Maminky na rozprávanie. Nájde sa niekto?
ahojte maminky som tu nova a na taj stranke nieje s kym pokecať.Kto mate zaujem kontaktujte ma tu na fore alebo prostrednictvom IP. 😉
@cilicka22 cestujeme úplne strašne, čisto len cesta (vlak-lietadlo-vlak) je cca 12 hodín. Ideme od obeda, aby sme necestovali týždeň 😅
Toho sa bojím, že malej bude zima, musíme jej zbaliť bundu do príručnej aby som jej ju mohla v prípade potreby rýchlo obliecť. A samozrejme 85% batožiny sú len jej veci.
@dadqa86 ja dnes fajn, aj som celkom postíhala čo som potrebovala 😀
Muž prišiel pred necelou hodinkou s malou domov, po celom dni, len sme ju osprchovali, prezliekli do pyžamka, napapala sa a hneď aj zalomila v postieľke. Nejako ju unavil, som zvedavá kedy sa ráno preberie 😅
A vy ste čo robili? 🙂
@mia258 Tak ja som dnes mala perni den..Varila som a behala k malemu lebo vsrieskal osto sest mu idu zubky vies aj hore aj dole tak je taky plani ze az a este nemame ani jeden zubok ☹ to si vytrpime pokim mu vinde aspom jeden...O siestej sme ho okupali a uz buva a mna tak boli chrbtica ze az 😖
@dadqa86 moja tiež plakala, ale ju stačí niečím zaujať hlavne. Ona si potrebuje vybiť energiu ale musia ju veci aj zaujať lebo potom sama vymýšľa a pri tom chytám infarkty 😀 Ale v jasličkách sa im venujú maximálne, tak som spokojná 🙂
Ale ono je to pre maminy vždy ťažšie ako pre dieťa. A ako znáša iné deti?
@mia258 no ved to , tu je určite oveľa chladnejšie ako u vás........tak takú dlhu cestu ti moc nezávidim, dúfam že to malá dobre zvládne 😀 ozaj a kde to boli dnes na výlete, už ti mm prezradil 😉
Dnes niak nestíham, malý iba teraz zaspinkal, sme boli aj u svokrovcov gratulovať, tak sme sa zdržali a trošku si predlžil večerné zaspávanie.....ale už búvinká to je hlavné 😉 😀
@dadqa86 no tak to si ešte zo zúbkami užijete, len čo je pravda..ale aj moj malý tažo znáša ked sa mu tlačia zubky, ale sú to posledné to už niak vydržíme a neskúšala si aj castengel, alebo homeopatika chamomilla..nám to celkom zabralo a je to na prirodnej báze, možete skúsiť 😉

@mia258 no hlavne si zbaľ niečo teplé na oblečenie 😀 uvidiš že tu už je riadna zima ☹ no budeš jej musieť zbaliť niečo aby sa zabavila, a koľko trvá let? Cestujete v noci ,aby ti malá prespala cestu či ako?
Mi najradšej cestuje večer zhruba tak ako chodi malý spinkať aby nám cestu zväčša prespal, je to tak lepšie 😀 😀