Mám sa ozvať kamarátke?

25. apr 2023

Mam kamaratku zo strednej skoly. Boli sme najlepsie kamosky, pisali sme si stale aj od skoncenia skoly. Posledne dva roky som sa ozyvala iba ja, ona odpisala tak na dve spravy a odmlacala sa. Skoro vobec sme sa tym padom o nicom neporozpravali a videli sme sa tak raz do roka. Usudila som, ze toto ziadne kamaratstvo nie je, tak som s nou prerusila kontakt. No teraz napisala, ze ako sa mi dari. Predpokladam, ze ked jej odpisem, tak si zase vymenime iba dve spravy, ale ja na to uz nemam chut. Odpisali by ste? 😕 A dali tomu znova sancu?

h2
25. apr 2023

Ja by som odpísala.

reanda
25. apr 2023

vsak jej napis, ze uz nemas chut sa s nou bavit o tom, ako sa ti dari

pralinka25
25. apr 2023

ja by som odpisala. to su bezne zivotne etapy. ja mam kopec kamosiek tak ze niekedy sa par rokov nevidime nepocujeme lebo nieco - skoly, praca, cestovanie deti rodina ..... skratka sme zavalene kvantom veci. ja sa neurazam ked kamosky na mna nemaju cas. ja sama skratka niekedy tiez ten cas nemam. potom sa stane to co tebe ze sa jedna z nas ozve a ide to. niekedy to chvilu trva ale casom si k sebe najdeme znovu cestu. nikdy som nikoho neodstrihla. som tu. necakam sice na nikoho ale ani nerobim hrube ciary. tak nejako si idem zivotom obcas sa nam cesty pretnu ideme spolu a potom zas nie. ja to tak neprezivam. normalne by osm jej odpisala. necakala by som od toho nic ale co take hrozne je na tom stratit par minut navyse. mozno vyjst v ustrety.
za mna je zivot prilis kratky na taketo kto z koho...

cervenaruza123
25. apr 2023

Ja si starymi kamoskami napisem obcas, raz za rok, dva roky ci hoci aj viac. Len tak informacne ako sa mas, co nove... Ako ked by sme sa stretli na ulici a by sme sa pozdravili a vymenili si par slov, lebo sa pozname. Len v case internetu sa tak viem obcasne spojit aj s tymi, ktore byvaju inde. Nekamaratime sa v pravom slova zmysle, ale stale nas zaujima, ako zijeme, ci sme sa vydali, ci mame deti, co mame nove, kde byvame, aku mame pracu.
A druha moznost je, ze zacala robit financne poradenstvo a zavola ta na kavu 😀

zorkahorka
25. apr 2023

Jasne, ze odpisala. Nikdy nevies, preco neodpisovala...

tykat
25. apr 2023

Sak jej odpis a uvidis, mozno ti len chce nieco predat a lovi v starych kontaktoch.

evica17
25. apr 2023

ja som to mala podobne, na kazdu spravu , aj ked som sa snazila komunikovat, tak boli strohe odpovede, a najcastejsie slovicko super, dobre. uz sa neozyvam, neriesim, a ak by napisala nieco, nechjam iba videne, nemam zaujem o takuto komunikaciu

gajdosovci
26. apr 2023

Jasne, odpis jej. Ja som mala tiež 2 roky veľmi ťažké životné obdobie a nemala som vôbec chuť nikoho stretávať, a tak som ani nikomu neodpisovala. Teraz sme sa s kamoskou po dlhej dobe stretli, všetko sme si vysvetlili. Nikdy nevieš čo sa deje u nej..

maxalla
26. apr 2023

ak chces vztahy obnovit, tak jej odpis. Ak o to zaujem nemas, si stale urazena a mas jej to davat vyzrat, tak jej neodpisuj.

ja by som odpisala urcite.

karolinakr
26. apr 2023

A vysvetlit jej to?
2 roky som sa snažila komunikovat, ty nič a teraz nemam naladu na jednoslovne odpovede..Ak sa chceš porozpravať, podme na kavu, ak chceš zas len o ničom prazdnu slamu mlatiť, kašli na to

dadaa1234
26. apr 2023

Možno začala robiť poistovacku, finančneho poradcu, alebo s kozmetikou...

bloger
26. apr 2023

Za pokus to stojí možno si niečo uvedomila.

elenka.k
26. apr 2023

... neodpísala mi , tuším je tomu skoro rok a ja fakt nemám chuť ani silu písať jej ja vždy prvá a na rozdiel od nej mám 2 deti ona je slobodná ... tak som sa rozhodla, že jej už nenapíšem, ani neodpíšem
na veľkú noc zakaždým som ja písala prvá priania každému - teraz nie a jediná, ktorá mi napísala ako prvá / jediná / na veľkú noc je moja kolegyňa z práce a je dosť staršiaaa
dokonca ani vzdialená rodina mi nenapísala 😲
serem už na to , aj tak nemám toľko času na vypisovanie ...

reanda
26. apr 2023

@elenka.k tak myslim, ze ste skutocne kamaratky ani neboli.. ty asi ani nevies, co je skutocne priatelstvo, ked riesis veci, ako kto komu prvy napise prianie na sviatky 🙄 myslim, ze dotycna o vela nepride, ked jej uz neodpises

elenka.k
26. apr 2023

@reanda a ty vieš také vieš čo .... do nášho vzťahu, boli sme kamarátky a veľké!!! Ja som sa vydala a potom sa to začínalo postupne sme sa vzďaľovali od seba, prestali sme sa stýkať fyzický, nikdy nemala čas - našla si priateľa. Potom sme si už iba písali, potom som jej písala už iba ja.
Nemôžeš má obviňovať z niečoho čo ani nevieš aké to je, nepoznáš moju situáciu, nezažila si to!! Hneď ma musíš urážať, typické je je mi z teba fakt na zvracanie.
Áno neodpíšem jej, ale to mi najprv musí ona mne odpísať / skoro / po roku. Keď si to nepochopila.
A vieš, čo boli sme kamarátky a asi už ani nesme. Je mi to jedno.
To s tým odpisovaním na sviatky - to som už myslela, všeobecne, že ak ja prvá niekomu nenapíšem, tak o mňa nikto ani nezakopne - úprimne napísané a fakt ma to nebaví, stále JA prvá ... Dostala som sa k záveru, že ak sa o mňa nik nechce zaujímať / vedieť ako sa mi darí atď.../ prečo by som sa mala vtierať do zadku. Pýtať sa kto ako sa má, kto ako žije ... ak tak.

reanda
26. apr 2023

@elenka.k vsak k dobremu zaveru si sa dostala 🙂 .. len sa este kvoli tomu zbytocne nerozculovat a nerobit za to zo seba ubohe chudatko..
cudzi clovek, o ktorom tiez vies 'vies co', ti nieco napise a tebe je z neho hned na zvracanie 🙂 ... sa samonasieras

elenka.k
26. apr 2023

@reanda ja sa neľutujem, to som mala zlú náladu, to som ešte pekne napísala 😀

autor
26. apr 2023

@elenka.k presneee 👍🏻👍🏻👍🏻 presne tak to mam ja vo vzahu k nej. Ma priatela a ja som vzduch. Pritom sme 6 rokov boli denno denne spolu, vela som jej pomohla a poradila a kazde sviatky pisala prva.

karolinakr
26. apr 2023

Tu maš odpoved - lebo ma priateĺa..XY žien po zoznameni sa s chlapom zabudlo, ze existuje okolity vesmír..Proste chcu byt 24/7..mne zas kazdy, kto je na mne nalepeny začne liezť na nervy, jedine rodičov strpim..Toto je syndrom zadanych žien..ale zas nie všetkych, niektore si rozložia čas na všetkych

domkakvet
26. apr 2023

Aj ja by som odpisala.

autor
26. apr 2023

@karolinakr ja uz mam manzela a na kamaratky som nezanevrela. Lebo su to kamaratky a nie iba zname, s ktorymi si mozem robit co chcem.

autor
26. apr 2023

Rozhodla som sa, ze jej odpisem a som schvalne zvedava 😉

elenka.k
27. apr 2023

tak, ale tá moja má toho už vyše 12 r. takže by si mohla nájsť trocha času a napísať mi, ovláda strojopis, za minútu dokáže napísať XXYY slov. Tu ide o to, že proste zabudla, je lenivá, zaneprázdnená. ... niekedy sa týmito slovami utešujem.
Tak uvidíme, kedy ti odpíše, držím palce.

maisynka
27. apr 2023

no ako?

autor
27. apr 2023

Pisali sme si asi pol hodinu a na poslednu spravu mi uz neodpisala.