Maminky na rozprávanie. Nájde sa niekto?
ahojte maminky som tu nova a na taj stranke nieje s kym pokecať.Kto mate zaujem kontaktujte ma tu na fore alebo prostrednictvom IP. 😉
@cilicka22 ahoj, tak to poznám, môj si lažká na vankúšik, riťka hore a robí sa, že hajá, a najradšej sa hrá na tatinka, vtedy vydáva zvuk akože chrápe, no na odpadnutie, a to si sám, nechápem z tých detičiek, také sú roztomilé 🙂 boli sme o šiestej hore malinký nie a nie zaspaťtak som mu zapla teleráno a to ho odrovnalo,som ani netušila že juraška s kvetkou majú uspávací dáky mód. a teraz ešte hajká, tradične riťuškou hore, ručičky pod hlávkou..ako trpaslíček...juj, snáď si stihnem vypiť kávičku. U nás slniečko svieti, dokonca modrá obloha 🙂 pôjdeme von pekne, na dvor.a keď malinký pôjde spať, vylepím dnes na okná obrázky, už ich vystrihujem dáky čas..blééé..nerada vystrihujem, ale malinký sa poteší 🙂
Dievčatá, ako vigantol, dávate aj starším detičkám? ja som cez leto nedávala, ale teraz som ho už vytiahla, a začnem dávať, keď toho slniečka nie je toľko
@bebemaly no ja sa tiež nestačím diviť čo ten náš drobec dokáže vymyslieť.. 😀 😀 no u nás je zase zamračené, asi bude každú chviľku pršať..no ale chcem s ním isť von tak by nemuselo, niako extra liať..
ja už som vylepila nálepky s dedom mrázom a vločkami..pri našom malom by to vystrihovanie nedopadlo dobre 😵 😵 bolo by postrihané asi všetko aj obrus 😀 😀
@cilicka22 však to, ja strihám tajne, pod rúškom noci a schovávam dotyčné inkriminované vystrihovanky 🙂 deda mráza budeme mať, anjelikov, zvončeky, sviečky, dáko to nakombinujem. by som sa aj na celé vystrih. vykašľala, ale našla som krásne šablóny 🙂 jasné, bežte, ja chodím s malý von na chvíľku aj keď je mrcha počasie, máme krásny zateplený pršák a gumáčiky, vždy aspoň na chvíľu 🙂
@bebemaly no ešte si dovarím a pojdeme...potrebuje si aj skočiť do obchodu na nákup..dúfam že mi zase nenaplní celý košík, radšej ho asi necham v kočíku.....ale odtiaľ zase vykrikuje dada..tz.daj daj 😀 😀 ak nebude chcieť spať poobede doma a bude vymýšľať tak ho zoberiem aspon na chviľku..
@bebemaly ano, jeden vecer som upiekla korpus a porobila z cukrovej pasty kvetinky maslicku. no a na druhy den som si spravila dva druhy kremu, potiahla tortu a ozdobila kvetinkami. 🙂
@cilicka22 no ja vacsinou pisem z prace pocas kavickovy prestavok, cize dva krat denne alebo aj pocas obednej prestavky.
no s mikulasom to bola sranda. vecer 5.12. nam Damian zaspal v aute o 5.30 cestou domov a zobudil sa az rano o 7.00, takze sme nemohli urobit tradiciu mikulasa v ten den. takze sme topanocky cistili vcera a dali ich do okna. No a dnes rano si nasiel v svojej cizme strasne vela sladkosti, tak bol strasne rad. Tak sa radoval, ze musel hned zobrat jedno lizatko aj Hannah do skolky 😀
@mia258 my sme sa tiez dali dokopy s rodicmi zo skolky a teraz sme priatelia. drobci sa poznaju zo skolky tak nemaju problem sa hrat aj vo volnom case spolu. mozno by ste mohli aj nieco taketo skusit.
@cilicka22 dakujem, keby sa dalo tak poslem 😉
@cestovatelkaandrea zlatý ale vidiš ako sa krásne podelil so svojim mikulášikom 😀 😀
@cestovatelkaandrea jého, neskutočne si šikovná, to ja veľmi obdivujem, moje pečenie vyzerá asi tak, že niečo vylejem do plechu..no som teda hrozná kuchárka 😝
@cilicka22 uff no riadne 😒
Dnes je to už trošku lepšie, len ráno sme mali doma cirkus, lebo si nevedela sama otvoriť fľašku, potom si nevedela obuť topánky, učesať sa, atď. A keďže sme vo fáze VŠETKO SAMA, nervy dostane rýchlo a potom ja z nej 😀
@cestovatelkaandrea tortičky sú krásne 😵 Škoda, že ja také veci nestíham 😒 Ja som rada, že stihnem tiramisu a podobne 😅
Mne sa nezdá, že by mali ostatné mami z jaslí záujem o niečo také 😖
@cilicka22 nie, toto ona nerobí. Za to by sa asi hanbila aj sama pred sebou.
Ale zas vysmievať sa mi do očí, to ju baví zo všetkého najviac 🙄 Keď ju komplet oblečiem, skočím ešte do izby pre tašku, prídem späť k dverám a ona stojí pred dverami holá... Ja ju obliekam 45minút a ona sa vyzlečie za 10 sekúnd.
@cilicka22 viac sa nevyhádzala... boli sme vonku a ešte raz pôjdeme... vonku je spokojná... len nešla elektrika tak som kočík musela trepať po schodoch...
dnes príde aj drahý domov... 🙂 a ešte prišiel z roboty aj 13.plat čo som vôbec nerátala tak sa veľmi teším...
ešte keby Miuška nemala bolesti... tak ste sa fajn vyspali.
@saemi aj mi sme nedávno prišli z vonku, ale tu je riadna kosa tak malý trošku vymrzol a búva jedna radosť 😀 😀 tak to je super...
No vidíš to máš od nich taký malý vianočný darček, čo ozaj poteší..každá korunka dobrá..a hlavne ked ssa blížia sviatky..no nie 🙂
Konečne sme sa ako tak vyspali ale pravdu povedia aj mi chýbalo v noci to jeho túlenie sa k mamine, aj ked bol hned vedla v postielke bolo mi smutno.. 😅
@saemi no pravdu povediac aj áno, som mužovi povedala že ked pojde malý spávať do svojej izbičky tak aby mi tam kupil druhú posteľ, lebo mi bude strašne chýbať a myslím že ja mu tiež..je zvyknutý že ked sa v noci zobí na niečo..stačí ked sa mu prihovorím a on si naspäť ľažká, taký je zlatý ešte si zamrmle mama a búva 😀 😀
Dúfam že vám tie koliky čo najskôr skončia, viem aké sú to nervy aj mne bolo kade ako ☹ ☹ aj som si s ním občas poplakala 😉
ale pride manžel a pomože ti aspon si trošku oddychneš, taká pomoc je na nezaplatenie.. 😅
@cilicka22 to asi preto, ze Hannah je nieco ako jeho frajerka 😀 nikto sa k nej nemoze priblizit a ak je nahodou v inej triede tak uz zdrha po schodoch za nou 😀
@cilicka22 mamina mi ju našťastie pestovala celú noc a ja som si ju vzala až o 5h... len mi ju nosila na kojenie...
veď aj ten príde chudák unavený, nevyspatý... neviem či tu pre istotu nezostane mamina aj túto noc...
už nejdeme von... zaspala, tak ju nechcem budiť obliekaním... tak som sa bola prejsť s havinom, ako sa ochladilo...
ved by jej to už chudiatku mohlo prejsť...
kamoškyn malý prespí 7h, tak to je sila...
no budeš si musieť zvyknúť spinkať bez drobca... a venovať sa manželovi 🙂
@bebemaly dakujem, ale aj take vyliate kolace na plech chutia super.
@cestovatelkaandrea jej to musí byť zlaté, no žasnem aké sú tie deti múdre, moja malá neter má tiež takého kamaráta Samka a vraví že je to jej frajer, že sa aj zobrali a dali si pusinky..a minule ked sme boli u nich na nášteve, tak sa jej pýtam kde je Samko, tak vieš čo mi povedala "mi sme sa rozviedli, ma nasral, tak som mu povedala že je pako...lebo sa hral s jej kamarátkou...no ja som skoro vybuchla od smiechu a to má len 5 rokov, sa máme.. 😀 😀
@mia258 aj ja to robim len tak tak o drzku, po veceroch a potom chodim nevyspata do prace 😝
to je potom tazko, ked rodicia moc nemaju zaujem. my sme to mali opacne. praveze nas rodicia samy oslovili, ci by sme sa nestretli vo volnom case.

@saemi Dobré ránko tak čo malá nevyhádzala sa ešte viac...moj malý spal v tej novej postielke a celkom dobre som sa konečne vyspala,preliezol si ku mne až nad ránom a to sme išli už hore o 6.00 ale celkom fajn..uvidíme dnes..
To robíš dobre že chodíte za každého počasia vonku, aj ja sa snažím ho naučiť na každé počasie a chodime i ked len na hodinku ked je ozaj riadna zima..ale snažím sa chodiť stále.. 🙂