icon

Maminky na rozprávanie. Nájde sa niekto?

rozpravka99
25. júl 2011

ahojte maminky som tu nova a na taj stranke nieje s kym pokecať.Kto mate zaujem kontaktujte ma tu na fore alebo prostrednictvom IP. 😉

jitkatatarova
24. okt 2011

@cestovatelkaandrea no ved zajtra uvidime ako na tom su,dnes im brala krv,tak som zvedava.Inak su to male hrdinky,vobec neplakali,co ma velmi prekvapilo. 🙂.Nika sa dokonca pochvalila doktorke ze sme kupili nove topanocky,co je u nej absolutne neobvykle,lebo s cudzimi ludmi sa zasadne nikdy nebavi.Dokonca ani v skolke sa s ucitelkami nerozprava. 😀 Nadchu uz taku nemaju,len sa mi nepaci ten ich kasel.Cez den nic,ale akonahle idu spat,tak ich az zadusa.Nika sa z toho obcas aj povracia a odkedy sa dusila,tak som vzdy v pohotovosti.Sirup co jej predpisala berie uz 2 tyzdne a nezda sa mi ze by pomahal.Ale ved uvidime zajtra. 😉

jitkatatarova
24. okt 2011

@jajuska1411 ano este ich to drzi,hlavne kasel.Inak v Nitre som stravila 4 roky svojho zivota ale velmi velmi davno.Pripada mi to akoby v inom zivote.Takze ked pocujem nitra tak ma pochyti mala nostalgia. 🙂

cestovatelkaandrea
24. okt 2011

@jitkatatarova no tak daj vediet ako ste dopadli 😉 mas doma fakt bojovnice. nas drobec by krical tak moc, ze az von na ulicu, by ho bolo pocut. viem aky bol uplakany ked mu brali mandle a museli mu dat infuziu do ruky.
Nemozu bambulky kaslat, lebo mate suchy vzduch v spalni? Nam sa to tiez stava, ked moc zakurime pred spanim a zabudneme vyvetrat spalnu. Potom drobec kasle este aj zo spanku. Alebo to moze byt tym, ze jednoducho lezia a vtedy je to ine aj so soplikmi a viacej ich to drazdi na kasel?

jajuska1411
24. okt 2011

@jitkatatarova aaa tak neni tam az tak zle neveim mne sa paci nasa poloha sice je to na klokocine/sidlisko/ ale mam blizko skolu skolku hned pod barakom,kaufland bankomat billu lidl deichmann takko kik postu tak nie je to az take zle aj ked by som si vedela este aj lepsie predstavit 🙂

jitkatatarova
27. okt 2011

@cestovatelkaandrea takze nie som ovela mudrejsia.Zapalove vysledky maju v poriadku,ze ten kasel jednoducho postupne prejde.V spalni praveze nemam suchy vzduch,dokonca je tam chladok,lebo oni v teple nezaspia.No a Katka musela ist este na infekcne,lebo ma nejaky syndrom,meno som si nezapametala.To koli tej uzline.Dostala atb,ma ich uzivat 1xza 24hod 3 dni,potom 4dni pauza a to 3cykly.O tej chorobe neviem vobec nic,len ze ju ma 90%populacie.To vies moja doktorka povedala ze mi to vysvetli ten na infekcnom,ten zas ze mi to ma vysvetlit moja doktorka.Jednoducho uzas a za takyto pristup chcu viac penazi?Do skolky mozu,tak to asi nie je nakazlive.Tak by som rada vedela kde to chytila.Zober si ze keby nema zvacsenu tu jedinu uzlinu tak na to ani nepridem.Sranda.Ale hlavne ze je im uz lepsie.Inak do skolky teraz idu az v stredu,lebo skoly maju zas prazdniny,tak vsetkych co mohli na piatok a pondelok odhlasili.Co mne teraz vobec neprekaza lebo mame doma zasa tatina,takze si uzijeme vo stvorici. 🙂 🙂 🙂

jitkatatarova
27. okt 2011

@jajuska1411 Klokocinu poznam okolo sme chodievali busom na prax do okolitych dedin.Inak som byvala na Šindolke.Inak som tam uz strasne davno nebola,ale podla toho co som sa dopocula od svagrinej tak sa to tam dost pomenilo za posledne roky.Ale na skolu by som este stale trafila. 😀

jajuska1411
1. nov 2011

@jitkatatarova a kam si chodila na strednu?hej same nakupne strediska a tak no asi ako v kazdom meste 🙂 svagrina byva v nr?

esterasa
1. nov 2011

ahojte som tu nová a okrem marcoviek sa nemám kde vyrozprávať , mám kopu starostí a mám pocit , že ma nikto nechápe žiadna moja kamaráka mi nevie pomôcť .... môžem sa k Vám pridáť ?

blavacka
1. nov 2011

@esterasa ahoj a co sa ti take stalo, ze si taka smutna?

maminka142
1. nov 2011

@esterasa Ahojkaj Žilinčanka, ja som tiež zo Žiliny 🙂 Vidím, že si tehulka, tak sa ničím netrap 😉 😀 Čo ťa trápi?

esterasa
2. nov 2011

@blavacka
@maminka142
Ahojte , zostala som sama na všetko , rozišla som sa s priateľom bolo tam toho už dosť a nezvládala som to sním .... mám ale pocit , že to nezvládnem ani bez neho 😒 som strašne vyčerpaná musela som začať chodi´t do práce aby som mala vyššiu materskú pracujem u brata ... rodičia sa somnou nerozprávajú hlave otec ma trápy mama ešte ako tak ale len mi odvrkuje cítim sa hrozne úplne odstrčená a zbytočná 😒

dionyzka
2. nov 2011

@esterasa ahoj, nebud smutna, ono sa to vsetko vyriesi a bude zasa dobre. Vobec nie si odstrcena a uz vobec nie zbytocna, ved pre babatko si ten najdolezitejsi a najlubenejsi clovek na svete. Nehovorim, ze Tvoja situacia je lahka ale urcite riesitelna. Hlavu hore, vsetko zvladnes!!! Mozno by som skusila este prehodnotit situaciu, s priatelom i rodicmi sa porozpravat - a chladnu hlavu, vsetko bude dobre, chce to len trochu trpezlivosti a casu. papa 🙂 ... a dnes by sa to trochu chcelo aj usmiat - kvoli babatku a kvoli sebe!

lenka112
2. nov 2011

Ahojte maminy 🙂 Pridám sa k vám, môžem ? 🙂

maminka142
2. nov 2011

@esterasa nebojkaj, vždy po každej burke vyjde aj slniečko 😉 Maš to ťažke, ale musíš zabojovať, už aspoň hlavne kvôli babätku 😀 Ak by si čokolvek potrebovala, sa porozpravať, tak mi kludne napíš aj IP 😉 A som aj ja Žilinčanka, takže som aj blízko 😉

mia258
2. nov 2011

@esterasa Ahoj, ja som na tom bola podobne, tiež ma v tehu opustil priateľ, biologický otec mojej malej a vzťahy s rodičmi som nikdy nemala dobré. Ale nakoniec, keď som si už myslela, že to ďalej nezvládnem, som spoznala muža s ktorým som dodnes 🙂
Neboj sa, len musíš veriť, určite sa na bábätko veľmi tešíš, vidím, že už aj meno máš vybraté pre princeznú. Niekedy sa len stačí porozprávať s niekým nezainteresovaným a hneď trošku stresu a problémov opadne z teba 😉
Keby si niekedy chcela, kľudne mi napíš aj do IP a pokecáme o živote 😵

mia258
2. nov 2011

Inak baby ako zvládate ten posun času, keď sa o tom už všade píše a hovorí? 😀

jitkatatarova
3. nov 2011

@jajuska1411 Na SPoS na Sindolku,odbor veterinarstvo,teraz sa to vola nejako inak.Svagrina byva v Surovciach pri Trnave ale chodila do tej istej skoly a chodieva tam casto na navstevu a ma tam aj veterinara,jej byvaleho triedneho,takze je akoby nitranka. 🙂

jajuska1411
3. nov 2011

@jitkatatarova jaj tak hej viem kde to je nitra nie je az take velkomesto ze by som nevedela 🙂 co inak ako doma

jajuska1411
3. nov 2011

@esterasa vie ze to nemas lahke ani my sme to nemali ale ver ze sa vsetko vyriesi vravim ti to z vlastnej skusenosti

cestovatelkaandrea
4. nov 2011

@jitkatatarova ahoj, nemam cas v praci poriadne pisat 😝 mam toho dost a doma sa po veceroch ucim na skusku z autoskoly. takze kazdy vecer zaspavam dost unavena. este sa k tomu chcem venovat aj drobcovi a potom domacnosti, tak je to o drzku. 😖

no s tymi doktormi to mas asi vsade rovnake. jeden sa vyhovara na toho druheho, ze ten ti to vysvetli. ale mali ti to vysvetlit. aspon ze ste si oddychli vsetci spolu cez vikend.

@esterasa neboj mozno mas taketo pocity len teraz ked si tehotna. urcite bude casom lepsie. 😉

@mia258 posuvanie casu nic moc. som posledny tyzden dost unavena a aj drobec ma spanok akosi posunuty, tak je to o nicom. dufam, ze si o chvilu zvyknem.

@lenka112 ahoj, kludne sa pridaj

mia258
4. nov 2011

@cestovatelkaandrea ja občas neviem čo mám robiť s malou tú hodinu navyše 😀 A začala mi skôr ráno vstávať, niekedy som z toho na nervy, lebo ja som radšej dlho hore a ráno dospávam 😅

lenka112
4. nov 2011

@cestovatelkaandrea o čom je reč ,nech sa pridám 🙂

cestovatelkaandrea
4. nov 2011

@mia258 presne to iste mam aj ja. drobec vecer nechce spat, lebo sa prekonava a rano sa zobudi este podla stareho casu. takze aj je este chudatko dopleteny. ale tak hadam sa to o nejaky ten tyzden pomeni. tiez som rada vecer dlhsie hore a rano radsej spim 😀 😀

@lenka112 rozne, akurat sa tu prebera posun casu. ako to bere drobec? nas skoro vstava 😖

lenka112
4. nov 2011

@cestovatelkaandrea Aj náš skoro vstáva, ja idem do práce a on už vykecáva vo veľkom v postieľke 🙂 Mm to vzal s rezervou a zvyká si aj on na nový režim nášho syna 😀 😀 😀

mia258
5. nov 2011

@cestovatelkaandrea @lenka112 moja práveže teraz večer zaspáva skôr. Ale vyhovuje mi to, aspoň si upracem, porobím niečo do školy a potom som na koníku až kým mm nepríde domov 😀
Len ráno sa mi k nej ťažko vstáva, polovicu vecí ešte robím v polospánku 😅

lenka112
5. nov 2011

@mia258 U nás je večer taký istý čas 🙂 Len ráno si to drobec posunul, asi preto, že je skôr vidno, tak vstáva so slniečkom 🙂 🙂 Mne to problém nerobí, lebo idem do práce, ale mm, ten nieje nadšený 😀

mia258
5. nov 2011

@lenka112 presne naopak, môj mm ide do práce, jemu to nevadí a ja by som si ešte pospala 😀 Ale niekedy mi to nevadí, lebo aj tak vstávam do školy 🙂

Dnes sme mali rodinnú oslavu, švagriná je v 7. mesiaci tehu tak sme si príjemne pokecali, krásne je s bruškom ako každá budúca mamička, normálne ma taká nostalgia pochytila a hneď by som si to s ňou vymenila 😵

lenka112
6. nov 2011

@mia258 O tom spánku by som vedela hovoriť 🙂 , Ale koniec koncov museli sme si zvyknúť, veď Danielko je náš vedúci už skoro rok 🙂

mia258
6. nov 2011

@lenka112 aj my sa prispôsobujeme malej. Čo chce ona, to sa robí 😅

lenka112
6. nov 2011

@mia258 Presne tak isto to funguje aj u nás 🙂 Ale napriek tomu sme si lepšieho šéfa želať nemohli 🙂