icon

Mám strach zo šoférovania

zuzu7899
11. júl 2017

Ahojte.Zajtra ma caka prva moja prva cesta do prace,ktorej sa bojim.Potrebujem mozno len podporu dodat odvahu.Mam vodicak uz dlho len som to stale odsuvala.Dnes som si ju presla s kamoskou a v pohode ale som dost stresar 🙂 .Dufam,len ze to dobre dopadne a v klude pridem domov.🙂

ukulela
11. júl 2017

ja som takto sla na prvu sluzobku -den pred tym som sla trasu 100 km s frajerom, presla vsetky zastavky aj miesta na parkovanie 🙂 upozornil ma na kriiticke miesta atd 🙂 neboj, to das. vzdy je lepsi zdravy respekt ako prilisna odvaha. neboj sa, do krizovatky chod az ked mas istotu, ze prejdes, dodrzuj odstup a zbytocne nepredbiehaj. drzim palce, neboj.

zuzu7899
autor
11. júl 2017

Joooj o predbiehani este nemam ani zdanie🙂Len sa bojim ze budu namna vytrubovat alebo ze mi to zhasne 🙂

ukulela
11. júl 2017

@zuzu7899 zozen si nalepku Z - ze si zaciatocnik a maj ich na haku. ked mi zdochlo, nastartovala som a kyvla dozadu, ze sorry. stane sa to aj chlapom, neboj. a to zetko - aspon upozorni, nech si napr v kopci daju vacsi odstup, ak by si sa potrebovala ohnut ... a trubia len nervaci.

zuzu7899
autor
11. júl 2017

Dakujem ti krasne hadam to dam 🙂 🙂 🙂

kapurka270
11. júl 2017

Das isto

danieli
11. júl 2017

blbec ti zatrubi a sikovny ta predbehne bez toho, aby ta ohrozil, tak vela stastia

stankadu
12. júl 2017

ahoj aj som začiatočník, vodičák mám 4 mesiace. To "Z" na auto je dobrá vec. Prvý krát som tiež bola vyklepaná ako osika. 😀 Treba jazdiť opatrne, s rešpektom a mať oči na stopkách, hlavne v meste alebo kde sú priechody pre chodcov. A ostatné autá nech trúbia, hlavne nech sa tebe nič nestane. Ale mne sa ešte nestalo, že by na mňa trúbili. A zdochnúť zdochne aj skúsenému vodičovi. Len naštartuj a pokračuj, je to celkom normálne. Neboj to dáš 👍

aliii3
12. júl 2017

@zuzu7899 Kup si na pumpe tu nalepku, velmi to pomaha ked si to vodic vsimne. Netrubi ale radsej ta obehne a nemusis sa vobec stresovat. Budem ti drzat palce, ja sama vodic nie som lebo ja sa tak bojim, ze nemam odvahu si spravit ani ten vodicak. Ja som asi spravila tu chybu, ze som sa isla ucit soferovat s mojim otcom a ten ma tak vyplasil, ze som si radsej povedala, ze nie. Tak nas teraz vyvaza iba moj muz.

libawet
12. júl 2017

@zuzu7899 úplne viem, o čom hovoríš. Mám vodičák cca 25 rokov. Šoférovala som bez problémov, potom sme kúpili väčšie a silnejšie auto, odvtedy u mňa koniec. Mala som dojem, že to auto si robí, čo chce, že ho neovládam, tak som sa zľakla a prestala som. Chyba! Teraz sa už bojím znovu sadnúť za volant, a ak predsa idem, celá sa klepem, vyjdem z auta úplne vyšťavená, unavená, zničená, takže už nešoférujem vôbec. Čo Ti poradiť? Hlavne nikdy neprestávaj so šoférovaním, tie prvé začiatky, áno, to bude ťažké, ale myslím si, že po pár kilometroch Ťa to prejde a pôjdeš ako blesk, držím palce, neboj, dobre to dopadne.

erikavesela
12. júl 2017

Neboj sa...ja soferujem uz od svojich 18..teda 24 rokov a ver naucis sa to, ci uz ovladanie auta, alebo orientovanie sa na ceste...nie je to nic ine ako zvyk, zvyk a zvyk...len sa nicoho neboj a pojde to same😉..drz sa..za oar tyzdnov sa budes tomuto tvojmu prispevku smiat a povies si...boze, ved je to uplne lahunke😉