Mám prísny pohľad
Ahojte 🙈veľa ľudí mi to už povedalo že pôsobím prísne. Ale opak je pravdou som dosť citlivá .
Ale toto ma vieš štvať riadne ked ma len súdia koli tomu.
Nieje to prvý krát
Určite vekom starnem a aj očné viečka mi spadli trochu.
Blbosť ľudu fakt niekedy už sa divím.
Mávnuť rukou nad tým ?
@zmrzlinka2021 aha . No neraz sa mi stalo že niekde sme a bavím sa buď s mužom a stretne sa mi s niekým pohľad a ten dotyčný úplne že zazera aj keď neviem fakt už čo
Skús sa usmievať, da sa to naučiť.
@miriam11 😁no neviem to proste asi mám blok nejaky. A usmievať má druhých 🤷cudzích kto dá namna kde usmeje minimálne v obchode
Nepýtaj sa kto sa usmeje na teba, usmievaj sa ty. Aj ja som na tom takto bola. Furt si všetci mysleli že som nahnevaná alebo zdutá. Naučila som sa usmievať, ale bez srandy to netrvalo mesiac ani dva, bol to dlhoročný proces (uvedomila som sa ešte na strednej škole) a aj tak sa stále občas pozabudnem a zatvárim sa nasrato aj keď v skutočnosti niesom 😀 Nemusíš sa na druhých rehotať od ucha k uchu, stačí nacvičiť uvoľnenejší výraz s náznakom úsmevu. Uvidíš, ako sa zrazu zmení prístup iných ľudí k tebe.
moja mama ma taky prisny vyraz a kedze mam tvar po nej, je mi jasne, ze aj ja tak musim vyzerat.. a preto si cele roky opakujem, ze sa musim viac usmievat, aj ked len idem po ulici alebo som medzi ludmi, lebo som si ista, ze tiez vyzeram nonstop nasrato :D
@radkaradix haha tak to ma potešilo trochu . No je to tak no 😁🙈
Vôbec si z toho nerob ťažkú hlavu, to nie je tvoj problém v konečnom dôsledku ako ťa iní ľudia vnímajú. Akurát teda možno by ten názor zmenilo ak by si sa napríklad viacej usmievala, lebo to dokáže veľa zmeniť.
Výraz tváre je to prvé a niekedy jediné podľa čoho ťa okolie "číta", to máme vrodené.
Ja keď rozmýšľam (čo je skoro stalé 😂) vyzerám nasratá. Tí čo ma poznajú to vedia, je mi úplne jedno, čo si myslia iní.
ja tým trpím tiež, či ludia okolo mna😂 , a pritom sa usmievam dosť
Ide o fyzicke crty tvare. S usmevom to nema nic spolocne. Iba zeby som stale na niecom ficala a blbo sa usmievala. Ja tak posobim aj ked nieco citam 🤦🏼♀️ 😄
@beata_k ste super 😂teraz sa smejem
@danielahamar
@sisaka
Ja ked sa sustredim,vyzeram nahnevane. Nikto sa sice nestazoval,ze neposobim dobre,no vsimam si to na fotkach-momentkach. A pritom sa vzdy snazim mam usmev na tvari aj ked idem po ulici

To nie je sudenie, ale bežný názor, subjektívny pocit z teba. Netreba si to brať osobné.