Kde nájsť inšpiráciu na marcipánové torty?
Ahojte mamulky,
mohli by ste ma nasmerovat na nejake stranky, kde by sme sa inspirovali marcipanovymi tortami alebo figurkami na nich? Chceli by sme nieco vynimocne a rozkosne ku krstu..... 🙂 Nieco take/podobne ako v albume "marcipanove torty".
dakujem...........
@marcelka932 len tak ďalej 🙂
Caute, posielam moje dve posledné, svadobnú a narodeninovú, s tou eiffelovkou som sa riedne vytrápila , kým som prišla na to, ako na to 😀 a ešte som nemala k dispozícii foťak iba mobil, takže foto nie je príliš kvalitné
Akým spôbom mám postupovať , aby som vedela odpovedať napr.niekomu s vás?
ahojte mam otazočku pytate zálohu na tortu? takto cudziemu idem robit prvy krat tak neviem, lebo vsak co ked si to rozmysli 🙂
@marcelka932 dortík jako prvotina moooooooooc hezký,ale ještě hezčí je ta malá sladká oslavenkyně 🙂
@eliska22 noooo lebo kazdy tyzden ked sem niekto da foto kde je pouzita, vzdy sa najde niekto, kto ju chce 😎 a my furt paaaatrame po nej 😅 😅 teda ja 😝 😅 a fuuurt ju neviem najst na tom MMB 😝 😝 🙄 😀
aaale urcite je tu nejaka zodpovedna osoba, co ma ten link ulozeny, nielen z Ciech ale aj tu na SK 😉 lebo v cechach sa da kupit bezne, u nas nie 😉 😒
@eliska22 aaaaaaa, kukni moja 😀 😀 zodpovedne som si ten link uz ulozila aj ja 😅 😀 😀 😎
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=12095822
@vlada111 no ja tento tyzden az tri..z toho dve velke opachy..nastastie buduci tyzden len jedna objednavka plus jedna malinka pre mojho Tominka 😉 Ja od vcera makala ako vcielka, zatepluju nam dom, tak som debordelizovala balkon, povysavala a vytrela cely byt, linku, sporak, navarila obed vcera aj dnes, spravila tuto poslednu tortu, prevliekla vsetkym ciste perinky a vsetko oprala....ale dobre sa mi robi, lebo nemam maleho doma 😉 a hanka je uz samostatna jednotka, ju nemusim stale kontrolovat 😉
buduci tyzden, v stredu uz sa mi vrati aj Tomi, tak to uz budem musiet pribrzdit 😅 😉

tak, obe odovzdane, hlasi sa dobrovolnik na upratanie mojej kuchyne? Nebojte sa, nie je velka😀