icon

Maminky na rozprávanie. Nájde sa niekto?

rozpravka99
25. júl 2011

ahojte maminky som tu nova a na taj stranke nieje s kym pokecať.Kto mate zaujem kontaktujte ma tu na fore alebo prostrednictvom IP. 😉

mia258
5. dec 2011

@cilicka22 aj v Prahe som bola v ZOO, tam je tiež super. Ale na trhoch v Prahe som ešte nebola. Uvidím ako sa bude Mii páčiť cestovanie a v KE, či nebude mať aspoň trošku kľudnejšie obdobie a možno pôjdeme aj tam 😅

saemi
5. dec 2011

@cilicka22 no tak som mala rušnú noc... čo už... naša aj cez den včera aj v noci

cilicka22
5. dec 2011

@mia258 uvidiš možno ta prekvapí a stihnete všetko pozrieť čo ste si naplánovali... 😀 😀

cilicka22
5. dec 2011

@saemi aj som z toho bola tiež na nervy, unavená ako kôň a nevyspatá..mna zase malý budí nato že mi ťahá vlasy, no vlastne sa s nimi hrá a ked sa v noci zobudí a potiahne ma za vlasy má istotu že som tam..tak to sa ti potom ani spať nedá.. 😖

mia258
5. dec 2011

@cilicka22 to by bolo super 😵

Ja som šla pre malú do jaslí, už som bola oblečená a zrazu vošiel dnu mm aj s ňou na rukách 😀 Bol ju vziať skôr ale dnes vraj niekde boli (neviem, nepochopila som 😅 ), tak do seba nahádzala rýchlo obed 😕 a už leží v postieľke, mm jej číta rozprávku 😵

saemi
5. dec 2011

@cilicka22 no pekne... my sme boli teraz vonku...

cestovatelkaandrea
5. dec 2011

@cilicka22 no aj my mame umely stromcek. zivy si tiez neviem zatial predstavit. drobec by ho polieval a otrhaval ihlicie. Takze umely je bezpecnejsi. A celkovo ja moc zivy ani nechcem. Je mi luto nechat zotat zivy stromcek kvoli tomu aby som ho mala doma tak na dva tyzdne. Mozno este v kvetinaci ale to az neskor.
A kde mate tatina, ked ste sami?

cestovatelkaandrea
5. dec 2011

@mia258 on normalne aj vcera chcel ist za nou, tak sme mu museli vymyslat riadny program aby si na nu moc nespominal. dnes rano plakal ako o zavod v skolke, lebo tam nebola. A ked tam rano nie je Hannah alebo este jeden kamarat Eliel, tak place za nami. No zajtra hu tam bude mat, tak bude vesely.
Ze vstavat o 5.15. To mna by uz uplne zlomilo, nakolko chodim dost neskoro spavat. Napr. vcera som sa pustila do robenia torty na moje narodeniny do prace, tak som isla spat zas okolo jednej.
To este zo sna Damian plakal, tak som dnes akasi ospala.

cestovatelkaandrea
5. dec 2011

@cilicka22, @mia258
Bojnice su nadherne a aj zamok je nadherny pred vianocami. Odporucam 😉

cilicka22
5. dec 2011

@cestovatelkaandrea mi veľmi radi chodievame do Bojníc je to naše najoblúbenejšie miesto, chodievame tam každý rok..malý to tam zbožnuje a hlavne opičky a sloníky 😀 😀

cilicka22
5. dec 2011

@cestovatelkaandrea no ani ja moc živé stromčeky nemusím, aj to opadáva a ked ku konciu sviatkov vidím ako ležia pri košoch a to v tom lepšom prípade alebo niektorým sa ich tiaži aj ku košom dať alebo ked je zber, tak mi je ich ľúto..urobili radosť na pár dní a koniec.. ☹

Mám radšej umelý je to praktickejšie..tatino nám ide na fušku, tak ostávam slamená vdova a moj malý drobček..ale aspon si napečiem, upracem a možem sa venovať len drobcovi a sebe..snad si pri nom nájdem čas aj na oddych 😅

cilicka22
5. dec 2011

@saemi ahoj mi sme akurát prišli z mesta, boli sme pozrieť s malý mikuláša, no bola tam taká čertica a tá tak kričala že niektorý rodičia museli odísť z detmi lebo sa jej báli..no čosi hrozné..fakt čertica...a čo si robila dnes ty? 😀

saemi
5. dec 2011

@cilicka22 no bože... takto vystrašiť deti... my ideme zajtra tu na Mikuláša...
dnes sme boli 2x vonku... prišiel mi vianočný stromček čo som obj. a nemohla som vydržať tak mi už máme aj ozdobený stromček... troška v predstihu 🙂
a inak nič... len tak oddych... pôjdeme malú kúpať keď sa zobudí...
v stredu by mali prísť malej aj náušničky...

mia258
5. dec 2011

@cestovatelkaandrea až taký naviazaný je na ňu? 🙂
A ako dopadla tortička? 😵 No ja chodím spať medzi 11 a 1. Tiež ráno ledva vstanem z postele a preklínam všetko 😅 Ale nemám na výber 😀

cilicka22
5. dec 2011

@saemi tak vy už máte vianočnú náladu v plnom prude..mi staviame stromček až týžden pred vianocami ale teraz budem mať pomocníka na nezaplatenie...moje malé zlatíčko 😀 ..a odkiaľ si objednávala..

cilicka22
5. dec 2011

Malý búva.. tak konečne oddych, dnes bol plný energie, aj uspávanie bolo nadlho.....kuknem čo nové, popritom si pozriem telku a pojdem spať.. 😀 😀 ozaj ved ešte nachystať mikulášika do čižmičiek.. 😀 😀

saemi
5. dec 2011

@cilicka22 to teda hej... drahý ked to zbadá tak si pomyslí že som šiši že už máme stromček...
no naša už spí... kúpali sme ju... dala som jej na večeru ten nutrilon AR... veru nachystať mikuláša... aj havinovi som kúpila 🙂

cilicka22
5. dec 2011

@saemi ty si ale dobrý mikulášik ked myslíš aj na havina 😀 mali by sme si aj mi tie naše čižmičky vyčistiť ..možno aj mi čosi dostaneme 😀 😀

a ako ten nutrilon, pomáha či si jej to dala prvý krát, mi sme si ho museli dať od pediatričky predpisať na recept..

saemi
5. dec 2011

@cilicka22 no jasné 🙂 veď havino je náš člen rodiny... Miuškin braček 🙂
no možno... ale pochybujem...
dnes som jej ho dala 1x... prečo predpísať?
ak jej bude pomáhať dám aj ja predpísať, bude to lacnejšie...

dadqa86
5. dec 2011

@cilicka22 :
@cestovatelkaandrea :Ahojte baby...No ja som sa este stale nedostala ktim oknam 😀 😀 😀 😀 nejako mi to nevidava dnes ideme zase do poradne tak neviem ci mi nejaky cas ostane idu nas ockovat....prach mam uz poutierani,ale tie nestastne okna 😀....No ja by som sa isla porozpravat z riaditelkou sak to nieje normalne tak ako si napisala co ma kto strasit 3-rocne dieta.... 😠 chudatko ☹

bebemaly
6. dec 2011

@dadqa86 ahoj ak sa môžem zapojiť, ja som umývala okná tento týždeň, pršal mrznúci dážď, handra mi zamrzla, kosa ako v ruskom filme, a ešte sa mi aj zotmelo 😀 takže ani neviem, ako som ich umyla. No ale čo môže jedna mamina na md, proste robíš, keď dieťa spí a máš čas, t.j. žiaden akútny výbuch v kuchyni, hračky po kolená,a ani pokreslené steny 😝 a okrem toho, vianoce začnú aj bez priezračne čistých okien 😀

cilicka22
6. dec 2011

@saemi u nás ho nedávajú v lekárni bez receptu, to sa dáva iba deťom ktoré majú reflux,preukázaný sonom..tak neviem mi sme sa ho museli u pediatričky dožadovať..u vás sa dá kupiť normálne bez receptu?

Krásneho a štedrého mikuláša 😀 😀

cilicka22
6. dec 2011

@bebemaly tak to ti musím dať za pravdu, naše drobce ani náhodou nezaujíma či máme umyté okná ale či bude dostatok darčekov 😀

cilicka22
6. dec 2011

Krásneho mikuláša všetkým prajem... 😀 😀

cilicka22
6. dec 2011

@dadqa86 neboj niesi sama moje okná sú tiež stále rovnaké-neumyté, u nás stále prší..ale snad do vianoc prestane a ja si ich konečne umyjem..už len tie okná a niečo napiecť, dokúpiť niake drobnosti a vianoce možu prisť.. 🙂

saemi
6. dec 2011

@cilicka22 hej normal, nechápem

cestovatelkaandrea
6. dec 2011

@cilicka22 no my sme si kvoli tomu kupili u nas celorocny vstup do ZOO. Teraz v sobotu ideme pozriet mladatko nosorozca, co sa u nas narodilo v novembri. No a ti ludia, co si kupili celorocny vstup, maju moznost ist pozriet mladatko medzi 9-10 hodinou rano, potom bude schovane pred verejnostou az do buduceho roka. Ale ludia ho mozu vidiet cez obrazovky v ZOO. 🙂 Tak sa tesim, lebo drobec tiez zvieratka miluje.

cestovatelkaandrea
6. dec 2011

@mia258 strasne ju ma rad. oni uz ako male babatka, ked mali 6 mesiacov a lezali vedla seba v boxe v skolke, tak sa na seba usmievali. a ostalo im to doteraz. Hannah place za nim a Damian za nou. Chodia ako taky manzelsky parik. Normalne by si tomu neverila, keby si to nevidela na zivo. Aj moja mama len kukala, ze ako sa maju radi. No ta macickovska dopadla dobre. A vcera som o jednej skoncila tu moju na zajtra. Spravila som si taky vesely klobucik. Snad vecer sem hodim fotky, aby ste si mohli pozriet. Dufam, ze to bude vsetkym aj chutit, pridala som tak trocha rumu 😀 tak sa budu cudovat, ze to je za chut alkoholu.

cestovatelkaandrea
6. dec 2011

@dadqa86 no vsak porob, ked budes mat cas. okna ti neujdu neboj sa 😉
najprv som sa porozpravala s ucitelkou a ak to nezabere pojdem za riaditelkou, ze nevidim zmenu. ale stve ma to riadne, takych drobcov strasit.

cilicka22
6. dec 2011

@saemi lebo že antirefluxné sa predáva len s recepotom od pediatričky, deti ktoré nemajú reflux potvrdení sonom, by ho nemali mať voľno predajné..tak neviem