Mam viac pieh po IPL ako predtým 😞
Bola som 4x na IPL na odstranenie pieh na rukach a mam ich teraz viac, prosim neviete mi poradit, kde sa stala chyba, ci mam pokracovat, alebo radsej nie. Som z toho zufala. 160€ som platila spolu a je to este horsie ako predtym...
Neviem o tom že by sa pehy dali odstrániť. Pigmentové škvrny áno.
@nihane ja neviem, ja internete sa píše že áno, ale pehy sa ti budu podla mňa objavovať stále. Nikdy sa ich nezbaviš. Ja mam sklony s pigmentovym škvrnám, ktoré mi vystúpili počas tehotenstva. Bola som tri krát na IPL a dosť sa mi to zredukovalo,avšak nie úplne. Záleží aj či si si po IPL dávala sakra pozor na slnko. Takto ošetrenu kožu musíš chrániť veľmi vysokým faktorom. Ja používam 50 každý deň,ale ani to v lete stačit nebude a budem sa chrániť aj klobukmi.
Ahoj. Pracujem s IPL ale nikdy som nerobila odstraňovanie pieh.... Robim pigmentove skvrny často a pri nich sa plet zhorší, doslova vytahuje skvrny von na povrch a následne po ďalšom ošetrení to pomaly ustupuje aj zmizne. V tvojom prípade netusim kto ti to odporučil.. Lebo ozaj pehy nerobim, akurat osetrenie pleti teda omladenie.
Dobry den! Aj mne odstranovali pehy (na tvari) IPL - 3× v priebehu asi piatich rokov a raz pigm.skvrny. S pehami mi to pomohlo vynikajuco (zmizli, hned po zakroku mi ale vystupili a stmavli, ale do do 2 tyz.sa "olupali"), so skvrnami menej, su len bledsie. Pehy zmizli uplne. To ale neznamena, ze sa mi po lete nevytvoria nove, vytvoria, ale inde a mensie. A ak mi nahodou vadia, idem znova na IPL. To je moja skusenost. Pehy zmizli, skvrny len trosku zbledli.
Dobry den! Aj mne odstranovali pehy (na tvari) IPL - 3× v priebehu asi piatich rokov a raz pigm.skvrny. S pehami mi to pomohlo vynikajuco (zmizli, hned po zakroku mi ale vystupili a stmavli, ale do do 2 tyz.sa "olupali"), so skvrnami menej, su len bledsie. Pehy zmizli uplne. To ale neznamena, ze sa mi po lete nevytvoria nove, vytvoria, ale inde a mensie. A ak mi nahodou vadia, idem znova na IPL. To je moja skusenost. Pehy zmizli, skvrny len trosku zbledli.
@sunnia kde si bola?

Nebojuj proti tomu proste sa prijmi aj s týmto 🙂