icon

Mám 14 rokov a ešte nemám menzes

lucika_66
15. máj 2020

Ahojte mamičky dievčatá teenageri viem že toto je skôr stránka pre mamičky ale sú tu aj teenageri ktorý potrebujú poradiť od starších 😇 Chcem sa iba opítať mám 14 rokov za 8 mesiacov 15 nemala som zatiaľ menzes meriam 166 a vážim 49 už rok mám silný výtok ale stále nič neviete niekto poradiť kde je chýba ? Možno som príliš chudá ale strašne sa bojím že som neplodná ☹️ Ďakujem za akúkoľvek radu Pekný zvyšok dňa 😇

juhseverzapad
16. máj 2020

@lucika_66 Máš iba 14, niekto dostane aj v 16-tich. Mojej mame ju umelo vyvolali injekčne v 17 r. Tak nemaj strach 😊

h2
16. máj 2020

@lucika_66 Ahoj, buď v pohode, ja som dostala až ako 14 a pol ročná. A nebola som posledná v triede, spolužiačka mala 15. Je to individuálne, podľa mňa, ani keby si išla k lekárovi, tak to zatiaľ riešiť nebude. (Za mňa: teš sa, že to ešte nemáš, ešte si menzesu užiješ v živote dosť. 😁)

lucika_66
autor
16. máj 2020

@h2 no zas u nás je to tak že moje spolužiačky už mali 10 11 12 13 už je nás tám fakt pár ktoré nemali až tak by mi to nevadilo ale všetci sa skôr posmievajú už niekedy aj zatĺkam keď sa má to niekto spita niektoré dievčatá sa mi aj vysmiali ja si to nejako úplne neberiem ale nieje to nikedy príjemné

juhseverzapad
16. máj 2020

@lucika_66 To si nevšímaj. Niet horšieho kolektívu ako ženského. Tie, ktoré sa ti posmievajú, tak pravdepodobne iba závidia 😉

lucika_66
autor
16. máj 2020

@juhseverzapad tiež pravda

juhseverzapad
16. máj 2020

@lucika_66 Jasné, veď je to iba každomesačná oštara 😂😂

lucika_66
autor
16. máj 2020

@juhseverzapad s dnešnou dobou už asi nikdo nič neurobí

juhseverzapad
16. máj 2020

@lucika_66 To nie je dobou. To bolo, je a bude.

lucika_66
autor
16. máj 2020

@juhseverzapad tak ale u nás vládne skôr šikana skoro každej triede pozriem sa na 5-6 ročník môžu mať tak 11-10-9 a fajčia .. pozriem sa na 14-15 na ich inst a polonahé fotky dneska ide iba o rit -prsia ale už vôbec nie čo má baba v hlave 😅

juhseverzapad
16. máj 2020

@lucika_66 Tak toto už je na inú tému.

lucika_66
autor
16. máj 2020

@juhseverzapad ani nie za všetko ľudia odsudzujú a smejú sa aj keď niekedy človek za to nemôže ale inak ďakujem za odpovede pekný zvyšok dna😇

juhseverzapad
16. máj 2020

@lucika_66 Aj tebe 😊

tajkoska
16. máj 2020

@lucika_66 neboj, určite to príde, ja si to pamätám ako dnes, spolužiacka sa mi zdôverila, tá dostala po svojich 10 rokoch, brali sme to ako totálnu tragédiu, ja skoro v 12,ďalšia tragédia, posledná spolužiačka dostala po 14,pri tom bola dosť vyspelá, príde to, určite

lucika_66
autor
16. máj 2020

@tajkoska dúfam a ďakujem za odpovede všetkým zlepšili ste mi náladu pekný deň všetkým

stanislavicenka
16. máj 2020

@lucika_66 je to intimna tema. Co koho do toho, Toto nie je tema na rozhovor, co vysmech. Reagujem na to, ze sa ta to vypytuju. Porozpravaj sa s maminou, upokojujes sa, vsetko je fajn. Ja som tiez dostala ako posledna z triedy, v 9 tom rocniku

zuzkaz91
16. máj 2020

@lucika_66 ja.medzi 15-16 rokom

saxana000
16. máj 2020

Bud rada.neboj sa urcite ta to neobide.
Ja som mala prvy az na strednej tesne pred 16 narodkami

judar
16. máj 2020

Ach jaj kam len tato doba speje ked sa taketo veci riesi na zakladnej skole kolektivne za ucelom ktora dostala prva ci posledna ..ako keby to pridalo na inteligencii....este ze ja som zs svojich cias mala vsetych s takymato tema na zakladnej na haku wel a to som bola ada jedina v kolektive ktoru skor zaujilo co najskor nasetrit money na vydraty plast z brzdeni na bmx nez kto kedy ma kramy kto ma najvacsie kozy a blbosti

tajkoska
16. máj 2020

@judar tak ja mám ZŠ dávno za sebou, ale od kramov po cicky, chalanov, bicykle sme tiež riešili, nie, neboli sme také informované, ale riešilo sa to vždy

orangiiina
16. máj 2020

@lucika_66 prvý menzes som dostala v 17 a poznám babu, ktorá v 18. Viem, že si prídeš iná a chcela by si to už sj ty, lebo to majú všetky baby. Ale neboj sa, nie je to žiadna tragédia, príde to a nemá to vplyv ma neplodnosť.

aksunah
16. máj 2020

Neboj sa,buď sama sebou,nemusíš sa prispôsobovať ostatným,určite si perfektne a krásne dievca. Ja som dostala až v 18,tiež som chudá a plodná az-az☺️

mishel123456789
21. máj 2020

Ahojte, mam 12 zachviľu budem mať 13 a ešte nemam menštruaciu mam vytok aj ochlpenie a menštruacia nikde prosim pište comentare, a pomožte mi, prosim.

klokanica
9. aug 2020

Ja som dostala až v 15 už to každý v triede mal len ja nie, užívaj si ešte kým nemáš a keď sa baby smejú tak len závidia

klokanica
9. aug 2020

@mishel123456789 máš ešte času dosť, užívaj si kým to nemáš, ale výtok je pred menštrúciou rok až dva takže ak už máš výtok 1 rok tak to už môže prísť