icon

Maminky na rozprávanie. Nájde sa niekto?

rozpravka99
25. júl 2011

ahojte maminky som tu nova a na taj stranke nieje s kym pokecať.Kto mate zaujem kontaktujte ma tu na fore alebo prostrednictvom IP. 😉

cilicka22
26. nov 2011

@mia258 no hlavne si zbaľ niečo teplé na oblečenie 😀 uvidiš že tu už je riadna zima ☹ no budeš jej musieť zbaliť niečo aby sa zabavila, a koľko trvá let? Cestujete v noci ,aby ti malá prespala cestu či ako?
Mi najradšej cestuje večer zhruba tak ako chodi malý spinkať aby nám cestu zväčša prespal, je to tak lepšie 😀 😀

mia258
26. nov 2011

@cilicka22 cestujeme úplne strašne, čisto len cesta (vlak-lietadlo-vlak) je cca 12 hodín. Ideme od obeda, aby sme necestovali týždeň 😅
Toho sa bojím, že malej bude zima, musíme jej zbaliť bundu do príručnej aby som jej ju mohla v prípade potreby rýchlo obliecť. A samozrejme 85% batožiny sú len jej veci.

dadqa86
26. nov 2011

@cilicka22 Dakujeeeeeeeeeeeem 🙂

dadqa86
26. nov 2011

@mia258 Dakujem aj tebe ako sa dnes mate baby 🙂

mia258
26. nov 2011

@dadqa86 ja dnes fajn, aj som celkom postíhala čo som potrebovala 😀
Muž prišiel pred necelou hodinkou s malou domov, po celom dni, len sme ju osprchovali, prezliekli do pyžamka, napapala sa a hneď aj zalomila v postieľke. Nejako ju unavil, som zvedavá kedy sa ráno preberie 😅
A vy ste čo robili? 🙂

dadqa86
26. nov 2011

@mia258 Tak ja som dnes mala perni den..Varila som a behala k malemu lebo vsrieskal osto sest mu idu zubky vies aj hore aj dole tak je taky plani ze az a este nemame ani jeden zubok ☹ to si vytrpime pokim mu vinde aspom jeden...O siestej sme ho okupali a uz buva a mna tak boli chrbtica ze az 😖

mia258
26. nov 2011

@dadqa86 problémy so zúbkami poznám, to mi ani nemusíš hovoriť ☹ A tlačia sa mu už aspoň?
Ale už máš voľno, urob si pohodlie, oddychuj, aj zajtra je deň 😅

dadqa86
26. nov 2011

@mia258 Vies co vzdy ked mu natriem jasienka tim cal-gelom tak necitim zeby mal nieco ostre ☹ tak este asi nee..No sak prave ze aj zajtra je den 😀 a vy mate co zajtra na plane?

mia258
26. nov 2011

@dadqa86 a lekárka čo povedala? Videla už niečo?
Ešte nič, asi len nejakú prechádzku po okolí aby sa malá doma nenudila.

dadqa86
26. nov 2011

@mia258 :Ked som bola z malim v poradni tak mu kukala do ust tak povedala ze ma cervene jasienka aj hore aj dole ze mu idu aj tam aj tam...ale nevidela este zeby nejaki zubok vykukal...

mia258
26. nov 2011

@dadqa86 možno im to len dlhšie trvá, to nevadí, ešte majú čas 😉 Ale viem si na druhej strane predstaviť, že by si bola radšej, keby ich už mal všetky 😀

dadqa86
26. nov 2011

@mia258 : No tak to mas pravdu veru bola by som naaajradsej keby mal uz vsetky,ale tak musime nejako vydrzat 🙂 le to strane rychlo uteka uz ma 6-mesiacov za chvilku rok 🙂

mia258
26. nov 2011

@dadqa86 moja má 15 mesiacov a nedávno sme sa tiež trápili s jedným zúbkom. Už by som chcela aby mala všetky ale neviem kedy sa toho dočkám 😒 😅
Veru, strašne rýchlo to letí, ani si neuvedomím a bude z nej školáčka 😨

dadqa86
26. nov 2011

@mia258 : No veru si neviem predstavyt ked nam pojdu drobci do skolky alebo do skoly 🙂 bude to zaujimave hlavne ked pojdu prvy krat do skolky jooooj ☹

mia258
26. nov 2011

@dadqa86 moja chodí do jasličiek a zo začiatku som si na to musela zvykať skôr ja, ale prvý týždeň sme prežili a teraz jej to už nerobí problém 😉

dadqa86
26. nov 2011

@mia258 :No moj drobec ked pojde do skolky si to neviem predstavyt mi bude smutno a pokym si zvykneme obidvaja no neviem a hlavne mali on je na mna strasne upnuti bude to zaujimave 😝 🙂

mia258
26. nov 2011

@dadqa86 moja tiež plakala, ale ju stačí niečím zaujať hlavne. Ona si potrebuje vybiť energiu ale musia ju veci aj zaujať lebo potom sama vymýšľa a pri tom chytám infarkty 😀 Ale v jasličkách sa im venujú maximálne, tak som spokojná 🙂
Ale ono je to pre maminy vždy ťažšie ako pre dieťa. A ako znáša iné deti?

dadqa86
26. nov 2011

@mia258 :Vies co co sa tyka inich deti tak si myslim ze v pohode ani si velmi nevsima 😀 mam jednu kamaratku ktora ma dievcatko no ked sme ich dali oproti sebe tak mali len kukal a potom otocil hlavu 😀 asi mu nebola sympaticka 😀

mia258
26. nov 2011

@dadqa86 😀 on je možno na iné deti a kolektívy ešte malý, keď bude mať okolo roka, tak sa to prejaví viac. Moja keď bola menšia veľmi deti nemusela a teraz sa za nimi stále ťahá 🙂

dadqa86
26. nov 2011

@mia258 No aj ja si myslim ze to bude tim ze je este malicky ma len 6-mesiacov a 1-tyzden tak uvidime ked bude mat rok 🙂

mia258
26. nov 2011

@dadqa86 zatiaľ si ho užívaj osamote, to je podľa mňa úplne najkrajšie obdobie 😵

dadqa86
26. nov 2011

@mia258 :No mi mozes verit ze si to uzivam plnimi duskami 😀

mia258
26. nov 2011

@dadqa86 vôbec sa nečudujem 😀

dadqa86
26. nov 2011

@mia258 😀 😀 😀 idem sa okupat trosku vymocit kosti ktore ma bolia 😝 😀 ,ale este dojdem ak tu budes 🙂

cilicka22
26. nov 2011

@dadqa86 trošku som vás poprečítala.........
No aj nás trápia zúbky ale našťastie už sa nám tlačia posledné,tak viem ako sa cítiš ☹

cilicka22
26. nov 2011

@mia258 no ved to , tu je určite oveľa chladnejšie ako u vás........tak takú dlhu cestu ti moc nezávidim, dúfam že to malá dobre zvládne 😀 ozaj a kde to boli dnes na výlete, už ti mm prezradil 😉

Dnes niak nestíham, malý iba teraz zaspinkal, sme boli aj u svokrovcov gratulovať, tak sme sa zdržali a trošku si predlžil večerné zaspávanie.....ale už búvinká to je hlavné 😉 😀

dadqa86
27. nov 2011

@cilicka22 :No my nemame este ani jeden ☹ to bude dlha doba pokim mu vindu 😒

jarkam2
27. nov 2011

@dadqa86 skúšala si jantárové korálky? Mojej malej tiež idú zúbky, už asi mesiac ju zlostia, ale pred dvomi týždňami som jej dala jantárové korálky na krk (len na deň) a prestali ju zlostiť. Párkrát mala aj zvýšenú teplotu, ale v pohode to zvládala. 🙂 Fakt to pomáha 😉

jarkam2
27. nov 2011

@dadqa86 pozerám, že máme rovnako veľké bábätká ... (moja je 17.5.)

cilicka22
27. nov 2011

@dadqa86 no tak to si ešte zo zúbkami užijete, len čo je pravda..ale aj moj malý tažo znáša ked sa mu tlačia zubky, ale sú to posledné to už niak vydržíme a neskúšala si aj castengel, alebo homeopatika chamomilla..nám to celkom zabralo a je to na prirodnej báze, možete skúsiť 😉