Maminky na rozprávanie. Nájde sa niekto?
ahojte maminky som tu nova a na taj stranke nieje s kym pokecať.Kto mate zaujem kontaktujte ma tu na fore alebo prostrednictvom IP. 😉
@cestovatelkaandrea jeeeeeeeeeej tá je ozaj krásna, s takou krasnou tortou, bude určite aj super oslava, určite sa bude páči 🙂 🙂
@cilicka22 dakujem ti, dufam ze im bude chutit, lebo predsa len holandania maju uplne ine torty a kolace ako my. takze mozno aj ta chut im bude zvlastna. ved uvidim.
@saemi viem si predstavit ako si sa citila. nas drobec vobec nevracal ked bol malicky. ale raz ked mal tak rok a pol, bol silno prechladnuty a ked si lahol do postielky a ja som odisla z izby prec, tak som o chvilku zacula chcanie. to uz bol drobec dovracany, nemohol sa poriadne nadychnut, lebo mu to asi trocha zabehlo a bol cely cerveny. celu noc som ho potom mala opreteho o seba aby bol kvoli soplikom vyssie.
@cestovatelkaandrea no ved to, ani ona negrckáva... a ked bola celá od mlieka z nošteka jej vytekalo tak som sa preľakla... potom som jej to odsala a bolo to už ok... ale tiež som ju celú noc pozorovala... keď človek sa bojí o tie naše poklady
@cestovatelkaandrea a čím si plnila, klasická krémova plnka či aj s niakym ovocím...a oni s čím mávajú torty?
@cilicka22 @cestovatelkaandrea šikovné deti máme, to nemôže nikto poprieť 😀 😀
Ráno malú vstala o štvrť na šesť 🙄 doobeda sme boli na plavárni, naivne som dúfala, že ju to unaví... Došli sme domov a ešte ani obed nechcela 😕 Ale nakoniec niečo zjedla, sme zaspali. O druhej som bola taká unavená, že som ledva stála na nohách a o štvrtej ani nehovorím 😀 Vzala som ju do mesta, pešo sme hodili hore-dolu, po ihriskách, obchodoch, parkoch. Zjedla olovrant a už sa bláznila ďalej 😠 Totálny nezmar, ja už na oči nevidím 😅
Posledné dni rozmýšľam nad tým, čo spravím, ak bude o týždeň počas cestovania taká hyperaktívna 😔 Vo vlaku s ňou ešte môžem chodiť po uličke, do jedálenského vozňa, to snáď nejako prežijeme. Ale v lietadle? 😨 Kam s ňou pôjdem??
Niektoré hračky som jej vzala a dám jej ich až počas cesty, budú pre ňu akoby nové a snáď sa s nimi trošku pohrá. Vezmem taký malý prehrávač, CDčká s hudbou, nejakú rozprávku, detské knižky. Čo by sa ešte dalo? 😒
@cilicka22 cez den je dobručká a večer vždy začne vyvádzať... nechcela ani papať... len sa zvýjala v bolesti tak som jej nakoniec musela dať po týždni nutrilon.... ešte má pupáčiky... dnes som jej kúpila aj excipial kids...
veru zajtra na fotenie, no som zvedavá... díky... ked budú foto tak jasné že dám
@mia258 to máš pravdu,aj mi mávame občas také tie jeho hyperaktívne dni, ráno vstane o piatej a je čulí, a ja ledva oči rozliepam,kým sa preberiem, ale musím vsať či chcem či nechcem lebo ma ťahá z postele za ruku a kričí mama mick mama mick..(mickeymous) poobede zase bez spanku, jemu sa spinkať nechce skáče po posteli, a ja padám od únavy a on si začne listovať knižku, hrozne čosi...........
Včera mi zase hodil do bubna v pračke čokoládovú dobošku...to bolo radosť, ked sa mu to podarilo, no ja som ale zvedavá ako to odtiaľ vyberiem ☹ ☹inak si to odnesie moje prádlo 😖
@cestovatelkaandrea ta tortička je nádherná 🙂 a určite aj super chutnala 😉
@saemi ako som tu čítala tak mate probém s grckaním ...aj my sme s tým mali problém vyskúšali sme všetko možné aby sme to zmiernili ale nakoniec to odznelo ako rástol a ako sme prešli na tuhú stravu....ja som mu dávala pod madrac ešte vankúšik aby spinkal v šikmej polohe aby keď mu aj vyhodí mliečko tak aby mu nezabehlo tiež som ho dávala spinkať na bok medzi také dva trojholníčky, ktoré slúžia nato aby sa bábo neprevrátilo na bruško a môžem povedať, že nám to dosť poslúžilo...neboj ako bude mala rásť tak to aj pomaličky odznie.
My však máme od malička problémy s kakanim a už neviem čo by som mu dala aby som mu to uľahčila ☹ nemáte niektorá nejaké skúsenosti čo by zabralo na tvrdú stolicu....niekedy kakáme aj tri hodky ☹ a keď ho vidím ako sa trápi tak by som to s nim hneď menila .....aj včera večer od pol siedmej do deviatej a nič ☹ potom každú pol hodku "maminka kakať" a nič ☹....no a nakoniec sa nám to podarilo o pol noci 🙂 a spinkali sme až do rána.
@mia258 ako to čítam tak ako keby som videla moju malú už velkú 😉 ta ako keby išla na duracelky 😀 no teraz ju do niečoho natlačiť to je umenie 🙂 ...tá mi už od 10 mes spala len cez obed a od 1,5 roka už vôbec to bol maratón 😀 ......a ako keby to drobček vedel ten je úplný opak, ten si pospinká, je úplný pohoďák a zatial si dá aj povedať 😉 obdobie vzdoru sme zatial nemali takže uvidíme 🙂
@cilicka22 ďakujem, na kreslenie som zabudla, to je dobrý nápad 😵 Už som jej vzala takú tvrdú podložku na kreslenie a pastelky. Aspoň chvíľku ju to dúfam zabaví.
Šikovný 😀 😀 Ja niekedy žasnem nad tým, čo tie deti nevymyslia 😀
@babu9 moja prespí celú noc, len keď ju trápia zúbky tak sa občas zobudí ale inak nie. A cez obed zvykla tak 2 hodinky, len teraz si stále posúva čas 😠
Ale už mi zaspala, kuchyňa po obednom výbuchu umytá 😅 len si pôjdem urobiť kávu a môžem chvíľku relaxovať 😵
A vy ako baby? Čo robíte cez víkend? 🙂
Ja dneska makám v práci 😖 a už aby bolo 19.00 pero púšťam z ruky a frčím domov k pokladikom 🙂
a v neďeľu si budeme užívať blaženého voľna 🙂
@mia258 no to ti deta závidím 😉 my ako si sa nevieme v noci umravniť sme hore niekedy aj 3-4x a keď idem do práce tak mám toho plné bríle 😖 síce je to len o čajíku, keď nevie nájsť svojho maznáčka, keď chceme čúrať a keď je tak zamotaný do perinky, že sa ani nevie otočiť, ale ja keď k nemu vstanem tak mám problém znovu zaspať, polovička nie ten sa otočí a v momente spí a pritom on je na materskej tak po správnosti 😉 by mal on k nemu vstávať nie 😀 ...ale dúfam, že už čoskoro prespíme celú noc
ahojte baby už ste začali s vianočným upratovaním, ja už pomaličky ale isto začínam, ale moc sa mi do toho nechce ☹
@mia258 : Veru pomali dalej zajdes 😀
@cestovatelkaandrea :Prestupuje z jeho postele na vasu 😕 no pekne...ja si to ani neviem predstavyt....ja stale rovnako zubky nikde a musim v noci stavat kazdu hodinu ☹ som uz vycerpana a a mam taky pocit ze to uz od unavy nezvladnem 🙄

@cilicka22 kukni moj dalsi vytvor na zajtrajsiu oslavu drobcovej kamaratky