icon

Manuka med originál

monika12486
5. nov 2021

Ahojte, máte niekto overenú stránku na ktorej sa dá kúpiť originál tento med?
Ďakujem

marosinko26
6. nov 2021

@monika12486 najviac recenzií k Manuka medom nájdete na stránke Manuka.sk. Alternatíva k vášmu prianiu kúpiť zaručene originálny med je medovyobchod.sk a značka Comvita.

monika12486
autor
6. nov 2021

@marosinko26 a máte s ním osobnú skúsenosť?

marosinko26
7. nov 2021

@monika12486 eshop manukask je môj, takže jedine recenzie vam môžu napovedať, keďže som v podstate zaujatý. Našou prioritou je skôr ľudí naviest na originál, bez ohľadu na to či nakúpia u nás. 🙂 Čo sa týka Comvita, tak je to naša najväčšia konkurencia vzhladom relevantne testy, ktoré pri mede producent vykonáva. Či už si vyberiete Manuka Health alebo Comvita, tak chybu neurobíte. Jedine ak by bol med zle uskladnený, k čomu sa v pripade Comvita neviem vyjadrit, aj ked je mala pravdepodobnosť, že by tam nastal problem. Takže už len vybrať správny MGO/UMF faktor. Záleží aj na tom prečo vás tento med zaujal.

monika12486
autor
7. nov 2021

@marosinko26 zaujímavé, že propagujete značku druhej firmy, ale uz keď ste napísali, tak som mala objednaný ten modrý obal health. Mam v ušiach rezistentne baktérie a už som zúfalá, počula som o tomto mede, tak chcem skúsiť.

monika12486
autor
7. nov 2021

Ale ja som to objednala zo stránky lieky ma nebavia, tak dúfam, že aj tam je originál.

marosinko26
7. nov 2021

@monika12486 @monika12486 áno, aj to je nás eshop s ktorým sme začínali. 🙂 viete, ono je to o nadšení z produktu ako takého a vzhľadom na to, že sme už dali testovať aj iné Manuka medy, ktoré žiaľ nedopadli dobre tak je najlepšie odporučiť aj konkurenciu, ktorá dováža certifikované medy s vlastnosťami, ktoré ich preslávili. Aj keď konkrétne ich medy sme zatiaľ testovať nedali, lebo predpokladám, že by dopadli dobre. A hlavne testovanie je skôr zodpovednosť a bonus pre ľudí od predajcu značky. Čo sa týka tých uší, tak som povedal, že vám konzumácia nepomôže na tento problém. Z našej skúsenosti med pôsobí tam kadiaľ prechádza a aj ked naši zákazníci už vymyseli kadečo neviem či sa dá med dostat do ucha a hlavne mi to ani nepríde veľmi rozumné. Ideálne keby ste to skonzultovali s lekárom, ktorý by bol v ideálnom prípade ochotný niečo o Manuka mede naštudovať a informácie spojiť z jeho skusenostami a vedomosťami. Konzumácia vam môže podľa mňa akurát zlepšiť imunitu, vďaka ktorej by si telo mohlo lepšie poradiť aj s vašim problémom. Nemyslím si však že by konzumacia mala priamy vplyv na problém v uchu. A ak chcete ísť do tej imunity, tak vam odporúčam skôr MGO100 alebo MGO250 ako MGO550. Kľudne sa ozvite telefonicky, alebo napíšte email a niečo iste vymyslíme tak aby ste boli spokojná a my sme mali do budúcnosti informácie, ktoré možeme posunúť ďalej a pomôcť tak lepšie ďalším.

monika12486
autor
7. nov 2021

@marosinko26 ale aj tento vás med je pravý, dobre tomu chápem. Ale ja už mám objednaný ten MGO 550 a prečo slabší? Silný mi nepomôže na imunitu? Tak je mi jasné, že do ucha med nie, skôr som myslela, že to posilní imunitu, ktorá by ten pseudomonas aeruginosa a MRSa vytlačila z tela.