icon

Maminky na rozprávanie. Nájde sa niekto?

rozpravka99
25. júl 2011

ahojte maminky som tu nova a na taj stranke nieje s kym pokecať.Kto mate zaujem kontaktujte ma tu na fore alebo prostrednictvom IP. 😉

michaelapillarova
20. sep 2011

@svetluska4 dakujem, aj ja si to myslim, ze je lepsie takto, len sa bojim, ze kym nastupim do prace tak vsetko zabudnem 🙂

jajuska1411
20. sep 2011

@svetluska4 nam ten espumisan nepomahal nam skor taky neviem uz nazov ale je toho tam trosku a ostatne doliat vodou musis 🙂

jajuska1411
20. sep 2011

@graceful9 vies co s kupanim mi pomohla velmi podlozka do vanicky davidko na nej len lezal ja som mu drzala hlavicku a druhou rukou ho umyvala a priznam sa prve dva tyzdne som bola u nasich tak mi mamina vsteko ukazoavala ako s nim cvicit ako ho spravne drzat kupat a tak az potom som isla tu na byt kde som teraz tento byt mala mamina za slobodna a teraz uz bude nas 🙂 vies ja ot neviem takto posudit lebo my sa s priatelovou mamou nestykame tak davidko ma len 1 babku a to mojju maminu k nej ideme raz za mesiac tam je dost rozmaznavany tak ja ho tu drzim nakratko doma 😀

kemonka
20. sep 2011

ahojte, môžem sa pridať, o čom sa rozprávate? 😉

adrika79
21. sep 2011

Ak si z Ba alebo okolia, pridaj sa aj nazivo k nam do super centra Bublinka - klikni na www.bublinka.org. Aj kavicku ci cajik dostanes :D

lenka112
21. sep 2011

@jajuska1411 U nás zarábam ja ... 🙂 Sme si to vymenili 🙂

jajuska1411
21. sep 2011

@lenka112 no a co na tom teraz uz nic nie je aj u nas v baraku je tak jeden doma zarabal menej ako zena tak ostal na materskej on 🙂

karinka2105
21. sep 2011

ahojte mozem sa pridat?
mm robi v cr,mala ma 16 m a ja zvazujem ist do prace,kvoli financnej situacii,ale nemam to srdce ju dat do jasliciek,...

lenka112
21. sep 2011

@jajuska1411 Pre tento dovod som sa rozhodla aj ja. A občas lutujem, ze niesom s Dankom, ale inak sa to nedalo.

lenka112
21. sep 2011

@karinka2105 Ahoj 🙂 Vitaj v teme 🙂

jitkatatarova
22. sep 2011

@jajuska1411 tak to mne sa dari pravidelne,hlavne ked si dam na seba nieco svetle. 🙂

jitkatatarova
22. sep 2011

Caute,teraz nemam tolko casu aby som sa tu stale vyskytovala 😢 ,ale chcela som vas aspon vsetky pozdravit a popriat vam krasny den. 😀 Dnes moje bambulky 1x vosli do triedy bez toho aby boli zavesene na mojich rukach,tak to vyzera ze sa to obracia k lepsiemu 🙂 .Inak v utorok boli doma s tatikom a tak sme si uzili super den. 😀 😀 😀 Tak to je nateraz vsetko.Inak pozeram ze sa to tu nejak trosku zastavilo. ☹
@lenka112

jitkatatarova
22. sep 2011

@lucisa 😀
@katuska01 😀

jitkatatarova
22. sep 2011

@irriss 😀

jitkatatarova
22. sep 2011
irriss
22. sep 2011

@jitkatatarova
....Ja tu mam dneska naopak jedno "odrostle miminko" zavesene v naruci od noci... ☹

Zvraci a zvraci a zvraci ☹

Nejhorsi na tom je to, ze pry jde o nejaky "skolni virus"...takze nas ceka "domaci kolotoc" a nejen, ze se to nikomu nevyhne 😒 ...ale jak to u nas chodi...nekdo si zopakuje i "2.kolo" 😠

p.s. S tou skolkou je to prima....uvidis, ze bude cim dal lip....
I kdyz skola je kapitola sama o sobe..vcera mela dcerka telocvik...prevlekla se v satne do cvicebniho uboru a kdyz se vratila a prevlekla zpet do "normalniho", tak prisla na to, ze ji nekdo mezitim rozstrihal tricko....
A ted co ☹ ...prvnich 10 dni v nove skole..vlitnout tam a kricet a nebo tise vyckat na dalsi "pribeh" bud opet nas a nebo spoluzaku??? 😲 ach jo...

jitkatatarova
22. sep 2011

@irriss tak to ti nezavidim 🙂 Inak aj my sme mali trosku pernu noc.Katka sa asi 2x zobudila s placom a nie a nie sa utisit. ☹ Neviem co sa jej snivalo,ale vyzerala pri tom vyplasene.Najhorsie na tom je,ze sa neda len tak lahko ukludnit,to len ma odstrkuje a kope na vsetky strany. ☹ Ked je dom a tatik,tak sa jej len prihovori,pohladka,ona ho spozna a prestane. 😀 Tak predpokladam,ze si uvedomila ze nie je doma a preto tak vystrajala. 🙄 A ja som sa rano ledva vyplazila z postele. 🙂
A aj v nasej skolke zacina nejake chorobne obdobie,lebo som si vsimla, ze je tam menej deti a inak mali bambulky v utorok zvysenu teplotu,inak vystrajali ako male divosky,do rana presla a tak isli do skolky. 🙂Tak hadam na ne tak skoro nieco neskoci. 🙂 🙂

graceful9
22. sep 2011

@svetluska4 a ako zistím že koliku má? no veď jasné, tak treba ho aj pomaznať, ale tak moja svokra ho chce podľa seba vychovávať,,,stále mi omieľa, že budeme robiť harmančekové kúpele a tak a ja jej jasne hovorím, že nie, ja dieťa v harmančeku mágať nebudem, a ona len, že budem a tak,,,no aká tam potom dohoda? už i z nej tečú nervy,,,dám si sušiť použitú osušku a ona ju poskladá a hodí na ostatné osušky, to potom nik nevie, ktoré sú čisté a ktoré použité,,,a nedá si povedať, aby to nerobila,,,

graceful9
22. sep 2011

@jajuska1411 no veď tak bez podložky by som to ja isto ani neskúsila radšej :D a my budeme u svokrovcov, a svokra je taká,,,no nemusím ju extra proste,,,ona chce malú kúpať v harmančeku a ja nie, ale jej je to jedno, vraj budeme a hotovo,,,no chápeš? 😨

irriss
22. sep 2011

@graceful9
...tak si to vyjasnete, dokud jeste nemate "co" kupat....
Nebudes to mit lehke i vzhledem ke Tvemu veku...budou si vsichni myslet, ze jsi moc mladicka a ze nic nevis, tak, ze ONI preci musi...Zrejme si musis vyjasnit se tchyni, ze nejsi "dite, co bude mit dite"..ale zena, ktera bude maminkou... 😉 🙂

Drzim pesticky..
jsi velmi mlada...ale je nas tu vic..ja mela prvni v 18ti 🙂 🙂 🙂

graceful9
22. sep 2011

@irriss no veď ja by som rada, ja zo začiatku som sa aj bála jej niečo povedať, ale potom ma to dožralo a tak som jej povedala, že nie, že to je alergén obrovský, že bábu stačí čistá vodička, sem tam nejaký jemný šampónik, že ja NEBUDEM ho v harmančeku kúpať a ona len svoje, že ona deti kúpala tak aj moje budeme kúpať,,,ona ma vôbec nepočúva,,,a ďakujem 🙂 a ty si to ako zvládla taká mladá? školu si už mala? ja tiež budem mať 18, keď sa narodí, teda aspoň dúfam, bude to dosť na tesno :D

irriss
22. sep 2011

@graceful9

Podle meho je dulezite zbavit se strachu a rict VZDY co si myslis a nebo si to udelat po svem...ale to je tezke, kdyz budes bydlet s nima.....V tom pripade je nutny bud kompromis a nebo jasne NE...
Jsou "baby", co na lopatu jen tak dobrovolne nevlezou...Radim si udelat poradek a jasno hned, aby to nebyla Pernikova chaloupka bez stastneho konce 😉
Jak jsem to zvladla ja? Vis, zvladla...ale jeste "neodpustila"...ja jsem byla z tech, co neumely rict "NE"..takze mne "baba" sezrala..a Pohadka o Pernikove chaloupce trvala mooooooooooooc dlouho a "stastne neskoncila"....
Ale po 20ti letech jsem uz cosi zapomnela...ale opakuji"neodpustila".... 😉 🤐
Tobe preju stastny zacatek...abys nemusela premyslet o "druhu konce"... 😉
Drz se a mejte se radi!!!!

graceful9
22. sep 2011

@irriss ďakuejm 🙂 pokúsim sa, aj keď to bude beh na dlhé trate,,,

irriss
22. sep 2011

@graceful9

bude to devce vice disciplin:
- beh a skok pres prekazky...
- hod diskem....
ale mozna take uspesny skok do vysky a dalky...

At uz zvolis jakykoliv "krok, skok"...preji Ti, aby to byla "prijemna prochazka pro maleho...." a at pripadne "discipliny" nema cas vnimat....My maminy cokoliv zkousnem...jen uchran jeho, at nemusi zakusovat s Tebou....Vsak mi rozumis...budes maminkou a urcite to zvladnes...nestresuj se a snaz se to vyresit a v dobrem vychazet hlavne s manzelem-s budoucim tatinkem...(kolik mu je?..pokud nechces odpvidat, nemusis 😉 )

andreah25
22. sep 2011

@graceful9 Ahoj, ja mám so svokrou podobné problémy, ale našťastie nebývame spolu a s manželom sami. Bude to znieť drasticky, ale prišla som na to, že inak to so svokrami ani nejde, takže by som Ti poradila, že keď pôjdeš maličké kúpať, jednoducho zamkni kúpeľňu a kúp si tak, ako Ty uznáš za vhodné. Bude urazená, bude nahnevaná, možno sa aj povadíte, ale dohadovanie sa k ničomu nepomôže a musíš tvrdo ukázať čo chceš. Napriek tomu, že si mladučká, to nič neznamená, neznamená to, že nič nevieš, že nemáš svoj názor a že Ťa nemôže rešpektovať. Naopak, mnohé mladé mamičky sú šikovnejšie a múdrejšie ako tie 30-ročné (samozrejme nechcem nikoho uraziť 🙂 ). Nesmieš len počúvať a prikyvovať, musíš občas aj zakričať....

cestovatelkaandrea
22. sep 2011

@katuska01 strasne mi pripominas jednu moju spoluziacku z univerzity. tiez sa volala Katka a byvala v Piestanoch.

katuska01
22. sep 2011

@cestovatelkaandrea heej super ale to nebudem asi jaaaa🙂 🙂 🙂

cestovatelkaandrea
22. sep 2011

@katuska01 to nevadi, len ked som videla tvoju fotku v profile a nick, tak som si na nu spomenula 🙂 straaasne sa na teba podoba 😉

graceful9
22. sep 2011

@irriss no vrh diskom,,,alebo aj nejakým kladivom do niečej hlavy by bodol :D ale tak budem musieť sa snažiť,,,hlavne aby som školu zvládala popri tom,,,jasné, veď dieťa nemôže za nič, ono nemá dôvod, aby trpelo našimi problémami,,,bude mať 25 🙂

graceful9
22. sep 2011

@andreah25 no ja by som to rada takto praktizovala, ale bude tam ešte aj švagriná, oni sú ako s pupočnou šnúrou spojené, takže zvládať obe bude ťažké,,,najhoršie je, že partner bude chodiť z práce až okolo 6 a dovtedy budem s nimi, lebo svokra ide od decembra na dôchodok a švagriná nepracuje 😒 nakúpim si asi štuple do uší, lebo inak neviem, čo budem robiť,,,najhoršie je, že minimálne, keď budem v škole 4 dni do mesiaca, alebo keď sa budem učiť, tak budem potrebovať aj ich pomoc ☹ ☹