Máte iphone 13?
Ahoj,ak prechadzate so starsieho modelu na novsi (konkretne ja mam 11tku) tak odkial stensi ho vzali?na splatky?ci plnu sumi?kde sa to najviac oplati.
ja kupujem v hotovosti a zvyknem bud iStores alebo posledny na Alze 🙂 kazdopadne kazdy ako mu vyhovuje, obcas vies na splatky s 0% urokom
Ja som sla z iphone6 na 13 a teda normalne si zarobila :D keby si mam na taku blbost brat pozicku, tak by som uz aka blba bola 🤣 ked raz na nieco nemam, tak si to nekupim len preto, aby som bola “cool”
@fadama mne nejde o to byt cool,skor o parametre ze su o dost vyssie,fotak,v mojom uz baterka bude slaba..zvazovala som skor 13 preto a nie 14 lebo zbytocne je tam suma prestrelena..kopec ludi si telefony cez operatora beru za akontaciu a mesacne k pausalu.nic cool v tom nie je😂
Ja mám Iphone 14 128Gb bielej farby, brala som si na paušál z orange, bola tam zlava 119€ keď mam aj televizor aj internet a paušal od nich😊
Ja mám tiež 11 a končí mi paušál. Brala som si ho k paušálu pred 2rokmi z Telekomu. Lenže paušál mi dali za 20€ (namiesto vyše 30€) plus splátka mobilu bola nejakých 11€ takže som bola spokojná . Priateľ má 13 mini. Keď mi ukazuje nejakú sms tak ja to ani nevidím také to je malé 😂 ale inak fotenky brutálne, videá krásne. Aj keď je šero tak veľmi pekne videá natočí, nie ako moja 11 že sa nič nedá vidieť len tma 😀 tiež rozmýšľam nad tou 13, ale nie mini ale klasickú aby som videla na písmenká 🙂
@puertorico ved o toto ide sj mne lebo ja aj deticky moje si fotim sama a je tam riadny rozdiel,mala som 6tku pred 11tkou a teda mam ln 64gb a kupujem si mieszo na cloude a tu su uz len id 128gb co by mi bohate stacilo.:
Ja mám 13 … brala som si ho od operátora s tým že som im tam dala asi polovicu . Aj tak mám paušál tak sa mi to oplatilo splátku mám minimálnu pri pausali
@angelous1991 Aj ja mam splatku len 35€ mesačne, a keď chcem môžem si ho vyplatiť naraz
@angelous1991 akeho mate operatora prosim?
Mám iPhone 13 Pro, som veľmi spokojná s tým telefónom, kupovala som ho normálne cash cez nay elektrodom, ale často sa dá kupovať na plátky bez úrokov, tak radšej by som asi zvážila túto možnosť ako brať telefón cez operátora
@nikaroxy Telekom .
Ja nechápem názory že keď na to nemám nekupujem … áno mám na to .. keby som nemala ani si taký telefon neberiem , ale prečo by som mala z úspor si brat na to Ale keď si ho môžem takto splatiť pri paušáli tak prečo nie ani to necítim .. mám aj poistenie keby sa niečo stane s ním dostanem nový .. pri taktomto telefóne je to podľa mňa viac než potrebné … a ja fo neberiem ako macherinu že mám 🍏 ale proste mi vyhovuje tento telefon a android je pre mňa úplne nevyhovujúci program .

@nikaroxy https://zive.aktuality.sk/clanok/aHp7IWz/slovac...