Maminky na rozprávanie. Nájde sa niekto?
ahojte maminky som tu nova a na taj stranke nieje s kym pokecať.Kto mate zaujem kontaktujte ma tu na fore alebo prostrednictvom IP. 😉
@cilicka22 ja nechcem strasit, ale podobnu bolest som mala pri slepom creve, u mna to zacalo, ako keby som bola hladna, take krce a potom to preslo do praveho boku. Ak to neprejde asi by som zasla k dr. Drzim paste, ze to prejde skoro a same.
@cilicka22 no dufam, ze ti to prejde. ja som mala take nieco ked som bola mladsia. sem tam to zrazu prislo. som si myslela, ze sa zblaznim. odkedy som upravila jedalnicek a viac sa hybem, tak tieto problemy nemavam. no pri detoch je to fakt tazke. neda sa ti pustit Matkovi rozpravky alebo s nim iba skladat alebo nieco take, kde by ste sa moc nehybali?
@cestovatelkaandrea Keď mi malá vyrastie, možno sa toho dočkám 😅 Dovtedy... 😀
Ono to bude asi tými odlišnými mentalitami národov, síce sme stále v Európe, ale rozdiely sú riadne.
Boli sme len tu v KE na trhoch, síce sme chceli ísť aj do Viedne pozrieť, ale nechce sa mi tam cestovať toľko hodín aj s malou len kvôli jednému dňu. Ona bude z cestovania nervózna, že nemôže nikde chodiť len sedieť, ja dostanem nervy z nej a pokazíme si celý deň 😀
@mia258 ako bolo na trhoch? Ja sa priznam este som nebola. Mala sa dava ako tak dokopy, tak by som uz aj mohla ist sa prejst
@svetlankat jeeeeeejko dakujem..v to dúfam aj ja..už ma to ale bolí o čosi menej..ale bolí..dúfam že ma to obíde..a hlavne teraz ked som s malým sama musím sa premocť aj ked to bolí a porobiť si čo mi treba..uvidime ako bude zajtra..a ked nie pojdem k dr. 😉
@svetlankat mojej sa to páčilo 😵 Prvý krát niečo také videla, tak len behala po hlavnej a ukazovala mi všetko v stánkoch, čo by chcela. No ani ročná výplata by nám asi nestačila 😀 😀 Papala kukuricu varenú, pečené gaštany, aj perník sme jej kúpili. S balónom sa promenádovala ako princezná 😀
Niekedy keď ideme do mesta, tak sa aspoň prejdeme cez stánky, nech sa vynadíva 🙂 A kúpili sme jej lapač snov od indiánov, tak od nich nechcela ani odísť 😅
@cilicka22 mozno ze si si len natiahla nejaky sval pri manipulacii s malym,no ved uvidis. A pradlo pocka, mala by si oddychovat
@cestovatelkaandrea dakujem..už je to o čosi lepšie..niak sa vari dam dokopy..malý je zlatý dnes je celkom dobručký..pozerá rozprávky aj sa sám trošku prehrá..ale musím sa mu aj povenovať lebo ho tie zúbky trápia tak je tiež mrzutý..ale ako keby vedel že ma niečo trápi..tak tak nevystrája..dúfam že to rýchlo prejde..mne sa to stalo po prvý krát..tak neviem..
@mia258 tak ste si to uzili, no musime uz aj my vyrazit. Malej je uzlepsie, tak by uz bolo nacase
@svetlankat no ved ja viem, ale asi to za mna nik nespraví..už to nieje až taká hrozná bolesť..vari to prejde..zatiaľ ma to chytilo len prvý krát..tak neviem..aj sa začínam trošku obávať ak tá bolesť uplne neustúpi ako to všetko bez manžela do vianoc zládneme ☹
@svetlankat večer je to ešte krajšie, keď sú rozsvietené svetlá, aj atmosféra je lepšia. A teraz posledné dni nie je až taká zima, aspoň nejaká útecha 😵
@cilicka22 teraz som na pc, lebo malá spí, konečne od rána od šiestej 😅 Tak asi zisťujem nejaké info o autoškole (potrebujem vodičák) a chcem si aj nejaké zákony naštudovať, v pondelok doobeda sa mám stretnúť s právnikom ohľadne bývalého 🙄
Zatiaľ veľa času nemám, lebo musím všetko dôležité čo najskôr vybaviť, najlepšie ešte pred Vianocami 😀 A vyzerá to tak, že pôjdeme preč skôr, tak aby som to stihla.
@svetlankat ja viem mala by som..aj budem však času dosť..idem si len dať tu kávu..a aj niečo sladké možno...nemala by som viem..ale len také malé 😀 😀
Ozaj a čo drobček už sa má lepšie..dúfam že áno.. 🙂
@svetlankat "u nás" teraz neprší 😀 Ale tie ranné hmly mi riadne lezú na nervy! A strašné vlhko je, to ja nemusím 🙄
@cilicka22 mame sa uzlepsie, aspon to tak vyzera, uz sa bojim aj nieco napisat aby som to nezakrikla. Dnes prvy krat po niekolkych dnoch nechutenstva zacala aj sama papat. Tak som mala velku radost. Tak hadam je to vsetko uz za nami.
@mia258 veru tie hmly su na nervy, ale vcera cely den prsalo, teda skoro, blata neskutocne vela. Taketo pocasie ja moc nemusim, take zablatene
@svetlankat jeej tak to je super..teším sa s tebou..konečne si možete užívať blížiace sa vianoce naplno..a chystáš sa aj piecť či už je napečené? 🙂
@cilicka22 tuším som čítala, zúbok mu ide? 😒
Ja dúfam, že toto obdobie, aspoň mesiac-dva vydržíme bez bolesti zo zúbkov, to by som sa tu už úplne zbláznila 😀
Ach, vieš čo... stále hádky s mamou, proste neviem, či to mám nechať tak a nevšímať si to a tváriť sa, že sa nič nedeje... alebo sa zbaliť a odísť čím skôr 😒 No a manželovi sa ozvali z Anglicka, z troch inzerátov (2 sú v jednom meste a 1 je inde). Tak to tam bude musieť ísť osobne pozrieť či ho vezmú. Asi koncom januára.
@svetlankat ja som malej musela kúpiť gumáky, lebo inak vieš ako by sme vyzerali 😀 A musím s ňou ísť vonku aj keď mrholí, lebo dnu by som sa s ňou zbláznila.
@cilicka22 popravde, ja som sa ešte nevybalila, lebo som len čakala, či sa niečo stane alebo nie. DÚFALA som strašne, že sa to nestane a už sme sa cez také veci preniesli ale vidím, že nie ☹
No povedala mi kadečo, že som zlá matka, že bola chyba, že som otehotnela atď. A kebyže mi to povie niekto iný, tak sa mu možno len vysmejem do tváre nech si hovorí čo chce, ale je to mama... o to viac to bolí 😢

@cestovatelkaandrea ved aspon vidis aky je charakter ludi