Maminky na rozprávanie. Nájde sa niekto?
ahojte maminky som tu nova a na taj stranke nieje s kym pokecať.Kto mate zaujem kontaktujte ma tu na fore alebo prostrednictvom IP. 😉
@cilicka22 v lek.len ten espumisan radia a dr. Ze to musi len prejst. Skusim baby calm a probiotika bio gaia. Teraz mi jedna baba odporucila pit vlakninu prach psyllium. Noc o nicom, skoda reci. Take bolesti ma. Ale urcite budes mat draheho doma na vianoce aj medzi sviatkami. Ja mojho medzi sviatkami nie
@saemi dakujem...ale neviem moc sa nato nespolieham..to vám potom bude smutno samým..aspon mamina bude s vami..No túto radu nad zlato som počúvala aj ja musí s toho vyrásť a to prejde...ale ked reval v kuse aj 2 hodinky..tak ta takáto rada ozaj poteší.. ☹ aj nám na začiatku pchali len ten espumisan všade a nepomohol..ale je pravda že každé dieťa je iné a iné lieky mu zaberajú..niekomu pomože niekomu nie..
@mandragora22 no tak som to nemyslela ale ked to ty tak beries, tak OK 😉
@cilicka22 veru nabity program. Aj tento vikend bol dost hekticky... ale tak na druhej strane bola som rada, ze som videla rodinu 😉 dnes chceme ist bez drobca pokupit nejake vianocne darceky, kym bude v skolke, lebo inak sa nam ani moc neda bez toho aby o tom nevedel.
@mia258 inak ma napadlo, niekedy pridu hnacky aj zmenou prostredia, takze aj to sa mohlo stat. sice FR a SR nie je moc velky rozdiel ale moze byt. Inak ako? Uz hnacka presla?
@cestovatelkaandrea no ved uz som ich aj investovala, neboj. doma v pancuche ich nedrzim 😀 😀 😀
@cestovatelkaandrea no to poznám..mi musíme malého nechať so sestrou alebo u mojej maminy...lebo on ked zbadá niaku hračku už je po darčeku a prekvapení..minule sme ho s manželom zobrali do hračkárstva nech si vybera niaku hračku na meninky a to bol beh len sme za nim počuli brm brm..a už si kládol do rúčiek všetky autíčka čo videl a čo sa mu zmestili..občas niake aj popadali..zodvihol a pyšne vykračoval dalšej 😀 😀
Nákupy darčekov s deťmi je nemožné človek aj ked chce vybrať darček niekomu inému z rodiny..náš ti moc nechce obsedeť v kočíku..ešte v nákupnom košíku hej ale skor behať po obchoďaku 😀 😀 neviem ako vy?
@cilicka22 ahoj, boli sme od 10 do 12 vonku, teraz spí a potom pôjdeme ešte von... ja sa idem konečne najesť dnes...
nudíš...to je fajn...
ved aj ja som konečne na nete. prišli fotky malej tak sa kochám... ked bude čas tak pridám do albumu...
ja som kávu nemala... ale po "nočnej" by sa mi hodila... 🙂
@cestovatelkaandrea je to možné, včera nehnačkovala vôbec a dnes ráno trošku 😒 Ale inak je v poriadku, normálne papá, teraz zaspala, bola s mm vraj na ihrisku. Ani nemá teplotu, nekašle atď. 😉
Ty brďo ja som taká nasratá..pár dní pred sviatkami čo si má človek poupratovať, napiecť a všetko stihnúť porobiť do vianoc..nevie kde mu hlava stojí a ešte prídu ti zvoniť jehovisti..ty koki by som vraždila..čo nemajú čo doma robiť..mne tu prídu trepať o prírodných katastrofách..možno majú v niečom pravdu neviem..ale ja fakt nato nemám teraz čas..a majú šťastie že mi nezobudili malého... tá jedna kričala ako keby bola v kostole.. 😠
@cilicka22 No je dosť veľký, ale keď bude malého lákať dáme malý na stolík a hotovo.
@mandragora22 Aj ja uvažujem o malom stromčeku a ked bude malý väčší, možno o rok už postavíme krásny veľký strom. 🙂
@lenka112 no to áno..ja som rada že ho to ťahanie už prešlo..teraz len pozerá ako bliká a teší sa ked mu ho idem zapnúť..ale občas si neodpustí a buchne do guličky.. 😀 😀
Ono ked ti drobček podrastie už ho nebude tak lákať teraz je to pre neho také nové..zaujímajú ho svetielka..musí preskúmať..ale je to o nervy stále dávať pozor aby si ho na seba nestiahol..čo tam po stromčeku..hlavne aby sa drobčekovi nič nestalo ☹
@cilicka22 aj ja... že by sme si poslali žiadosti... www.carters.com ale to sa tu nedá kúpiť... len cez MK od báb...
@mandragora22 no vidis, tak tomu sa hovori dobra investicia. isla si do vacsieho? alebo si zmenila byt za dom? my tiez tak planujeme 😎
@cilicka22 my sme mu vcera nakupili niekolko darcekov a z bezpecnostnych dovodov sme ich nechali v aute, lebo drobec by ich doma nasiel a uz by to nebolo prekvapko. ale presne ako hovoris, fakt je to s nimi nemozne 😉

@saemi Dobré ránko..tak čo ako sme sa vyspali..tak vravíš že ani Sab Simplex kvapky už nezaberajú a si sa neskúšal ísť opýtať aj do lekárne nech ti niečo poradia..alebo pediatrička..a ktoré všetky ste už vyskúšali?
No to dúfam aj ja že manžel bude cez sviatky doma..ale on má takú prácu že aj ked má voľno a zavolajú tak musí ísť..dúfam že aspon cez sviatky mu dajú pokoj.. ☹