Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@katy1979 ano do polévky i takové širší. My jezdíme do Horné Saliby. Snad to píšu správně, odtamtud je Zlatat. Nebo pak do Maďarska. Co si vzpomínám tak Velký Meder a některé už bohužel nevím název. Já asi moc neporadím. Jedeme v zime na týden lyžovat a jeden den jsme v termálech a nebo brzo na jaře jezdíváme. Bešeňová, Tatralandia a takové ty známé místa.
@jakelina v poriadku 🙂 ak by si si to rozmyslela a chcela nieco priniest, kludne napis, nie je vobec problem 😉
@mia1111 až upečeš dort, tak přijdu 😀 😀 Já mám poslední dítě úplného nezmara, ten vydrží řvát v autě i dvě hodiny a neusne a neusne. Všichni byli v pohodě, až ten poslední je na to děsný. Nevím co se mu pořád nelíbí. Jako malinký měl reflux a v autě nám strašně zvracel. Sedl do auta a po pěti minutách už zvracel. Možná proto. Tak s ním někam cestovat, to jsou očistce pro celou rodinu.
baby neuveríte, kamoška mi písala že sa jej velmi páči ten dalmatín a teiž by chcela takú tortu ale kokršpaniela 😀 neviem čo mám robiť 😅
@mia1111 krasny mas ten rez🙂 to mrazene ovocie vychadza najvyhodnejsie v lidli a je ozaj aj velmi dobre, len my tu mame taky lidl, ze tu zmes tam nikdy nemaju....tak kupujem tusim mochovsku mrazenu zmes, ale ta jedost draha 2,65 tusim 450g 😒 ale je tiez vyborna.
@jakelina manzelov tatko je z moravy, zil dlhe roky na slovensku a teraz je znova na morave 🙂 je tamkrasne a su tam taki pohostinni a dobrosrdecni ludia na akych som zvyknuta z domu 😉 😵
@jakelina ach jaaj vidis, akurat dokoncujem detske papucky taksa mi uz krutia oci 😕
@mizulienka - ďakujem. A myslíš, že by to ovocie trošku ubralo na tej sladkej chuti? Zajtra idem robiť ďalšiu tortu, dnes som upiekla korpus, tak by som skúsila ráno zbehnúť do Lidlu po tú zmes...ako dlho ju rozmrazuješ?

@jakelina - ďakujem... 😉 . Všetci boli spokojní, len ja nie...no klasika. Ešte to potrvá, kým to bude podľa mojich predstáv... 😒