Maminky na rozprávanie. Nájde sa niekto?
ahojte maminky som tu nova a na taj stranke nieje s kym pokecať.Kto mate zaujem kontaktujte ma tu na fore alebo prostrednictvom IP. 😉
@saemi dobré ránko aj tebe..mi sme sa tiež celkom fajn vyspali..malý si ku mne preliezol až o 6.00 a do siedmej sme si len tak ležkali..tak to sa teším s tebou..super..vidíš už sa to všetko lepší 🙂 ...no nie..ona je ešte maličká to je dobre že sa budí na papanie..niektoré maminky musia budiť detičky a Miuška ti krásne vstane..mi sme prespali celú noc v troch mesiacoch..večer sa napapal a spinkal.. 🙂
@saemi no skoda, ze mas taku malu nohu. ja mam 39 ale brala by som ich vsetkymi desiatimi. su krasne 😉
@mandragora22 tak sa skoro uzdrav a co si take porabala?
@cilicka22 Damian ma teraz objimacie obdobie viac ako inokedy, tak si to uzivam vzdy ked pride sam od seba a zacne ma stiskat a hladkat po vlasoch. strasne je to mile od takeho trojrocneho drobceka.
@cestovatelkaandrea to ti verím, musí byť zlatučký 😀 😀 taký drobčekovia sú najkrajší a tie ich milučké úsmevy 😵
Ahojte 😵
O chvíľku dvanásť hodín a ja padám na hubu. Malá mi vstala 4:45, tak si to viete predstaviť, ráno ju asi bolelo bruško, mala hnačku, teraz mi zaspala.
Ani neviem, čo jej mám dať papať keď sa zobudí. Mám ju natlačiť ryžou? Aby sa jej zastavila hnačka?? Poraďte niečo. Len pila čajík, spapala mliečko ale viac nechcela 😒
Zajtra sme plánovali ísť do ZOO s ňou, kým je ako-tak teplo. Dúfam, že je to len niečo chvíľkové a prejde jej to čím skôr ☹
@mia258 Ahoj tak dnes máš ťažký deň od rána.. 😒 a nejdú jej náhodou zúbky..aj nášho malého preháňa..ale idú mu zúbky..ja som mu spravila tiež ryžu..no teda rizoto zeleninové s kur. mäskom..ale tiež zjedol len pár lyžičiek a viac nič..len by pili čajík..a mliečko..
možno tiež zúbky, nepozerala si..či náhodou..hlaavne dúfam že to nebude nič vážnejšie.. 😒 a kam sa chystáte do ZOO..aj ja by som šla..fňuk ☹
@cestovatelkaandrea no sú... som smutná že ich neobujem
@cestovatelkaandrea predavala som byt 😀 😀 a to ti je tolko lietaciek okolo toho. no a s dietatom "na krku" 😀 😀 😀
baby u nas pre zmenu svieti slniecko, asi dnes vybehneme na tie trhy.
@mia258 velmi dobra je ryza s mrkvou. to by jej aj mohlo viac chutit ako iba ryza. skus 😉
@cilicka22 ozaj ako tvoj bok? uz je dnes dobre? ty ako keby si to vcera privovalala. vcera ma sialene pichalo od poobedia v pravej lopatke hore. ale nastastie to bol len blok z chrbtice tak mi to uz prechadza 😖
@mandragora22 no tak to ti verim, ze si mala toho dost. no ale aspon si to uspesne zvladla a mas byt predany 😉
@svetlankat no u nás sa strašne zatiahlo..je tma ako keby už bolo päť hodín..tak neviem či pojdeme vonku a niak začína pofukovať ☹
@cestovatelkaandrea to som ozaj nechcela ani nemala v úmysle..mne je dnes už lepšie..som si včera dala teplú sprchu a natrela gélom od bolesti..a večer trošku relaxovala..a dnes je už lepšie..dúfam že ti to rýchlo prejde..aby sme neboli obydve marot 😀
@cilicka22 to je super, ze ti to prechadza 😉 😎
ja nesmiem byt marod. dnes vecer dojde svagor so svagrinou a synovcom na tri dni. a v nedelu vecer mame dalsiu narodeninovu oslavu, takze musim fungovat normalne 😀 dufam,ze po vianociach si uz konecne oddychnem, ale neviem neviem. nevidim to tak ruzovovo.
Ahojte 🙂 mozem sa k Vam pridaat aj ja? Niesom uplne nova ale tiez rada pokecam, alebo pomozem ak by nieco 🙂. Mam tri a pol mesacneho maleho anjelika a uzivame si jeden druheho 🙂. Krasny aj ked trosku zachmureny den 🙂 (mozno niekde svitei aj slniecko)
@cestovatelkaandrea dúfam že aj tebe to čo nevidieť prejde...ja som bola chorá s toho že nemožem fungovať naplno..a hlavne teraz..pri malom sa ani marot nedá byť..mamička ked je chorá alebo ju čosi pobolieva pri drobcovi aj nato zabudne.. 😉 tak máš nabitý program až do vianoc..
@vevejova333 ahoj a vitaj..ani u nás toho slniečka niak neni..tu sa strašne zatiahlo, začína fúkať..čo sa blíži asi poriadna búrka myslím alebo..ja mám skoro 21 mesačného drobčeka..
@cestovatelkaandrea hej 🙂 a koooooooooopec penazi 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

caute baby, nestiham 😀 😀 😀 😀 😀 😀 mala som nejake zdravotne problemy, ako aj som sa venovala este inej cinnosti, ktora mi zabrala neskutocne mnozstvo energie a casu, ale uz sa to chyli ku koncu a snad tu zavitam castejsie 😅 😅 😀