Maminky na rozprávanie. Nájde sa niekto?
ahojte maminky som tu nova a na taj stranke nieje s kym pokecať.Kto mate zaujem kontaktujte ma tu na fore alebo prostrednictvom IP. 😉
@saemi no to asi áno..ale niak to zvládneme.. 😀 😀...ale ved aj tak ti celkom dobre spinká aspon podľa toho čo píšeš spinká cez den celkom pekne..no asi horšie je to v noci..ale to sa zmení neboj..nepočúvaj také radi on to moc nepoteší a potom možno len tíško závidieť mamičkám takých dobrých detí..ved aj ty sa dočkáš..uvidiš 🙂 🙂 ozaj a čo vianočná horúčka ťa zastihla či ani nemáš asi kedy..ja viem.., ja tiež chystám ked malý spinká, rýchlo upratať, umyť okná, nahodiť vianočnú výzdobu no a darčeky asi na poslednú chviľu..niečo už mám ale ešte mi toho dosť chýba..ved to sa všetko pri malom stihnuť nedá..a čo ty
@saemi no ved to najhlavnejšie už máš...a vianoce aj bez niakeho veľkého upratovania sa zobídu..ja si chcem tiež doma niečo napiecť, malý mi bude asistovať pri medovníčkov, som mu sľúbila že mi ich bude vykrajovať a kúpila som mu aj farebné guličky na ozdobenie..tak uvidíme ako to dopadne 😀 😀 či niečo vykrojíme alebo bude viac na zemi 😅 😅 ja tiež najradšej nakupujem cez net..aspon také väčšie veci..ked malému do izbičky alebo do domácnosti niečo..na menšie nákupi chodim rada aj s malým, on strašne rád chodí s tým detským vozíčkom a všetko čo ho zaujme tak si tam nakladie..tak si vieš predstaviť ako sa asi tvárim ked prideme na pokladnu..z jednej sladkosti a jedného džúsika je desať 😅 😅 😀 😀
Moja veľmi rada by som ti pomohla ale naozaj neviem čo by som ti poradila, skúsila si čo sa dalo tak neviem, ked ani tieto kvapky jej nezaberajú..a ten sab simplex ti niekto neporadil..musíš len skúšať ako aj mi..čo zaberie ☹ ☹
@bebemaly :Ahojky ako sa dnes mame?
@jarkam2 :Ahoj ale kdeze nema este ani jeden zubok :(,ale plani je osto stest tak to zacalo uz aj u vas noo to si uzijes 😒 ☹
@cilicka22 :Ja tiez ked som sa nad ranom zobudila a isla k malemu som len tak nahodou kukla von oknom a ahahooo sneh,ale to len ako keby niekto posipal praskovy cukor a teraz nic len voda a mokro vsetko sa to rozpusilo 🙂 ja si myslim ze este snezit bude 😉
@cilicka22 :Ale de moja zubok nikde vcera sme boli v poradni a ma 6610g a 68cm 🙂 doktorka vravela ze bude mat chudu postavu a ze bude vysoki a to bude po mojom ocinovi on je taky xixixixi pekne aspom na dociahne ked budem ciet umyvat luster 😀 😀 😀 nooo sak jasne ze napadne musiiiiiiiiiiiiiiiii u nas nepoletuje nic,ale zato chladno je poriadne 🙂
@dadqa86 aj u nás je riadna kosa, som sa bola s malým prejsť a skoro sme obaja zamrzli..som s ním musela íst radšej domov..a cestou mi zaspal v kočíku..tak som si doma aspon trošku oddýchla.. 🙂
no možno mu potom vídu naraz..moj drobec je tiež taký vyšší asi po tatinovi, lebo ja som skor nižšej postavy..pozerám že malý má šesť mesiacov a už sedkáte.. 🙂
fičím, lebo sa šušník zobudí, majte sa zatiaľ 🙂
@saemi no to áno, treba skúšať čo sa dá, aspon trošku im pomocť, aj mi sme skúšali a skúšali...musím ísť..malý sa dožaduje mojej pozornosti, chce si kresliť, a to bez dozoru nedopadne dobre..aspon nie pre steny a obrus..tak zatiaľ pa..večer sa stavím na kus rečí..ak sa mi podarí..pekný večer 🙂 🙂
Idem aj ja tak sa majte pekne papa 🙂
U nás krásne sneží, perimbabka sa už zobudila.. 😀 😀 konečne to pripomína že sa blížia vianoce.. 😵 😵

@saemi aspoon ti maminka trošku pomože, tie naše maminky sú v začiatkoch na nezaplatenie no nie 😉 😀
To by si priala asi každá mamina aby jej dieťatko na začiatku hned takto dobre spinkalo..no každé dieťa je iné, a možno mi sme sa nevyspali v začiatkoch a neskor sa nám to vynahradí.. 😀 😀
No len aby si aj on zvykol spinkať bez maminy.. 😉