icon

Maminky na rozprávanie. Nájde sa niekto?

rozpravka99
25. júl 2011

ahojte maminky som tu nova a na taj stranke nieje s kym pokecať.Kto mate zaujem kontaktujte ma tu na fore alebo prostrednictvom IP. 😉

mia258
29. dec 2011

@barbyna6 skúšala som po lyžičkách, ale veľký úspech teda nemal 😅 🙄

barbyna6
29. dec 2011

ake je stare to dieta?

mia258
29. dec 2011

@barbyna6 16 mesiacov 🙂

barbyna6
29. dec 2011

ma aj bolesti bruška?mrkvu ste skušala?alebo zavarane čučorietky,nam to pomaha

cilicka22
30. dec 2011

@ladychiara ahoj a vitaj medzi nami..už mamička alebo budúca mamička.. 🙂

ladychiara
30. dec 2011

Ahojte ja som uz mamicka, mam 4 rocneho syna Alexa.. byvame v bratislave 🙂
🙂

mia258
30. dec 2011

@barbyna6 nestazovala sa na brusko.

Dnes uz kakala 2x, raz hnacka ale raz normalne, tak sa jej to uz asi upravuje 😵

@ladychiara To uz mas doma velkeho chlapa, aj do skolky uz chodi, nie? 🙂

vevejova333
30. dec 2011

@cilicka22 dakujem 🙂 nam uz teraz zubky sa deru, len kym top vykuknu takje to najhorsie. Ma opuchnute dasienka a hryzka si vsetko co pride 😀 uz sa len bojhim ako to bude ked budem kojit a budu zubky vonku. Vy ste s tym problem nemali? Poupratovsane ako tak 😒 nevladzem ale hadam to stihneme. Ono je vsetko akurat este povysavat a bude. Vies ze ani nemam naladu... Musela som dnes ist ku doktorke so sebou, lebo ma strasne dusi tak som radsej sla nech mi to nesadne na priedusky.... Zda sa ze kvapky a sprej co mi dala zacali ucinkovat takze super. A ozaj vcera sme spinkali skoro cely den a aj noc tak som rada 😉 A u Vas uz vsetko pripravene privitat novy rok? 🙂

ladychiara
30. dec 2011

mia ahoj 🙂)) hej chodi do skolky .... 🙂))

mia258
30. dec 2011

@ladychiara paci sa mu? 🙂
Ja sa bojim, ze mala mi teraz vypadla z rezimu a potom zase bude rano bojovat, ked bude musiet ist do jasliciek ☹

cilicka22
30. dec 2011

@ladychiara ahoj ja má 21 mesačného synčeka..to už máš veľkého chlapa..a ako sa volá? 🙂

cilicka22
30. dec 2011

@vevejova333 no to áno..ale más to niak samo obyšlo..ja som len krátko pred tým ako ho začali trápiť zúbky..stratila mliečko..koli tým častím a silným kolikám..čo mi bolo strašne ľúto ☹ 😔 ..ale snad to niak zvládnete..verím že určite áno 🙂 ..mi sme tiež občas mrzutý ked nam idú zúbky..hlavne tieto posledné stoličky ked sa nám tlačia..tie vedia pekne potrápiť..a niekedy o nich ani nevieme..len ked odrazu vykúkne biela bodočka.. 😀 😀
tak prajem hlavne skoré uzdravenie..aj na mojho drobčeka čosi lezie..máme niake soplíky...ale snad to rýchlo prejde..je taký mrzutý..ani riadne nepapa..ale robiť somaarinky to ešte niake sily pozbiera 😀 😀
Tak ste včera mali trošku oddych..aj v noci ste pekne spinkali..tak to je super..náš drobček by sa teraz len túlil a mojkal..ked na neho tá chorôbka lezie...
No aj áno..ved poupratované mám..povysávané..poumývané podlahy..zajtra si pomaličky navarím..chcem ešte nachystať niake jednohubky a chlebíčky..a Nový rok može prísť..dúfam že malému sa nepohorší..aby mali aj on pekný rok..a nestihlo nás porekadlo ako Na Nový rok, tak po celý rok.. ☹ ☹

barbyna6
30. dec 2011

@mia258
A aké kakala?

mia258
30. dec 2011

@barbyna6 dnes len 2x, raz normálne a raz hnačka. Ale od rána, resp. doobedia nekakala. Uvidím ako v noci alebo ráno. Ale inak sa už hrá normálne, jašili sme sa, smiala sa... dnes už aj pila, zjedla trošku polievky na obed, už aj papá normálne 🙂
Som si vydýchla, dúfam, že zajtra bude úplne v poriadku 😵

cilicka22
30. dec 2011

mia 258 ahoj tak ako ..už je Miuš .lepšie...dúfam že áno ..a ako sa máte?ako doma..všetko v poriadku..už je to s mamou lepšie..
Na nás zase lezie niaka chorobka..malý má soplíky..a ja som sa už tešiala..že celú jesen aj zimu sme zatiaľ neboli chorý.. ☹

mia258
30. dec 2011

@cilicka22 ahooj.
Aj ja som rada, doma je to vcelku fajn, vyhýbam sa hádkam a konfliktom, nechcem si pokaziť zvyšok sviatkov 😉
Ja sa tiež zvyknem tešiť, že sme kritické obdobie prežili v zdraví a potom dostanem po hube 🙄

Manžel odchádza vo februári za prácou, zatiaľ len na skúšku, či sa mu tam zapáči.

cilicka22
30. dec 2011

@mia258 tak samé dobré správy..a kde to presne ide pracovať..tak vyzerá to že asi ostanete na Slovensku či? 🙂 🙂 no ved práve..zbytočné hádky a sviatky pokazené..to radšej treba len vypočuť a zdržať sa komentára..aj ked niekedy sa to nedá.. 😉
No čo už dúfam že ostaneme len pri tých soplíkoch..a rýchlo nám to prejde..

mia258
30. dec 2011

@cilicka22 noo len sa bojím, že keď sa budem tešiť predčasne, niečo sa pokazí 😒 Ale zas nechcem kaziť radosť manželovi, on je z toho nadšený, už sa nevie dočkať. Aj keď trošku ho to mrzí, že nás nechá samé s malou, aj sme sa chceli snažiť o ďalšie bábo a asi to bude musieť počkať ☹
Neviem dokedy budem na Slovensku, potom mi už začína škola, takže sa aj tak vrátim s malou do FR. Keď sa aj práca vydarí, musíme pohľadať nejaké bývanie a nechcem tam odísť s malou, kým nebude všetko úplne vybavené, nemali by sme kde spať...
Snažím sa jedným uchom dnu a druhým von, alebo rýchlo zmením tému, alebo v najhoršom odídem z miestnosti. Ale zatiaľ sa všetci snažíme vyhýbať kritickým témam 😅
Držím palce, nech čím skôr vyzdraviete! Teplotu nemá? Nič? Asi len prechladol, teraz je otrasné počasie 😖

cilicka22
30. dec 2011

@mia258 no to máš pravdu..najskor treba všetko riadne vybaviť...ved uvidíš ako sa bude mm pačíť a potom sa rozhodnete..ved všetko chce čas..
Dakujeme..horúčku nemal..ani ho neprehána že by to bola niaka viroza alebo zo zúbkov...to asi nie..snad len troška prechladol..no to máš pravdu to počasie je strašné chvíľku teplejšie..chviľku chladno a mrznne..do toho sneh hrúza..a čo Miuš..ako sa jej páči u starých rodičov..

mia258
30. dec 2011

@cilicka22 presne, nechcem to uponáhľať hlavne kvôli malej, to bude predsa len veľká zmena pre ňu, radšej budem od muža dlhšie odlúčená, aj keď to bude určite ťažké 😔
Teraz len veľa vitamínov, ovocie, čajíky aby sa zotavil a užil si nový rok v zdraví 😉
Ja ani neviem ako Miu obliekať vonku, lebo ona stále behá, rýchlo sa spotí, tak nechcem aby mala veľa vrstiev na sebe. Ale zas keď ju prefúkne, môže byť hneď nachladená 😒
Jej sa tu páči, veď každý ju obskakuje ako princeznú, dajú jej všetko čo chce no a potom nemaj rozmaznané dieťa 😅 Ale nevadí, keď sa vrátime, nastolím doma diktatúru 😀 😀

barbyna6
30. dec 2011

ahoj,no ako je malinkej?

ladychiara
31. dec 2011

@mia258 vies co maly tiez vypadol z rezimu a urcite bude bojovat..ale musi to prekonat maminka musi predsa chodit do prace 🙂

ladychiara
31. dec 2011

@cilicka22 ahoj vola sa alex ( je miesanec slovako-talian )

mia258
31. dec 2011

@barbyna6 dnes rano tlacila a tlacila a nic, nevedela sa vykakat :-/ ale nepanikarim, rano mala mliecko, uvidim ako v priebehu dna 🙂

@ladychiara presne tak, ja chodim do skoly, a aj ked ma mrzi, ze malu tam davam, nemam na vyber ale ona sa do kolektivu tesi, deti ma rada 😵

ladychiara
31. dec 2011

@mia258 ja myslim ze nemusi nam byt nic luto 🙂)) pretoze to deti posuva dalej a hlavne nic zle im nerobime 🙂) prajem vam vela zdravia do noveho roku 🙂) lebo to ostatne pride aj samo 🙂

barbyna6
31. dec 2011

a aku ma stolicu??

svetlankat
31. dec 2011

Baby prajem Vam krasny Novy rok.

mia258
31. dec 2011

@ladychiara to je pravda a keby sa tam nemali dobre, tak by sme hladali ine monzosti aby boli stastni 😉

@barbyna6 zatial ziadnu...

@svetlankat aj tebe krasny novy rok 😵

saemi
31. dec 2011

Zo srdca Vám všetkým želám šťastný a úspešný Nový rok 2012! Veľa zdravíčka, šťastíčka a lásky.

barbyna6
31. dec 2011

a ako je na tom??zlepšilo sa jej to??