Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@luciahromadkova ja mam ulozene tieto inspiracie z netu. Este som nerobila tak neporadim co sa prevozu tyka
@larah treba tam celofan, akurat farby papiera su take syte, tak myslim, ze na tom torta pekne vynikne
@dm1 dakujem
Baby,mate nejaky dobry osvedceny recept na maslovy krem? Recepty typu : maslo+cukor,prip + kusky korpusu mi nechutia ,su "tvrde"...nieco vlacne,ine...?! Dakujeeeeem 🙂
ahojte...baby prosim vas nemate ulozeny postup na zvieratka z levieho krala ? Presla som snad cely net a nenasla som ani jeden... ☹
laptop- nasla som toto http://homoktorta.blogspot.sk/2011/09/apple-mac..., len cumim ci to je potiahnuty karton, ta zadna otvaratelna cast ? lebo ak je to karton, ak to bude vyschnute, na prevoz by mohlo byt ok.
dala som preklad /kedze madarsky neviem/, ale su tam vacsinou v popise same somariny, vedel by niekto poradit?dakujem.
@luciahromadkova robila som otvorený NB, z 2 oplátok, medzi to nutela a 3 špilky, v pohode držal, spodok sa prilepil o poťah
žienky - kto hľadá inšpirácie na vianočné pečenie dávam odkaz : koláčiky fantastické !!!!!!!!!!!!!!
http://www.cukrovi.kvalitne.cz/ukazka_mych_vyro...
holky, kolik potahovky na čtverec 25x25? a dá se při nejhoršim potahovat smartflex flowerem?
@anibas dakujem pekne 😵
Ahoj holky,jsem tu zas pro radu 😀
Koupila jsem si čokotransfer, že vyzkouším 😅 Kdo jste s ním dělaly, jak to jde nejlépe,jen rozpustit čoko,natřít na pečící papír??? Jak má být nejlépe ztuhlá aby se přenesl???
@vecernicci mojka...kedy len chces...my mame ten dom volny celu zimu...nasi tam vzdy "odlietaju" az po Velkej Noci, takze dovtedy kedykolvek...a potom odtial zas idu koncom septembra..alebo tak v polovici septembra...takze take to nase septembrove ako sme teraz mali...by kludne mohlo byt tam...je to sice mensie..ale sak zas zadarmo...takze ak by boli karimatky a spacaky...tak sa nas tam vojde dost 😉 v izbach su koberce, tak nie je problem 😉
kuchyna je pomerne velka, vybavena bohato..ako riady, konvica, mixery, slahace, mikrotrtka, sporak s rurou...no skratka ako doma...sak mama tam vari pecie, cele leto 😎

@blcha ja si vyvalkám natenko hmotu,ktorú nechám trošku obschnúť a potom vykrajujem písmenka.Keď nechce vypadnúť,tak s tou lištou buchnem o stôl a ona vypadne...neviem,či som ti to dobre napísala... 😉