icon

Maminky na rozprávanie. Nájde sa niekto?

rozpravka99
25. júl 2011

ahojte maminky som tu nova a na taj stranke nieje s kym pokecať.Kto mate zaujem kontaktujte ma tu na fore alebo prostrednictvom IP. 😉

cestovatelkaandrea
25. nov 2011

@jitkatatarova tak dufam, ze sa vam to postupne ustali a bude dobre 😉 inak ako babmulky v skolke? uz si zvykli na babku, ze chodi pre nich alebo este nie?

cestovatelkaandrea
25. nov 2011

@cilicka22 mamina je u nas v Holandsku na tyzden aj so sestrou. takze tento vikend im tu chceme nieco pekne poukazovat. Dnes pojdeme pozriet vecerny Utrecht a potom na veceru do jednej znamej palacinkarne. Zajtra rano soferujem v autoskole a potom by sme mohli ist do Den Haag (krasne kralovske mesto) alebo do Amsterdamu. Ale tam sa mi moc nechce. No a v nedelu pojdeme kuknut ku nam niekde po okoli a poobede pride ku nam na navstevu aj Damianova kamaratka, tak budeme s mat dve deturence doma 😀 no a cez tyzden im toho moc neukazem, lebo robim do piatej vecer kazdy den. Snad jeden vecer zbehneme do susedneho mesta tiez krasne velkeho a historickeho. Ale vsak ony prisli aj preto aby boli s drobcom, takze kym mi budeme v praci, o zabavu budu mat postarane 😀 😀 😀

saemi
25. nov 2011

@cilicka22 no mali sme ísť prvý krát...je dobrá, do atelieru... len nám volala že je chorá tak ideme bud. sobotu.

cilicka22
25. nov 2011

@mimca20 a koľko ta to vyšlo ak možem vedieť 🙂 🙂 náš malý sa tiež rád fotí, a najradšej by fotil ale on 😀 😀

cilicka22
25. nov 2011

@cestovatelkaandrea no ved aspon sa nebudú nudiť 😀 😀 aspon si ho trošičku užijú 😀 😀 a to to máš potom dosť perno, práca, malý, návšteva........ozaj a malého dávaš do jasličiek ked si v práci 😉

mia258
25. nov 2011

@cilicka22 ja som vždy najradšej kreslila ľudí a hlavne uhlíkom 😀
Ale možno keď ti drobec vyrastie a bude mať už vlastné záujmy, sa k tomu vrátiš 🙂

@cestovatelkaandrea tak to ti aj tak trošku závidím 😵 Ja som popravde nikdy nemala prsia nejaké zvlášť pevné ale teraz je to horšie 😒 No nevadí, nie je to to najdôležitejšie, nie? 😅

Ach baby, u nás dnes poobede bola taká hádka ☹ Takú som ešte nezažila v mm rodine, bola som tam s Miou a ona sa z toho až rozplakala tak som ju vzala domov a už spinká. Mm som takého ešte nikdy nevidela 😖 😢

cilicka22
25. nov 2011

@mia258 snad,raz áno a dúfam že niake tie moje hobby, zdedí po mne do vienka 😀 😀 to mi ľúto, a to čo sa stalo ked taká veľká hádka, niečo vážne, ked aj muž sa tak rozúril......ale dúfam že už je to v pohode.......

mia258
25. nov 2011

@cilicka22 aj ja v to dúfam 😵

To sme sa nepohádali my dvaja, ale môj muž so svojím bratom 😒 Mm pracuje v rodinnom podniku, jeho brat skrachoval, tak si zrazu robí nároky na rodinný podnik aj keď ho nikdy nezaujímal a nevenoval sa tomu odboru 😒 Tak mm všeličo vykričal aj mne, že sme príživníci lebo bývame so svokrou, že nám viac dáva ako zvyšku rodiny atď. A to určite nie je pravda, svokra svoje vnúčatá miluje, ona si zakladá veľmi na rodinných stretnutiach. Bolo to kruté, muž bol ako vymenený a keď prišiel domov, sadol za pc a začal hľadať prácu v zahraničí, že to už nechce zostať po tomto... 😨 ☹

cilicka22
25. nov 2011

@mia258 to snad nie, to je niaka divná povaha, ozvať sa len vtedy ked mám problemy........no takých ľudí je veľa......ani si to nepripúšťaj, kašli na také rečí, ty sama vieš najlepšie že to nieje pravda....a čo malá nezobrala ju tá hádka, pekne ti zaspala...skús nechať muža nech trochu vychladne a potom sa porozprávajte, uvidiš to prehrmí 😉

mia258
25. nov 2011

@cilicka22 no on je strašná povaha, keď mu 8ročný syn nechá na zemi papierik od cukríka tak vrieska na celú ulicu, že je nevďačné decko a nevie si za sebou ani upratať... Keď je napr. rodinná oslava, každý si dáva pozor čo povie alebo urobí, len aby nevybuchol len on takto vydrží aj pár dní 😠
Malá sa rozplakala lebo pri takom kriku ešte nebola, vonku som ju ako tak utíšila ale celú cestu domov bola tichá. Ale v postieľke za pol hodinku zaspala, len som ju musela držať za rúčku.

cilicka22
25. nov 2011

@mia258 moja zlatá, asi sa preľakla ved doma na také niečo nieje zvyknutá, aj náš malý sa bojí ked niekto viacej zvýši hlas, teraz sa dosť bojí toho vratania od susedov, dosť to počuť a ked začnú vrtať tak uteká za mnou sa skryť 🙂 no dúfam že to niak vyriešite...........tak to je potom fakt zlá povaha, nemá rada takýchto ľudí ☹ a čo manžel? ☹

mia258
25. nov 2011

@cilicka22 ja som ju síce nikdy neprivykala na úplne ticho, ona aj zaspáva napr. pri hudbe, nevadí jej keď štekajú naši psy ani auto, telka, nič. Ale hádka je predsa len niečo iné 😒 Asi vycítila nejakú zlú energiu ☹

Môj manžel je práveže kľudnejšia povaha, z nás dvoch ja kričím viac, aj si tanier buchnem o stôl, keď je zlá situácia 😀
Preto povedal, že nechá podnik na ňom a uvidí ako to zvládne a zatiaľ chce ísť preč z domu, aby sa nehádali ešte viac... Jeho brat asi neprišiel k tomu názoru zo dňa na deň, asi si to myslel už dlhšie a až teraz to vykričal nahlas a to mm ešte viac trápi ☹

cilicka22
25. nov 2011

@mia258 no deti vycítia, ked niekdo niekomu ubližuje ☹ no uvidiš ako to všetko dopadne,snad sa to niak vyrieši, ale ak je jeho brat takého názoru, tak ho to asi tak rýchlo neprejde a zbytočne by vám iba ubližoval a to si určite nezaslúžite ani jeden z vás ☹ , s takým človekom sa potom vychádzať nedá....... ☹

Ja som pomerne kľudný typ, ale tiež ma niekedy vie niečo poriadne vytočiť a mi sme s mužom obydvaja tvrdohlavý blížencia, tak si vieš predstaviť ako to pri hádke u nás asi vyzerá 😀 😀 nikto nemá posledné slovo.....našťastie to nebýva tak často 😀 ......aby som to neuriekla 😵

dadqa86
25. nov 2011

Ahojte mozem sa k vam pridat? 🙂

cilicka22
26. nov 2011

@dadqa86 samozrejme, vitaj medzi nami 😀

mia258
26. nov 2011

@cilicka22 včera som presvedčila mm, že na Vianoce ideme na Slovensko (on sa plánoval potom vrátiť späť do FR kvôli práci ale povedal, že zostane so mnou celé 2-3 mesiace) a potom sa uvidí. Ale medzitým si budeme zisťovať nejaké info o tom, kam by sa dalo ísť, atď 🙂

Ja som typ, ktorý musí mať posledné slovo ale viem aj ustúpiť a urobiť kompromis pokiaľ je to potrebné, bez toho asi vzťahy nemôžu existovať 😉

@dadqa86 ahooj vitaj medzi nami 😵

cilicka22
26. nov 2011

@mia258 to máš pravdu, no ved uvidš ako to bude ked strávite čas cez Vianoce na Slovensku, ozaj a nerozmýšľali ste ostať tu, či tu asi neni také lahké zohnať prácu, pracu možno aj hej ale nie dobre platenú ☹ 😒

mia258
26. nov 2011

@cilicka22 možno nám zmena prostredia prospeje 🙂
Hmm... ja nad tým rozmýšľam tiež, ale neviem, či by sa mm uplatnil dobre na slovensku 😒

cilicka22
26. nov 2011

@mia258 no tu je o prácu núdza, človek na Slovensku síce prácu aku takú nájde, ale ked je chce niečo lepšie uričte to tu nebude mať tak dobre zaplatené ako v zahraničí 🙂 🙂

mia258
26. nov 2011

@cilicka22 veď práve preto 😒 On je teraz šéfkuchár a neviem, či by ho niekto zamestnal na takom mieste na Slovensku, u nás to povolanie nie je až tak prezentované a navyše nevie po slovensky...

No ako? Čo ste už dnes stihli? Malý ti spinká a ty kávičkuješ? 😀

cilicka22
26. nov 2011

@mia258 no to máš pravdu..malý už búva a ja oddychujem, káva už skoro vypitá 😀 😀 a čo ty?

Mi sme dneska spolu s malým navarili, poprali, povešali, poutierali prach v obývačke a kuchyni, malý mi asistoval s prachovkou, tak oprašoval všetko od hrncou až po podlahu 😀 😀 a ked sa vybúva tak sa s mužom chystame vybehnuť na chatu pozanášať niake veci čo nám doma netreba..a čo vy, ako trávite víkend?

mia258
26. nov 2011

@cilicka22 mm ráno Miu obliekol, nakŕmil, zbalil veci a že idú na VIP výlet, bez mamky 😀 Nechcel ani prezradiť kam 😅
Tak som sama, trošku som upratala ale lenivá som, nechce sa mi 😀 Navarila si obed, upratala kuchyňu a až teraz si pôjdem kávu urobiť. Len som si ešte tlačila nejaké materiály zo školy, musím sa to dnes naučiť.

cilicka22
26. nov 2011

@mia258 tak vravíš že dnes máš študijny deň, sama mamička......aspon si trošku oddychneš a možno sa to skor naučíš a potom vybehnete von ešte všetci spolu... 😀

mia258
26. nov 2011

@cilicka22 večer keď nebude Mia unavená tak by sme mohli ísť na prechádzku aj so psami 😵 A keď nie, tak až zajtra, ešte nemám žiadne konkrétne plány 😀
Len mi tak napadlo že by som už mala premýšľať nad tým, čo zbalím 😨 😕

cilicka22
26. nov 2011

@mia258 no a kedy to vlastne cestujete na Slovensko.. 😀

mia258
26. nov 2011

@cilicka22 už 9. 😲 😀

cilicka22
26. nov 2011

@mia258 jeeeeej no to by si potom pomaličky mala začať baliť, to pridete ako mikulášsky darček 😀 😀

mia258
26. nov 2011

@cilicka22 už teraz mám z toho žalúdočné vredy, keď si pomyslím na cestovanie 😀

cilicka22
26. nov 2011

@mia258 ja tiež neznášam balenie, furt má vždy pocit ako keby som stále niečo zabudla zbaliť, ale to som celá ja všetko musí byť dokonalé 😉

mia258
26. nov 2011

@cilicka22 ja sa bojím ako to bude znášať Mia, lebo teraz je už zasa väčšia a určite sa bude nudiť 😒
A čo mám zbaliť? To je jasné - celý dom 😀