Maminky na rozprávanie. Nájde sa niekto?
ahojte maminky som tu nova a na taj stranke nieje s kym pokecať.Kto mate zaujem kontaktujte ma tu na fore alebo prostrednictvom IP. 😉
@saemi ono to niekedy býva aj tou žltačkou, dieťatko je spavejšie a nevypije toľko koľko by malo, preto je lepšie ked si mliečko odsaješ aspon vieš či ho malá vypila dosť a neplače preto že je hladná alebo ju niečo nebolí.........dúfam že aj vám kvapky pomožu ako aj mojmu malému, ak náhodou nie tak skús sa ešte poradiť s tou pediatričkou, uvidiš 😉
@saemi to si odsávaj len vtedy, ak sa ti bude zdať že malinká málo vypila, alebo ak pri tom zaspinkala a po chvíľke sa zobudí s plačom že je hladná, neboj mi sme si tým tiež prešli, mne sa zapalil aj prsník, hrozná bolesť, lebo malý mal dosť často koliky a odmietal vypiť toľko mliečka koľko potreboval, odťahovať sa lebo ho bolelo bruško, nepomohlo ani odsávanie, mlieka bolo veľa a odsávačkou nikdy neodsaješ nikdy toľko ako bábätko ☹
@cilicka22 dobré ránko, vieš čo noc bola dobrá... dala som jej 2x nutrilon lebo som nemohla ani odsať ani dať si ju na prso čo som to mala také bolavé, tak nech si to troška oddýchne... ale tá mastička mi pomohla... už som ju aj v pohode nakojla... ako bolesť ešte bola ale nie taká...
@mia258 no vidis, ja si to nemam ani kedy poriadne kompenzovat 😀 sem tam tu na MK ale aspon cez vikendy sa stretame s priatelmi. Teraz napriklad budeme mat v nedelu u nas Damianovu kamaratku cele poobedie, lebo jej rodicia idu niekam tancovat. Tak sa tesim, lebo budem nutena na nu hovorit len holandsky 😀 a celkovo, zvladnut dvoch rovnako starych drobcov bude sranda.
@cestovatelkaandrea tak si to poriadne užiješ a nie že si rozmyslíš, že jedno ti stačí 😀 😀
Oni sú tiež Slováci? 🙂
My sme akurát po obede, malá už leží v postieľke a ja sa chystám na tú spúšť v kuchyni 😅 A keď doupratujem, tak chcem urobiť gaštanové pyré a tiramisu ku káve 😵
@mia258 ale dnes už bol malý trošku živší miestami až moc, boli sme sa pred obedom prejsť vonku, lebo poobede je u nás už dosť zima na takú dlhšiu prechádzku a ked sa malý pýta s kočíka von tak nám to trvá trošku dlhšie...a teraz ešte búva a ja dorábam palacinky, pošlem jednu 😀 😀 a ty mne tiramisu ..jeje to zbožnujem 😀
@cilicka22 no najblizsie budem na SR niekedy okolo Velkej noci, takze dovtedy mas casu dost na rozmyslenie 😉 vcera som si akurat dorobila ruze, listky, a ozdobnu maslu na tortu a dnes tortu naplnim kremom, potiahnem a poobkladam tymi mojimi vytvormi 😀
@mia258 nie my tu mame priatelov len holandanov. pozname aj slovenske rodiny ale su dost daleko od nas, takze sa nenavstevujeme moc casto. a pred nedavnom sme spoznali jednu milu slovensku rodinu asi 10km od nas, ale tiez su cez tyzden zaneprazdneni ako my, takze len obcas cez vikendy sa stretneme.
a neboj, ja sa dvoch deti nebojim
@cestovatelkaandrea tak vraviš, že je to také tvoje hobby, kde sa možeš odreagovať od denného sterotypu 😀 😀

@cilicka22 ja som rada, keď o desiatej už spím 😵