Maminky na rozprávanie. Nájde sa niekto?
ahojte maminky som tu nova a na taj stranke nieje s kym pokecať.Kto mate zaujem kontaktujte ma tu na fore alebo prostrednictvom IP. 😉
@cestovatelkaandrea ďakujeme 🙂 Ja tiež dúfam, lebo manžel mal veľké očakávania od tej práce, tak nechcem aby sa sklamal 😒
Dobry vecer prajem ako sa dnes mame?Nieste chore baby?myslim ci nemate chripku 🙂
No maly bol chori uz mu je celkom lepsie potom som to dostala ja a teraz to chytil moj muz 😀 pekne sa to koluje madzi nami 🙂
@dadqa86 no nas drobec mal tiez nejaku virozu ale bez teploty, takze sme to cez vikend rozchodili. manzela teraz boli hrdlo a aj ucho, tak dufam, ze nakoniec to nechytim aj ja. Ako sa inak mate okrem chorob. Vidim, ze mate konecne vonku zubky.
@cestovatelkaandrea Ahojky nooo ano mame konecne vonku 2-zubky a hore mu idu dalsie...tak dufam ze nebude taki plani jak bol ked mu isli tie 2-dolne lebo to bola katastrofa to sa nedalo niekedy vydrzat som bola hotova nevyspata to boli strasne noci aj dni...Ale inak sa mame dobre a co vy?
@mia258 No tak dufam ze sa coskoro vyliecite 😉 ja som dnes zehlila a prala takze som mala co robit a nejako ma boli zaludok neviem z coho 😖
@dadqa86 dnes som ešte nič kyslé nemala, prekonávam sa, ale už som pokukovala po citróne a limetke v chladničke 😅 😅
Ja to nepozerám, len v archíve Nevinných a sťahujem si Druhý dych z netu. Nech mám kontakt do Slovenskom 😀
Dnes som od rána od piatej hore, malá v jasliach, už som aj v škole bola, raňajky mám za sebou, tak čajíkujem. Vidím to tak, že o piatej už budem padať na hubu od únavy 😖
@dadqa86 my sme sa tiez potrapili so zubkami. co zubok to usna infekcia, lebo mal pri tom dost oslabenu imunity 😖 my sa mame celkom dobre teraz. tehulkujem uz 11 tyzden 😀 a cela rodina sa vytesuje z toho, ze bude dalsie vnuca v rodine. v praci zaneprazdneni od hlavy po paty a po praci tiez s Damianom a s domom, ktory sa stavia. ja sice ani moc nie, lebo ked pridem z prace domov, tak len oddychujem.
@mia258 vidim, ze sme dve co sme buntosili. ja som bola od pol stvrtej hore do piatej. pred piatou som si vravela, ze musim este na chvilu zaspat, lebo odpadnem za pocitacom v praci. zatial este robim normalne, uvidime ako to bude poobede 😀
@cestovatelkaandrea ja som tak musela vstať kvôli škole, predtým som musela ešte Miu vychystať a zaniesť do jaslí a to je niekedy adrenalínový šport 😀
@cestovatelkaandrea ved to je to ze podla vysetreni krvi ju nema tak nechapem preco tam dal taku diagnozu. 😨 Viem ze aj pri nej su zvacsene uzliny,ale jej zistili ebw virus a to je nieco uple ine.Ale hlavne ze je to pod kontrolou a okrem nadchy jej teraz nic nie je.
Zajtra maju v skolke karneval a bambulky sa ho uz nevedia dockat. 🙂 a hlavne pride domov aj tatino takze to bude radosti. 🙂
ahojte baby,aj ja sa chcem rozpravat...niekedy mi je tak smutnooo...
môžem sa k vám pridat?
@mia258 a to vzdy tak skoro vstavas,ked ides do skoly. ja normalne vstavam kazdy den do prace okolo 6.15-6.30
@jitkatatarova a za co budu prezlecene na karnevale? 😉
my ideme buduci tyzden na dalsie sono bambulka(ky) tak sa uz neviem dockat 😎
ahojte maminky🙂
@cestovatelkaandrea bakujem ,už si doma z roboty?
@mia258 ja ked som bola tehotna som jedla nutelu z kyslimi uhorkamy 😀 😀 to bola ina kombinacia hahaha raz som z toho dostala hnacku 😀 😀 ,ale potom si moj organizmus zvykol xixixi no teraz by som to do ust nedala 😀 😀
@cestovatelkaandrea Ja by som tiez chcela mat este jedno babo,ale neviem ci sa nam podari maly ma 9-mesiacov tak ked bude mat take 2-rocky tak vtedy by sme sa zacali pokusat...uvidime noo,ale zavidim vam baby 🙂 no sak uvidime dnes bol dobrucky vynimocne tak dufam ze mu to aj vydrzi 🙂 a co porabate?
@zuzulik Ahoooooooooojky ako sa mame? 🙂
@joannas Ahoj jasne ze sa mozes pridat 😉
@evuliatko_tn Ahojky som nateba zabudla 🙂
@zuzulik @joannas @evuliatko_tn ahojte! Super, že sa k nám pridávate, aspoň nám tu bude veselšie 🙂
@cestovatelkaandrea ja mám teraz individuálny študijný plán, takže chodím do školy len po dohode. Niekedy 2x do týždňa, niekedy ani raz. Ale keď už idem, tak len skoro ráno, lebo si musím odrobiť viac praktík naraz.
@dadqa86 ty si pekný príklad tehu chutí 😀 😀 Ja som do seba dnes najviac pchala ovocie a keksy 😀 Takým tempom budem mať na konci 25kíl + 🙄 😅
Dnes sme boli s Miou vonku, šli sme okolo ihriska a tam hrali malí chlapci futbal. A Mia sa rozbehla za nimi a začala hrať tiež. Oni mali asi 4roky a ona taký krpec medzi nimi, ale bavilo ju to aj keď sa jej smiali 😀 Nechápem kde berie energiu a odvahu to moje dieťa, asi mala byť chlapec 😅
Caute babenky, sedim sama doma a surfujem po konikovi ci nikde nikto nepokeca. Pocujte vsetky tehulky pozor s tou teplou vodou!!! Mna lekarka varovala od zaciatku pred teplou vodou na brusko a ziadne kupele, lebo sa vam prekrvi maternica a telo a môze dojst k potratu! Takze ja teraz aj kej ju milujem uz som neriskovala, nikdy nie na brusko ani krize by som neriskovala, akurat dam v 40 tt ked uz budem vediet ze môze dojst na svet, pretoze ta tepla ozaj prekrvuje a spusta porod neskôr. Drzte sa vsetky.
ahojte Baby ako sa máte..čo máte nového..
cestovatelkaandrea@ no u nás žiadna zmena zatiaľ stále je to s tým nočným spánkom rovnako..a k tomu ideme byť asi chorý..lebo malý niako pokychuje a má soplíky..no dúfam že to nebude horšie a čo máte nového vy..
mia258 @a ako sa máte baby..ako sa vam darí..všetko je v poriadku..pozerám že u teba sa tehotenské chutky prejavujú už naplno..tiež máš chute na kyslé aj u mna to tak bolo v kuse som si kupovala tie kyslé cukríky rybičky
@joannas ja robim kazdy den od 8-17. takze domov sa dostanem niekedy az okolo pol siestej. ja viem ze je to sialena pracovna doba ale v NL sa tak jednoducho robi. Ale ked budeme mat druheho drobca tak budem robit iba tri dni v tyzdni 😀 A ty ako? Robis alebo studujes?
@dadqa86 to ti neujde, neboj. my sme pockali kym Damian bude trocha rozumnejsi a samostatnejsi. Bude mat 4 roky ked sa babatko narodi a uz teraz mi hovori, ako sa o neho bude starat 😀 Len aby pri tom ostalo. 😀

@mia258 no bodaj by vam to vyslo. predsa len svajciarsko je krasna krajina a hadam aj ludia su ok. by si s Miou mohla chodit potom na turistiky po horach. 😉