icon

Mango - vrátenie tovaru

28. nov 2022

Ahojte, do online obchodu MANGO, je už možné vrátiť tovar aj zadarmo kurierom? minule som ešte posielala poštou a teda malo to nestalo

malacibulka
28. nov 2022

Pozri sa do sekcie reklamacie.

dianadd
28. nov 2022

https://shop.mango.com/sk/help/returns/returnHo...

Moze ti to prist prevziat kurier alebo to vies poslat na poste (obe varianty zadarmo, vratkovy label ti poslali v baliku). Cez ich stranku vies dat request na kuriera

autor
28. nov 2022

@dianadd dakujem. Takze konecne to zmenili. Super 🙃

martinusska
25. apr 2023

Vracal teraz niekto v Mango.sk online tovar naspäť cez odberné miesto SPS?Vrátila som naspäť podla pokynov a už 12 dní a žiadne potvrdenie o vrátení,ani peniaze....Som sklamaná z tohto online obchodu.

tanija133
28. nov 2023

Baby poradte prosim , chcem vratit objednavku z Mango outlet, nemate skusenosti?

autor
28. nov 2023

@tanija133 Mango outlet sa posiela do Španielska tuším. Takze pozri cenník posty. Ja som platila okolo 12€ 🙄

tanija133
28. nov 2023

Ano, asi, take su pokyny… no fasa…a cez co si to posielala, cez postu, alebo nejakeho prepravcu? Peniaze ti normalne vratili?

autor
28. nov 2023

@tanija133 áno normálne poštou. Peniaze vratili 🙂

tanija133
28. nov 2023

Tak super, dakujem😘

tanija133
28. nov 2023

Aj tak patalie, uz odtial nic neobjednam… nic nesadlo…😉

autor
29. nov 2023

@tanija133 škoda že sa nedá do predajne aspoň vrátiť ☹️

tanija133
29. nov 2023

Som si to nenastudovala tie podmienky vratenie, nuz moja chyba…

tanija133
29. nov 2023

Tak dnes som poslala,postovne cez postu 27 e, balik 3 kg, a cez dpd 21 e… tak som poslala cez dpd, moje nervy, to bol teda nakup , velice vyhodny🙉

autor
29. nov 2023

@tanija133 pane boze 😱😱😱 ja mám tiež doma balík, za 45€, takze to sa mi ani vracať neoplatí 😂

tanija133
30. nov 2023

Zalezi aj ako je tazky… ja som mala balik z 125 e a boli tam 1 kabat a 2 bundy…3 kg… lahsie veci budu snad lacnejsie…. Ale za 45 to sa ti asi neoplati….mango outlet fakt nikdy viac…

mary841
10. apr 2024

@dianadd prosím ťa, a to je v poriadku, že ten vratkový label (mango.com) je do Španielska? Online som si dala request na kuriéra, hodila som do krabice aj formulár a nalepila label co pribalili, ale je to teda do Barcelony... Snáď to bude zadarmo...

mariova99
28. feb 2025

@mary841 prosim Ťa,ten kurier si preto prisiel ku Tebe domov?

mary841
28. feb 2025

@mariova99 v mojom prípade áno, prišiel po to kuriér.

bielasovicka
Autor odpoveď zmazal
mary841
28. feb 2025

@bielasovicka úprimne, neviem, či bol dobrý nápad sa tu s týmto Tvojim "problémom" priznať 🫣
Veď v popise je písané online obchod a v 2. komentári odkaz na web... Asi si vezmi dovolenku 😉

bielasovicka
28. feb 2025

Véd práve. To mi už bolo čudné ze aký online obchod je na mango. Ja som dobre vymleta 🫣🤦🏼‍♀️
Mary841

bielasovicka
Autor odpoveď zmazal
bielasovicka
28. feb 2025

@mary841 máš pravdu, radšej som vymazala 😉

marcela91
29. nov 2025
@martinusska

Vracal teraz niekto v Mango.sk online tovar naspäť cez odberné miesto SPS?Vrátila som naspäť podla pokynov a už 12 dní a žiadne potvrdenie o vrátení,ani peniaze....Som sklamaná z tohto online obchodu.

@martinusska no čo ti poviem...objednala som prvýkrát, lebo na answear tento model nemali. Prišlo to hnedý, boty nesadli, vyzdvihol to tu kuriér, žiadne info že to prišlo nazad, na správy nik neodpovedal, dohľadať kontakt je úsilie, potom som písala v anj, vraj to majú a poslali mi platbu tri týždne dozadu, nič na účte, píšem znova, zas to isté, vyžiadala som si výpis že mi poslali peniaze, zatiaľ ticho, nervy mamy, v živote cez ten eshop nič neobjednam.