Martinus verzus Panta Rhei
Ktoré je za vás lepšie?
@veroniak12 tiež som za pantarhei.. Tak ďakujem 😊😀
Martinus. Vela objednavam a dorucenie maju rychle.
@ajvy66 ďakujem, ja som skôr myslela kamenné predajne 🙂
Podla mna Martinus. Ono to urcite velmi zavisi od konkretneho miesta a ludi, ale mam pocit ako keby Martinusu viac zalezalo na kvalite knih a Panta Rhei zasa na zisku. Aj ked pochopitelne, zarobit si na seba musia jedni aj druhi. Mam ale dojem, ze Martinus sa trosku viac vzpiera tomu, aby predavali uplny brak. Plus sa mi paci, ako ma Martinus urobenu stranku, ak mate elektronicku citacku, tak to ocenite este viac.
Pantahrei: ak máš slsp a platíš kartou,tak ti vrátia 6% + vieš použiť zľavu 5€ z katalógu,ktorý ponúkaju na predajni. Ja som včera zaplatila takmer 50€, po zaplatení mi dala predavačka katalóg s kupónom na zľavu,tak som ju vyhrešila,či mi nemohla dať zľavu z katalógu pred platením 🤦♀️. A samozrejme,zaplatila som s mužovou kartou, ktorý má inú banku ako ja. A večer som si uvedomila,že som mala platiť s mojou,keďže cez moneyback viem získať 6%
Do Panta Rhei chodím po originálne darčeky, knihy skor kupujem v Martinuse.
Aj Artforum je dobre-maju super vyber knih, ziadne braky
@taisu Dáš mi tip na nejaký orig.darček, čo zvykneš v Panta Rhei kupovať?
@andrejka2424 Napríklad lama vyrobená z pravej lamej vlny, kúpila som ju ako darček pre dievča, bola úplne nadšená. Akvarelove fixky , trblietavé perá, maliarske súpravy, čokoľvek kreatívne pre školákov, vždy máju pre deti niečo zaujímavé.
Ja chodím do Martinusu. PantaRhei na mňa pôsobí tak komerčnejšie. Z Martinusu mám domácky pocit, či už v predajni, alebo aj na eshope sa mi páči viac. Pri väčšine vecí mám pocit, že sú ceny podobné a Martinus má často zľavy + posiela aj zlavové poukážky.

Martinus je ovela drahsi, ale pride mi, ze maju vacsi vyber ako Panta. Aspon ja to takto vnimam teda 🙂 Ale zase v kamennom knihkupectve sa lepsie citim v Pante 😀 Je to take diskutabilne 😀