Maminky na rozprávanie. Nájde sa niekto?
ahojte maminky som tu nova a na taj stranke nieje s kym pokecať.Kto mate zaujem kontaktujte ma tu na fore alebo prostrednictvom IP. 😉
@wewe22 @graceful9 ja som študovala na gympli, takže keby som nešla na výšku, som v keli, lebo sa ani nikde nezamestnám 😒
Teraz idem na výšku študovať prírodné vedy, dúfam, že to budem zvládať a nebude veľa ťažkého učiva...
Na strednej som mala individuálny plán, ja som chodila len 2x za polrok do školy, učenie sa na maturity bolo o držku, čakala som večer kým mala zaspala a potom rýchlo za počítač a tlačiť poznámky zo školy + učiť sa do jednej-druhej v noci a potom ráno zas vstávať k malej 😖 Ale treba zatnúť zuby a všetko sa dá 😉
@graceful9 fuu tak to nejaka pani ucitelka 😀 praveze geografia bol u mna jediny predmet ktory mi isiel 🙂
@mia258 hej a teraz si na vyske vo francuzsku?aj ja mam len gympel ale na vysku idem az na buduci rok ak sa podari lebo externe tak musim zatedy nasetrit na skolne 🙂
@mia258 ten gympel bez vysky je naozaj nic moj manzel je gymplak bez tak to dobre poznam ja som origos casnicka teraz studujem materialovotechnologicku je to tazke no hodne mi pomaha svokra ked mam skusky stara sa mi o malu rano kym sa trocha prespim lebo v noci tlacim do hlavy tie koniny co sa tam ucime zial som znova druhacka lebo som ostala na rizikovom dva tyzne pred skuskovim tak som to musela prerusit vobec sa mi nechce ked si predstavim ze som mohla mat tento rok Bc. ale nebude s toho nic a to este ked nespravim aku kolvek skusku vyhodia ma zo skoly tak to bude o drzku tento rok
@jajuska1411 áno, vo francúzsku. Dúfam, že to zvládnem, lebo franinu neviem úplne na jednotku 😀
@wewe22 mne manžel povedal, že keď nespravím ani prvý ročník, tak sa pustíme do "výroby" druhého baby 😀
@wewe22 drzim palce ked zase pride druhe baby 🙂 ale este dobre ze mas dobru svokru to ja nemozem povedat 😒
@mia258 neboj naucis sa ked budes musiet komunikovat 😀 ty mas denne co?ale zaciatky su vzdy najtazsie to zvladnes 🙂
@jajuska1411 aaa tak nie pani učiteľka, tieto veci ma prešli 8 rokov dozadu 😀 ja budem teta sociálna pracovníčka a budem brať deti 😀 tak to je fajn, ja keby nám na strednej nezrušili zemepis, asi by som mala veľký problém 😀 😝
@mia258 a to ako sa ti podarilo, že si nemusela chodiť na konzultácie? ja sa učenia až tak extrémne nebojím, nikdy som nemala problém, stačilo mi vedieť nadpis a obkecala som najhoršie na 2 ale bojím sa toho, že budem musieť behať do školy aj pár dní pred pôrodom a hlavne po ňom,,,, ☹ ☹
@graceful9 no ja som to robila tak, že som šla do školy koncom septembra a vzala si učivo. Mala som určitý termín na naučenie sa ho a potom som šla na preskúšanie - ústne aj písomné z predmetov. Napr. celý jeden týždeň ma skúšali, či som učivo zvládla. Dostala som známky a vzala si ďalšie učivo, atď. ...
Spolužiaci mi posielali napr. aj ich domáce úlohy, aby som si učivo precvičovala, komunikovala som s profesormi v prípade potreby, aj mailom mi posielali nejaké dodatky k učivu atď. 🙂
Nie si na rizikovom, nie?
Vidím, že termín máš v polke decembra, zariaď si to v škole tak, aby si prvý polrok ukončila do decembra, aby si mala dostatok známok. Predpokladám, že v decembri už do školy nebudeš chodiť, rovnako by si mohla vynechať aj aspoň prvú polovicu januára 😉
@graceful9 s tym branim deti pekne 😀 😀 😀 mia ma pravdu s tym ze by si teraz na zaciatku mala nazbierat dobre pokial mozno znamky aby si nemusela aj v decembri a mal si pokoj a klud a len radost z malej 🙂
tak baby ste tu? 😀
babyyyyyyyyyyy tak nas hodili seeeeem........ 🙂
@katuska01 ved som si vsimla,ale im to teda dlho trvalo.
@123kika tak sme sa sem presunuli,mozme pokracovat.
@jitkatatarova no nechapem teda nechaju nas zapisat 4strany ci kolko a potom zrazu sup a uz to stopnu mali to urobit hned nie?niekedy tie pravidla tu nechapem 😒
@katuska01
@jitkatatarova
@jitkatatarova ale super baby ako sme sa poslusne presunuli 😝 este mi tu chyba irriss
ved prave,hlavne je, ze mame s kym kecat,lebo niekedy mozes vypisovat a nikto sa neozve
@123kika ved to ale ja radsej neradím v nicom ked sa niekto spyta lebo je to tak ako pises pridas sa niekam alebo napises a ked niesi jedna z tych top ktore su tu na koniku povazovane tak ze co povedia je svate neni sance ale sak co uz🙂je to tu dost rozdelene do takych skupín...ja si myslim ze by sme mali vsetky pekne spolu a nie sa tu urazat naco to je dobre... 😒 ale sak pohoda...
@123kika , @katuska01 , @jitkatatarova , @mimuska1, @michelleuk , @irriss , @alenka600 , @zuzana84 no, natrefila jsem na vaši diskusi, zkoukla alba, moc jste se mi líbily, tak jsem vás chtěla poctivě dočíst a přidat se a oni to mezitím zamkli, se tady zblázním, člověk je pak mimo. 😀
Jsem více na CZ koníkovi, ale i tady občas kouknu, mám tady nějaká oblíbená alba nebo témata, kde jsem hledala rady a tipy.

@wewe22 no tak aj moja triedna je super, vybavila mi konzultácie na 4 dni v mesiaci, na celý deň, mohla kľudne rozhádzať od pondelka do piatku po dve hodinky a mala by som zabitý celý čas,,,a tak s poznámkami nemám problém, 2 kamošky sú z môjho mesta a ostatné tiež v pohode, takže sa dá 🙂 len ten riaditeľ sa mi nepáči, taký je hnusný, sere ho, že nie som maďarka, on preferuje maďarov,,,