Maminky na rozprávanie. Nájde sa niekto?
ahojte maminky som tu nova a na taj stranke nieje s kym pokecať.Kto mate zaujem kontaktujte ma tu na fore alebo prostrednictvom IP. 😉
@babu9 Od Kričkov, tam ich je ale viac, moj švagor chodí s Darinkou Kričkovou, tak neviem či z rodinky alebo poznáš len po mene..
Nám probiotika celkom pomohli ked sme mávali antibiotika, a dosť často s nich mal zápchu chúdatko moje ☹ ale teraz už je to dobre...a neskúšala si niake babské recepty ☹
@babu9 ahoj... máme, lebo si nevie odgrgnúť... jeden krát z 10 sa jej to podarí.... aj my máme také valčeky špecial na to... aj dnes sme boli na fotení a 2x sa pogrckala... ale to sa ani nečudujem... prezliekali sme ju, rôzne polohy... inak zasa až tak často našťastie negrcká...
ja viem, musí z toho vyrásť
@babu9 no to je jediná moja záchrana, že aspoň ako tak sa v noci vyspím. Aj keď niekedy idem spať o jednej a o piatej už kričí z postieľky, ale utešujem sa, že mohlo byť aj horšie 😀
Môj muž vstane občas, ale nechcem ho otravovať, lebo chodí do práce a teraz má iné starosti 😒
@cilicka22 vieš že hej? 😵 Asi som úplný blázon a veľa vecí už mám zbalených, mám napísaný zoznam, čo musíme zobrať, aby sme nič nezabudli 😅 A ďalší týždeň už našťastie bude po tom, dúfam, že sa toho dožijem 😀
Poobede sme boli v centre, pohrať sa s deťmi 🙂 Jeden chlapček tam oslavoval narodky, tak sme mu narýchlo kúpili aj sladkosť, malá sa vybláznila, napapala a už spinká 😵
@mia258 no ved jasné choď si ľahnúť, nič ti neutečie aj zajtra je deň, nech naberieš sily na zajtra aby sme tých naších drobcov zvládli,aj ja už za chviľkú pojdem dnes bol ťažký deň, začala som s vianočný upratovaním, čo som upratala malý opäť rozhádzal a tak dokola..som utierala prach v kuchyni, a malý si dal stoličku aby dočiahol na vedierko s vodou a zobral svoju kefku na zúbky a už si išiel umývať...no húra, všade mokro a ešte aj on 🙂 😀 😉
@mia258 ja som sa dnes rozhodla, že navarim si obed, upracem kuchynu, troška zmyjem podlahu, dám malého búvať a poobede sa chystám k mamine..dať si trošku pauzu od upratovania..ved základ už mám už len tie okná ked konečne prestane pršať, lebo si budú myslieť že mi šiši.. 😀 😀
Ale tiež to nejdem niak prehanať s upratovaním, aby mi aj niake sily ostali na malého lebo od 12.decembra sme až do vianoce sami ☹ ☹ tak všetko ostava na mne, snad to niak zvládneme 😉
@saemi nám pomohlo na grganie, to polohovanie v postieľke, uložiť ho na bôčik do postielky a tak nevyvracia mliečko, ale mi sme mali aj mierny reflux, tak to aj preto..ja som malému dávala nutrilom AR, antirefluxný lebo mne skoro celý obsah mliečka čo spapal aj vyvratil, tak mi doktorka poradila aby som mu pomedzi moje mliečko dával aj tento nutrilon..a pomohlo nám to, už toľko nevygrckával...
A akú kozmetiku používaš, nemože to byť aj s toho, možno jej niečo nerobí dobre..

@cilicka22 skúšala som aj probio a aj berieme dophilusky ale akosi moc nezaberajú....vo štvrtok zjedol asi tri manďošky potom chcel mliečko, najprv som namietala, že nie veď ho bude bolieť bruško ale tak nastojčil, že som mu troško dala a dúfajuc, že keď tak aspoň to pôjde ľahko ......nuž nič ako keby sa nechumelilo nás tuším nič nepreženie a ani nepohne ☹
Priekopu poznám ale nechodievame tam, cez Martin len prebehneme alebo ideme len na nákup a pádime na chalupu máme ju za Nolčovom...v Turanoch sa zastavíme u svokry a švagrovcov volajú sa Kričkovci poznáš?