icon

Maminky na rozprávanie. Nájde sa niekto?

rozpravka99
25. júl 2011

ahojte maminky som tu nova a na taj stranke nieje s kym pokecať.Kto mate zaujem kontaktujte ma tu na fore alebo prostrednictvom IP. 😉

saemi
15. dec 2011

@cestovatelkaandrea ved aspon vidis aky je charakter ludi

saemi
15. dec 2011

@cilicka22 hej aspon v noci som spala. Bola som s malou vonku, zacalo prsat tak sme doma uz. Pojdem na postu poslat balik, predala som jedny plienky. Mamina vari. Dnes mi pride drahy domov. Miuska sa jeduje. Dany spi a tak. A ty co?

svetlankat
15. dec 2011

@cilicka22 ja nechcem strasit, ale podobnu bolest som mala pri slepom creve, u mna to zacalo, ako keby som bola hladna, take krce a potom to preslo do praveho boku. Ak to neprejde asi by som zasla k dr. Drzim paste, ze to prejde skoro a same.

cestovatelkaandrea
15. dec 2011

@cilicka22 no dufam, ze ti to prejde. ja som mala take nieco ked som bola mladsia. sem tam to zrazu prislo. som si myslela, ze sa zblaznim. odkedy som upravila jedalnicek a viac sa hybem, tak tieto problemy nemavam. no pri detoch je to fakt tazke. neda sa ti pustit Matkovi rozpravky alebo s nim iba skladat alebo nieco take, kde by ste sa moc nehybali?

mia258
15. dec 2011

@cestovatelkaandrea Keď mi malá vyrastie, možno sa toho dočkám 😅 Dovtedy... 😀
Ono to bude asi tými odlišnými mentalitami národov, síce sme stále v Európe, ale rozdiely sú riadne.
Boli sme len tu v KE na trhoch, síce sme chceli ísť aj do Viedne pozrieť, ale nechce sa mi tam cestovať toľko hodín aj s malou len kvôli jednému dňu. Ona bude z cestovania nervózna, že nemôže nikde chodiť len sedieť, ja dostanem nervy z nej a pokazíme si celý deň 😀

svetlankat
15. dec 2011

@mia258 ako bolo na trhoch? Ja sa priznam este som nebola. Mala sa dava ako tak dokopy, tak by som uz aj mohla ist sa prejst

cilicka22
15. dec 2011

@saemi mne malý nedávno zaspal, som si navarila..idem zložiť a požehliť prádlo..spravým si k tomu kávičku nech mi to ide lepšie..a potom chcem ísť s malým vonka..musím sa niak premocť..lebo ma to ešte boli..ale aspon na chvíľku 😀

cilicka22
15. dec 2011

@svetlankat jeeeeeejko dakujem..v to dúfam aj ja..už ma to ale bolí o čosi menej..ale bolí..dúfam že ma to obíde..a hlavne teraz ked som s malým sama musím sa premocť aj ked to bolí a porobiť si čo mi treba..uvidime ako bude zajtra..a ked nie pojdem k dr. 😉

mia258
15. dec 2011

@svetlankat mojej sa to páčilo 😵 Prvý krát niečo také videla, tak len behala po hlavnej a ukazovala mi všetko v stánkoch, čo by chcela. No ani ročná výplata by nám asi nestačila 😀 😀 Papala kukuricu varenú, pečené gaštany, aj perník sme jej kúpili. S balónom sa promenádovala ako princezná 😀
Niekedy keď ideme do mesta, tak sa aspoň prejdeme cez stánky, nech sa vynadíva 🙂 A kúpili sme jej lapač snov od indiánov, tak od nich nechcela ani odísť 😅

svetlankat
15. dec 2011

@cilicka22 mozno ze si si len natiahla nejaky sval pri manipulacii s malym,no ved uvidis. A pradlo pocka, mala by si oddychovat

cilicka22
15. dec 2011

@cestovatelkaandrea dakujem..už je to o čosi lepšie..niak sa vari dam dokopy..malý je zlatý dnes je celkom dobručký..pozerá rozprávky aj sa sám trošku prehrá..ale musím sa mu aj povenovať lebo ho tie zúbky trápia tak je tiež mrzutý..ale ako keby vedel že ma niečo trápi..tak tak nevystrája..dúfam že to rýchlo prejde..mne sa to stalo po prvý krát..tak neviem..

svetlankat
15. dec 2011

@mia258 tak ste si to uzili, no musime uz aj my vyrazit. Malej je uzlepsie, tak by uz bolo nacase

cilicka22
15. dec 2011

@svetlankat no ved ja viem, ale asi to za mna nik nespraví..už to nieje až taká hrozná bolesť..vari to prejde..zatiaľ ma to chytilo len prvý krát..tak neviem..aj sa začínam trošku obávať ak tá bolesť uplne neustúpi ako to všetko bez manžela do vianoc zládneme ☹

mia258
15. dec 2011

@svetlankat večer je to ešte krajšie, keď sú rozsvietené svetlá, aj atmosféra je lepšia. A teraz posledné dni nie je až taká zima, aspoň nejaká útecha 😵

cilicka22
15. dec 2011

@mia258 ahoj tak ako sa máte? čo malá poslúcha..tak sa jej na trhoch páčilo.. 😀 😀

mia258
15. dec 2011

@cilicka22 no všelijako... ale malej sa zatiaľ väčšina veci páči, tak som šťastná aj za ňu 😉
Poslúcha len keď sa jej zachce, čo je jeden prípad z desiatich 😀 Ale nevadí, zatiaľ mi nedošla trpezlivosť, viem, že je to všetko úplne nové pre ňu, tak si musí zvyknúť a oťukať sa

cilicka22
15. dec 2011

@mia258 no to áno..a čo ty aspon si popritom všetko nájdeš čas aj pre seba a na oddych?

svetlankat
15. dec 2011

@cilicka22 ved prave preto ze si sama, by si sa mala serit, ved pradlo neujde. Ale presne chapem co si chcela napisat. Len sa setri.
@mia258 ved to, ze aspon nie je zima, keby aj prsat prestalo 🙂

mia258
15. dec 2011

@cilicka22 teraz som na pc, lebo malá spí, konečne od rána od šiestej 😅 Tak asi zisťujem nejaké info o autoškole (potrebujem vodičák) a chcem si aj nejaké zákony naštudovať, v pondelok doobeda sa mám stretnúť s právnikom ohľadne bývalého 🙄
Zatiaľ veľa času nemám, lebo musím všetko dôležité čo najskôr vybaviť, najlepšie ešte pred Vianocami 😀 A vyzerá to tak, že pôjdeme preč skôr, tak aby som to stihla.

cilicka22
15. dec 2011

@svetlankat ja viem mala by som..aj budem však času dosť..idem si len dať tu kávu..a aj niečo sladké možno...nemala by som viem..ale len také malé 😀 😀
Ozaj a čo drobček už sa má lepšie..dúfam že áno.. 🙂

mia258
15. dec 2011

@svetlankat "u nás" teraz neprší 😀 Ale tie ranné hmly mi riadne lezú na nervy! A strašné vlhko je, to ja nemusím 🙄

cilicka22
15. dec 2011

@mia258 no tak máš perno aj cez dovolenku..aj mi sme od šiestej na nohách..malý nechcel spať ani v noci..lapajko 😀 😀 tak som ledva vstala.. 😉 a čo sa stalo prečo skor, koli manželovej práci či..

svetlankat
15. dec 2011

@cilicka22 mame sa uzlepsie, aspon to tak vyzera, uz sa bojim aj nieco napisat aby som to nezakrikla. Dnes prvy krat po niekolkych dnoch nechutenstva zacala aj sama papat. Tak som mala velku radost. Tak hadam je to vsetko uz za nami.

svetlankat
15. dec 2011

@mia258 veru tie hmly su na nervy, ale vcera cely den prsalo, teda skoro, blata neskutocne vela. Taketo pocasie ja moc nemusim, take zablatene

cilicka22
15. dec 2011

@svetlankat jeej tak to je super..teším sa s tebou..konečne si možete užívať blížiace sa vianoce naplno..a chystáš sa aj piecť či už je napečené? 🙂

mia258
15. dec 2011

@cilicka22 tuším som čítala, zúbok mu ide? 😒
Ja dúfam, že toto obdobie, aspoň mesiac-dva vydržíme bez bolesti zo zúbkov, to by som sa tu už úplne zbláznila 😀
Ach, vieš čo... stále hádky s mamou, proste neviem, či to mám nechať tak a nevšímať si to a tváriť sa, že sa nič nedeje... alebo sa zbaliť a odísť čím skôr 😒 No a manželovi sa ozvali z Anglicka, z troch inzerátov (2 sú v jednom meste a 1 je inde). Tak to tam bude musieť ísť osobne pozrieť či ho vezmú. Asi koncom januára.

cilicka22
15. dec 2011

@mia258 to som netušila..prepáč..a čo je taká nieje rada že vás opäť vidí a hlavne vnučku či.. ☹ pekne od nej cez vianoce..tak si to teda manžel nerozmyslel..držím palce nech mu to víde..a ty sa potom chceš sťahovať ak náhodou si na to pripravená..

mia258
15. dec 2011

@svetlankat ja som malej musela kúpiť gumáky, lebo inak vieš ako by sme vyzerali 😀 A musím s ňou ísť vonku aj keď mrholí, lebo dnu by som sa s ňou zbláznila.

mia258
15. dec 2011

@cilicka22 popravde, ja som sa ešte nevybalila, lebo som len čakala, či sa niečo stane alebo nie. DÚFALA som strašne, že sa to nestane a už sme sa cez také veci preniesli ale vidím, že nie ☹
No povedala mi kadečo, že som zlá matka, že bola chyba, že som otehotnela atď. A kebyže mi to povie niekto iný, tak sa mu možno len vysmejem do tváre nech si hovorí čo chce, ale je to mama... o to viac to bolí 😢

cilicka22
15. dec 2011

@mia258 prepač že sa ťa to pýtam ale prečo ti takéto veci vraví práve tvoja mama, to fakt nieje moc pekne od nej..ale vobec nie 😠 čo jej vadí..ved si super mamina staráš sa o malú ako najlepšie vieš, a popri nej zvládaš aj kopu iný vecí, si šikovná tak..