár mesiacov ale počas kurzu som nikdy stres nemala, ani s ničím okrem cúvacia čo mi nejde na 1ku, test som spravila bez chýb. Jedina chvíľa keď som mala stres bolo, keď už policajt sedel u mňa v aute, prešli sme pár sto metrov, zrazu haciši z prava z ľava, záhranári, polícia, desiatky sirén húkali....horela výšková budova a ja som zabudla dať smerovku, ale policajt nič nezbadal.

doriiis
15. mar 2025

Spravila som na 2x a nikdy nezabudnem ako sa mi triasla noha na spojke,keď som išla parkovať po jazde pred autoškolu,kde už čakali ďalší.Normalne sa mi klepala noha.

marca12
15. mar 2025

@doriiis Mne sa takto klepala noha,ked babu predomnou vyhodil policajt pocas jazdy a museli sme sa vymenit. Ona bola tak vystresovana,ze sa nevedela pohnut s autom potom nedala smerovku a ked nezastala na stopke,to uz policajt isiel z koze vyskocit. Ja som potom sadla za volant a tak sa mi klepala noha,ze dodnes neviem ako som dokazala stlacit spojku.

fairyy
15. mar 2025

@csipcsip000 jasne, ze som mala stres 🙂 tak som sa bala, ze mi zdochne auto, ze ja som taku tazku nohu na kazdom semafore a v zakrutach som pridavala len nech nespadnu na tom storocnom aute otacky - sa ma potom policajt so smiechom pytal ci sa chystam na rallye abo co 😅 spravila som na prvykrat a policajt mi povedal, ze to bola jeho prva taka svizna ale zaroven predpisova jazda na skuskach 🫣

lucka_ke
15. mar 2025

syn robil nedávno na 3x, tiež mal neskutočný stres... teóriu na plný počet ale na cvičisku zhodil kužeľ, potom na opravnej nedal smerovku a na 3.krát urobil, neboj zvládneš to (teraz jazdí s otcom, lebo ešte nemá 18 a sám hovorí, že nechápe prečo tak stresoval v autoškole, že teraz je to úplne v pohode)

lienka22110
17. mar 2025

Ja som robila vodičský v 18tich ale stresovala som viacej ako pred maturitou 🙈cele cvičisko sa mi tak klepala noha na spojke ze dodnes nechápem že som to urobila na prvý krát bez jedinej chyby😁 pred autoškolou som nikdy nesedela za volantom, pred prvou jazdou by sa mi krvi nedorezal, mala som myšlienky ze tam proste neprídem....treba ss prekonať a stále si hovoriť že keď to zvládli ostatní zvládneš aj ty. Všetko chce len tréning, cvicisko je nic, natrenujes a zvládneš 😉 ja som potom ešte 2 roky jazdila s tatom ale auto je ako moja práva ruka, neviem si predstaviť život bez neho😁😁 je to fakt super keď sa človek nemusí na nikoho spoliehať a sadne do auta a ide.... ja jazdím dokonca viacej ako môj muž jeho to vobec nebaví tak vsetky dlhšie cesty aj do Chorvátska šoférujem ja.... držím palce aby ti to vyslo, neboj všetko sa naučíš, inštruktor je tam na to aby ti vysvetlil kedy máš pozerať do spätného, kedy zatočiť atd. My sme mali také pomôcky a dalo sa to zvládnuť 😉

lilienlilu
Autor odpoveď zmazal
csipcsip000
autor
17. mar 2025

@lienka22110 mam pocit ze tunak uz kazdiiii vie jazdit aspoj to tak moji spoluziaci povedali 🤔🤔🤔

csipcsip000
autor
17. mar 2025

@lilienlilu fuuuuu tak toto je fakt stres ale chapem tomu dobre nejazdila si 15 rokov ?

lilienlilu
Autor odpoveď zmazal
csipcsip000
autor
17. mar 2025

@lilienlilu ano veru nemam jazdy teoria ma nebavi mame ju kazdy jeden den viac ako 2 hodiny nebavi ma toto aleze vobec ale viem ze si tym musim prejst

csipcsip000
autor
17. mar 2025

Fuuu dnes som sa co dozvedela v autoskole akoze extremne ma to vytocilo ! Zevraj nestihaju a ze pravdepobodobne az v decembri budeme mat vodicak vsak ja iba marec akoze co nato hovorite ?

sofinka107
18. mar 2025

No není to dobre lebo jazdy vychodíš a potom čo do decembra,budeš si musieť platiť lebo musíš jazdiť. Skús druhú autoškolu. Napr. kde ja som chodila tak viacerý sa pre radili na inú autoškolu lebo im nesadla inštruktorka.

Strana
z2